Anka'da İLK zafer..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DeVa

Re: Anka'da İLK zafer..

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

Milletin naptığı seni geriyorsa gereğini yaparız biz. Delikanlı olupta karakter isini söyle, nördüğü belirsiz sırf bu konulara msj atmak için gizli hesap açıp yorum atmak kolay altına karakter isimlerini ve imzanı koyda görelim. Şu bahsettiğin facebook' sosyal aglarında bulunan yazılarımın linkini at bizde görelim. Yaptıklarım, yapacaklarım bir başka değişle yapacaklarımız seni niye bu kadar rahatsız ediyor henüz anlamış değilim, geçmişten kalan kuyruk acın var sanırım. :arrow: :arrow: Teksas sen git velin gelsin :!:
Athos
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Athos »

once ankadaki arkadaslar kesseydi davasini manasiz buluyorum, kesselerdi. gaffar aylardir orda duruyor.
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Gkbxxtalat yazdı:ÖNCELİKLE MERHABA ;
NORMALDE KİMSEYLE POLEMİGE GİRMEM AMA BURADA YAZILANLAR GERÇEKTEN ÇOK CANIMI SIKTI.
SANCAK SUNUCUSUNDAN ANKA YA 1 AYLIK KAFA DINLEMEYE GELDİK ÇAR KASMAKLA UGRASMAK ISTEMEDIK
HEM SUNUCUMUZDA MADEN ARAMAKTANSA ANKADA SAKIN SAKIN DOLASMAYI TERCIH ETTIK.
ANKA SUNUCUSUNDA GAFFARIN KESILMEMIS OLMASI BARI BIZ KESELIM DEMEMIZE YOL ACTI.
SU PARA OLAYINA GELIRSEK OYUNDA AKÇE ALINIP SATILMASI YASAK OLDUGU HALDE BU GRUPTAN 5 KİŞİYE OYUN PARASIYLA AKÇE ALIP KARAKTERLERLIMIZI AKTARDIK.
SAHSIM OLARAK TÜRKKIZILAYINA BAĞIŞTA BULUNDUM.BURADAN HERKES ''CARLARINIZI AKTARMADAN PARALARI YARDIMA IHTIYACI OLANLARA GONDERSEYDINIZ'' DIYENLERE SESLENIYORUM.
SİZLER VE TUM İKV OYUNCULARI
AKÇE ALMAYIN PLUS ALMAYIN OYUN PARASINI REEL PARAYA DONUSTURUP BURALARDAKI YARDIMA MUHTAC INSANLARA GONDERIN.EGER SİZLER AKCE PLUS ALIP BURADAKI 6 KISI KARAKTER AKTARDIGI İÇİN ONLARI GUNAH KECISI SECİYORSANIZ BU YANLIS OLUR.AT GOZLUGUNU CIKARIN VE ONA GORE YORUM YAPIN.
HERKESE İYİ FORUMLAR
Evet.Merakla beklediğim yazı buydu.Konunun başka yönlere çekilceğinden biliyordum ve merakla bekliyordum.Gelelim sana dostum.Ben kimsenin aldığı plusa veyada parlattığı bir ashaba veyada aldığı isim değiştirmeyi eleştirmedim.Sadece Gaffar için sunucu değiştirmeniz hakkındaki fikirlerimi söylemiştim.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
xBilgiAgencyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen xBilgiAgencyx »

eklemek istiyorum ; Sizin Para harcamanıza bişey diyen yok istersenız 2 milyar 10 milyar harcayın ama sırf bu kadar önemsız birşey için 360 lira harcamak aptallıktır Üniversite bitirip iş bulamayanlar var öksüz olanlar var bazıları gibi babadan torpil iş bulan veya babası zengın olamıyor herkez bunuda değerlendirin.
Kullanıcı avatarı
ibraM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ibraM »

Merhaba,

Lütfen tartışma içerikli yorumlara cevap vermek yerine raporlayarak bize bildiriniz,aksi halde kullanıcılara ve/veya konuya moderasyon uygulanacaktır.

Bilginize.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön