%60 Şanssızlık ... [ 1 Yılı Geçti Tek 1 Takı Yok ! ]
Re: %60 Şanssızlık ... [ 1 Yılı Geçti Tek 1 Takı Yok ! ]
%60 arttırıcı al gayet işe yarıyor
umutdeniz
Zaten Var ..umutdeniz yazdı:%60 arttırıcı al gayet işe yarıyor
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Bana düşende bir günde düştü Kenandan alcagımı 1 günde tamamladım. Öncesine kadar sanırım 300 madalyam vardı ama elim boştu. 1 günde artırıcısız ve plussuz 3 şaheser düşürüp sıgınak işini bitirdim.
- xrtoo
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
arkadaşım ben sana katılıyorum bende aynı dertten muzdaripim sen bu ikv yalakalarına bakma çoğu konuşmak için konuşuyor.dediklerin doğru şans faktörü işe yaramıyor yarasada adaletsiz işliyor ben hakkımı helal etmiyorum,ben gece gunduz ugrasıcam bısey yok bırılerı bı gunde herseyı dusurucek benım harcadıgım zamanı uğrastıgım stresı vs vs kımseye helal etmıyorum.
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
- SeDaTQeSkk
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Yalan.. Yemin ederim yalan. Arttırıcı şansları arttırtan sonra Aldım o kadar junon kestim gene birşey düşmedi. Muameleden yapıyolar
REBELsBORTECINE [ (^) Ejder Asa] [ Kuklacı ]
oOPuDiNkqOo [(^) Ejder Asa] [ Beyaz Köşk ]
Kesep Döner Sap Döner Tavuk Döner Horoz Gömeer
oOPuDiNkqOo [(^) Ejder Asa] [ Beyaz Köşk ]
Kesep Döner Sap Döner Tavuk Döner Horoz Gömeer
- kagandemir1
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Cazfig
Arkadaşım ilk kenanında Fundi takı Setini Düşürdü Sonra Gidip Mor Eldivenini AldıBurak8154 yazdı:arkadaşım sadece 150 kenan da istediğin takı setini alacağını düşünüyorsan yanılıyorsun.hemen hemen bende senin kadar kenan atmışımdır.banada düşmedi.bzen 3*5 girişe komple bütün şaheserleri alıp giden var.bazende 300*350 kenan belki daha fazla kenan atıpda daha takı değil motordan maraton düşüremiyen bile var.send ekalkmış burda rttırıcıdan dert yanıyorsun.sana tavsiyem ister art al ister alma kendine iyi bi grup bul günd een az 5 sefer kenan at.emin ol şans senin yüzünede güler.bu arada 3 . junonda nuc zırh düşürdüm.diğer oyuncu arkadaşlarımızın ne kadar uraştığını bi düşün.üstelik o zaman hesabımda ne plus nede art vardı.sabretmeye devam et , etmem dersen oyunu gerçekten de bırakıcaksan sana gerçek hayatta başarılar.
Cazfig
IIxReaLxII
IxPerSPeCTiVexI
Darqxtheshow
IIxReaLxII
IxPerSPeCTiVexI
Darqxtheshow
qalanoth yazdı:Selamlar ..
Daha Önce Bu Konuyu Hızlı Desteğe Açmıştım ve Bana Verdikleri Cevap ;
'' Artırıcıların Etkileri Artmıştır, Artırıcı Almanızı Tavsiye Ederiz ''
Ve Şuan %60 Artırıcıyla Kenandan Çıkıp Soluğu Burda Almış Bulunmaktayım ..
Evet Yalanım Yok , 1 Yılı Geçmiş Olmasına Rağmen Kenandan Tek 1 Takı Alamadım ..
Yaklaşık Olarak 150 Kenan Kestim .
Bu 150 Kenan Kesiminde Hem %60 Artıcı Olduğu Zamanlar Hemde Pluslu Olduğum Zamanlar Vardı ..
%60 Artırıcının Tek Faydası 2 Tane Azat Çevriye Kolye Oldu ..
Artırıcısız Girdiğimde Bunlarda Düşmüyordu .. Gerçekten Nasıl Teşekkür Ederim Bilemiyorum ..
