STUART KESİMİ
STUART KESİMİ
merhaba arkadaşlar daha önce açtığım konuda ' X kesimi ' X in kesimini yorum yapan arkadaşların sayesinde öğrenmiş ve kesmiş buunmaktayım geldik stuarta bana Stuart ta ZİHİNCİ bir büyücünün neler yapması gerektiğini anlatırsanız sevinirim ... İyi formlar ..

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Re: STUART KESİMİ
Zihin boss hayvanlara işlememektedir.Ancak stuart yolu üzerinde bulunan '' Çırak''lara zihin atmanız biraz işinizi kolaylaştırabilir.. Yapacağınız şey ; Grubun diğer büyücüleriyle iletişime geçip kutup saniyelerini öğrendikten sonra kutup açıp ve stuart efendinin canını düşürmektir.
Bir insanın,nasıl güldüğünden terbiyesini,neye güldüğünden ise akıl sevyesini anlarsın..
M.F.K
M.F.K
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı

Ek bir bilgi vereyim.
İlk kutup 89 canda açılır ve Kutup yeteneğini kullandıktan sonra Kutup yeteneğinin açılmasına 15 saniye kala tekrar kutup açılır ve bu böyle devam eder.
Stauard Efendi kesim videosunu alt tarafa ekliyorum.
http://www.dailymotion.com/video/xl1lmk ... videogames
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana,
İyi oyunlar.
İlk kutup 89 canda açılır ve Kutup yeteneğini kullandıktan sonra Kutup yeteneğinin açılmasına 15 saniye kala tekrar kutup açılır ve bu böyle devam eder.
Stauard Efendi kesim videosunu alt tarafa ekliyorum.
http://www.dailymotion.com/video/xl1lmk ... videogames
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana,
İyi oyunlar.
Ayrıca ilk olarak 50 canda olmak üzere tüm grubun kudretini sıfırlar. Kesim sürenize bağlı olarak kudret sıfırlama işi tekrarlanır. Ne kadar zamanda bir tekrarlandığına dikkat etmedim.
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
50 canda ilk kudreti cektikten sonra , ortalama 1dk 30sn gibi bir sure sonra tekrar kudret cekiyor ve kudret cekimini ortalama olarak bu sure aralıklarıyla tekrarlar.Hızlı ve seri bir kesim fazla kudret icilmesini engeller 
değerli yorumlarınız için teşekkür ederim video için ayrıca teşekkürler

- kagandemir1
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Cazfig
aaasd yazdı:merhaba arkadaşlar daha önce açtığım konuda ' X kesimi ' X in kesimini yorum yapan arkadaşların sayesinde öğrenmiş ve kesmiş buunmaktayım geldik stuarta bana Stuart ta ZİHİNCİ bir büyücünün neler yapması gerektiğini anlatırsanız sevinirim ... İyi formlar ..
Cazfig
IIxReaLxII
IxPerSPeCTiVexI
Darqxtheshow
IIxReaLxII
IxPerSPeCTiVexI
Darqxtheshow
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı

kagandemir1 yazdı:aaasd yazdı:merhaba arkadaşlar daha önce açtığım konuda ' X kesimi ' X in kesimini yorum yapan arkadaşların sayesinde öğrenmiş ve kesmiş buunmaktayım geldik stuarta bana Stuart ta ZİHİNCİ bir büyücünün neler yapması gerektiğini anlatırsanız sevinirim ... İyi formlar ..![]()
![]()
kagandemir1 gülüncek bir durumda bir kişi varsa o da sensin emin ol ! Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır ama gördüğüm kadarıyla sen "Farabi" isimli itemi "Farhabi" yazacak kadar CAHİLSİN.
farabiyi yanlışlıkla fahrabi diye yazmış olabilir bunla cahilliğin alakası olmaz bence :ugeek:
her 45 saniyede bir can emer kutup açmazsanız attığı kişi ölür ve stuart kendine yüklü miktarda can basar
her 45 saniyede bir can emer kutup açmazsanız attığı kişi ölür ve stuart kendine yüklü miktarda can basar
IxFeaRxI
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
Extra-Terrestrial
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Fahrabi yazmışoOllxJeWeLSxllOo yazdı:kagandemir1 yazdı:aaasd yazdı:merhaba arkadaşlar daha önce açtığım konuda ' X kesimi ' X in kesimini yorum yapan arkadaşların sayesinde öğrenmiş ve kesmiş buunmaktayım geldik stuarta bana Stuart ta ZİHİNCİ bir büyücünün neler yapması gerektiğini anlatırsanız sevinirim ... İyi formlar ..![]()
![]()
kagandemir1 gülüncek bir durumda bir kişi varsa o da sensin emin ol ! Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır ama gördüğüm kadarıyla sen "Farabi" isimli itemi "Farhabi" yazacak kadar CAHİLSİN.