lBlackDeathl yazdı:Öncelikle merhaba,berbuq yazdı:lBlackDeathl yazdı:Senin içtiğinden daha az tesirli bişi içmiş oldugu kesin.berbuq yazdı:mrmxmetin yazdı:değerli ikv arkadaşlarım ve yöneticilerim bu konuyu ele alalım lütfen
savaşçının ayısı
şifacının kangalı
büyücünün neden bi kartalı olmasın ? lütfen bilgilerinizee...
OlabilirMeteordan sana item alır gelir haber içinde kullanırsın ne dersin ? Hangi devirde yaşıyorsun birader sen hey yaş kaç ne içtin bacım sen!
Konu kilit bizim böyle saçma konulara ihtiyacımız yok!
Merhaba; Kendy Kedycik Bak arkadaşım kardeşim bacım anam herneyse Seni alakadar etmeyen konulara maydanoz olma sonra salçayla karıştırır kıyma yaparlar Konu tartışmaya sürüklenmesin senle benim yüzümden bak dalgana "Kardeşim"
Seni alakadar etmeyen konular demişsin: Şunu söyleyeyim bu konu seni ne kadar alakadar ediyorsa beni de o kadar ediyor. Beni etmiyorsa seni hiç etmez. Yazdığın şeyi oldukca mantıksız, gereksiz saçma sapan bulduğumdan alıntıyla cevabını verdim.
Ayrıca benim karakter ismimle dalga geçmek senin gibi IQ'su standartlarının oldukça altında kalan birine düşmez bunu da bil Bacım
Şimdi ıq seviyesi düşük bir çok kişi gibi söveceksin öptüm bb bacım
Küfür bana göre değil kardeşim... Beni her ne kadar alakadar ediyorsa senide o kadar demişsin evet haklısın ama benim mesajlarım seni alakadar etmez Anamsın