1 Gün İçinde Beraber Girdiğim Adamlar Sabah Yüzük Akşam Kolye Seti Tamamlayıp Gidiyolar ..
Sakın Ama Sakın Bana Şans Demeyin.
Charı Birinemi Veririm, Silermiyim Artık Bilemiyorumm ..
Benden Bu Kadar, Hadi Eyvallah .. !
Ben çok yararını gördüm %60 olmuyor item düşme olasılığı %60 artıyor her girdiğin kenandan bir şey düşecek diye bir şey belirtmemişler? 150 kenan ne demek ya eskiden tılsımda ehlisükut diye birisi vardı madalyası 400 olmuştu bir şey yoktu. 150 madalyaya azatları almışsın yine iyisin
IxFeaRxI
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
Extra-Terrestrial
- mutevazi23
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Megaloman
Fear adam 150 kesiş motor dşnn kenan 3 madalya 150 . 3 450 Hesplmyı öğren
Hakanın şahidiyim 150 200 kere kesti hatta ilk çıktığı günler başladık kesmeye ve onahala yok şans artırıcıların yalan olduğunuda kanıtladım grubda 3 artırıcısı olan vardı 1 tane 60 iki tane 30 toplam 120 bide yüzde 30 kennın kndnde olsa %150 ve tek 1 takı düşmedi.
Hakanın şahidiyim 150 200 kere kesti hatta ilk çıktığı günler başladık kesmeye ve onahala yok şans artırıcıların yalan olduğunuda kanıtladım grubda 3 artırıcısı olan vardı 1 tane 60 iki tane 30 toplam 120 bide yüzde 30 kennın kndnde olsa %150 ve tek 1 takı düşmedi.
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
- Desqualders
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Bende Gecen Yaz %60 Kenan Aldım Bi kere Niobyum iksirler + Nucleus Kolye + Alternatör Yüzük verdi Ve Hayla Alternatör Kolye Vermedi. Cok ugrastım Kıyamet kolye Nucleus Cok var ama o olmayınca sıkıldım bidaha girmedim. Bence Fazla kafa yorma Düşerse düşer
Siz Kismis Pi ?
Sen 150 Demişsin Ama , Benim Madalyalar 500'e Dayandı ? ( Sadece Sığınak )lFeaRl yazdı:qalanoth yazdı:Selamlar ..
Daha Önce Bu Konuyu Hızlı Desteğe Açmıştım ve Bana Verdikleri Cevap ;
'' Artırıcıların Etkileri Artmıştır, Artırıcı Almanızı Tavsiye Ederiz ''
Ve Şuan %60 Artırıcıyla Kenandan Çıkıp Soluğu Burda Almış Bulunmaktayım ..
Evet Yalanım Yok , 1 Yılı Geçmiş Olmasına Rağmen Kenandan Tek 1 Takı Alamadım ..
Yaklaşık Olarak 150 Kenan Kestim .
Bu 150 Kenan Kesiminde Hem %60 Artıcı Olduğu Zamanlar Hemde Pluslu Olduğum Zamanlar Vardı ..
%60 Artırıcının Tek Faydası 2 Tane Azat Çevriye Kolye Oldu ..
Artırıcısız Girdiğimde Bunlarda Düşmüyordu .. Gerçekten Nasıl Teşekkür Ederim Bilemiyorum ..
1 Gün İçinde Beraber Girdiğim Adamlar Sabah Yüzük Akşam Kolye Seti Tamamlayıp Gidiyolar ..
Sakın Ama Sakın Bana Şans Demeyin.
Charı Birinemi Veririm, Silermiyim Artık Bilemiyorumm ..
Benden Bu Kadar, Hadi Eyvallah .. !
Ben çok yararını gördüm %60 olmuyor item düşme olasılığı %60 artıyor her girdiğin kenandan bir şey düşecek diye bir şey belirtmemişler? 150 kenan ne demek ya eskiden tılsımda ehlisükut diye birisi vardı madalyası 400 olmuştu bir şey yoktu. 150 madalyaya azatları almışsın yine iyisin
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız