Ace of Spades [AS]
Re: Ace of Spades [AS]
Ailelerine başsağlığı yakınlarına sabır diliyorum.. Başımız sağolsun..
Bir insanın,nasıl güldüğünden terbiyesini,neye güldüğünden ise akıl sevyesini anlarsın..
M.F.K
M.F.K
Birbirimizle kenetlenmemiz ve şehadetlik makamına ermiş Mehmetçiklerimiz için El Fatiha 
Aramıza Yenı Gelen Arkadaşlar Hoşgeldiniz,
Allah Mekanlarını Cennet Eylesin, :evil:
Allah Mekanlarını Cennet Eylesin, :evil:
Esat
- STRAZBOURG
- Sahaf Yardımcısı
Merhaba,
Oktay kardeşim geçte olsa yeni loncanız hayırlı olsun.Tüm dileğim başarılı olmanız, ki buna tüm kalbimle inanıyorum.Lonca üyelerinin çoğundan fazlasını tanıyorum,hepiniz tertemiz insanlarsınız ve başarılı oyuncularsınız,başaracağınıza inanıyorum.
Sevgiyle !
Erolcigdem-TLOO
Oktay kardeşim geçte olsa yeni loncanız hayırlı olsun.Tüm dileğim başarılı olmanız, ki buna tüm kalbimle inanıyorum.Lonca üyelerinin çoğundan fazlasını tanıyorum,hepiniz tertemiz insanlarsınız ve başarılı oyuncularsınız,başaracağınıza inanıyorum.
Sevgiyle !
Erolcigdem-TLOO
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !
TLOO Erolçigdem
TLOO Erolçigdem
Selamlar ,
İyi Dilekte Bulun Herkeze Tek Tek Teşekkürü Borç Biliriz , Herşey daha Güzel Bir İkv Ve Lodos Klanı İçin , Oluşumumuz Mükemmel Bir Şekilde Büyümekte , Güçlenmekte Ve İlgi Görmektedir. Ayrıca İlgi Gösteren Ve Köstek Olmaya Calısan Ama Olamayan Arkadaşlarımızada Teşekkür Ederiz.
Saygılar , Sevgiler .
İyi Dilekte Bulun Herkeze Tek Tek Teşekkürü Borç Biliriz , Herşey daha Güzel Bir İkv Ve Lodos Klanı İçin , Oluşumumuz Mükemmel Bir Şekilde Büyümekte , Güçlenmekte Ve İlgi Görmektedir. Ayrıca İlgi Gösteren Ve Köstek Olmaya Calısan Ama Olamayan Arkadaşlarımızada Teşekkür Ederiz.
Saygılar , Sevgiler .
Takıo
Çok Kimse Bir Olayın Veya Bir Şeyin İLK kidir . Ama EN Olan Tek Olmaktır . Bizde EN Olmayı Seçenlerdeniz.
Çok Kimse Bir Olayın Veya Bir Şeyin İLK kidir . Ama EN Olan Tek Olmaktır . Bizde EN Olmayı Seçenlerdeniz.
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Merhabalar
KARAŞEYH adlı üyemiz mazeret belirterek aramızdan ayrılmışlardır.Kendilerine katmış oldukları emeklerden dolayı teşekkürlerimizi iletir ; Reel hayatlarında başarılar dileriz.
İyi Forumlar , İyi Eğlenceler
KARAŞEYH adlı üyemiz mazeret belirterek aramızdan ayrılmışlardır.Kendilerine katmış oldukları emeklerden dolayı teşekkürlerimizi iletir ; Reel hayatlarında başarılar dileriz.
İyi Forumlar , İyi Eğlenceler
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Lonca As gerçekten sunucuya heyecan katmıştır. Şeklen artık lonca üyesi olmasamda arkadaşlar ne zaman isterlerse yanlarındayım. Böyle bir loncaya destek vermemek zaten aklı-selim için mümkün değildir.
Başarılar arkadaşlar.
Başarılar arkadaşlar.
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- pAnicAtAcks
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ace Of Spades