Çemberli Kutu Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Xxinfazxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Çemberli Kutu Hakkında

Mesaj gönderen Xxinfazxx »

Ankaradan çemberli taş kutu bulamıyoruz diye daha öncede konu açtım yetkililer sagolun 3 5 yeni adres verdiniz oralardada yok diye konuya cevap yazdım ve ondan sonra sizden cevap alamadım ve hala kutu bulamıyorum bi çözüm getirin şu işe yada çemberli kutu satışına başlanan noktalar diye burda adres vermeyin verdiginiz adreslerin bir tanesinde 1 tane bile kutu yok bu işe bir çözüm üretin..!!
Kullanıcı avatarı
ibraM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Çemberli Kutu Hakkında

Mesaj gönderen ibraM »

Merhaba ;
Çemberlitaş Kutu'ya TTNET Satış Noktaları ve Avea Shop'lardan erişmek ve Bilgi Almak İçin buraya, ÜyelikAl üzerinden erişmek için buraya tıklayın.

Bilgi ve Dikkatinize.
Kullanıcı avatarı
Xxinfazxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Xxinfazxx »

Ben size anlatamıyorum galiba bana verdiginiz link'teki adresleri tek tek aradım 6 noktanın bir tanesinde bile kutu yok diyorum siz aynı adresi ısıtıp ısıtıp önüme koyuyorsunuz verdiginiz adreslerde kutu bulunmuyor diyorum kutu gönderginizi bi yerin adresini verin bana bu adreslerede kutuyu yeni gönderdiyseniz söyleyin tekrar arıyayım arıyalı 3 gün oldu bu adresleri bir tanesi bile kutu var demedi hepsi kutu olmadıgını söylüyor...
incicaps
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen incicaps »

Xxinfazxx yazdı:Ben size anlatamıyorum galiba bana verdiginiz link'teki adresleri tek tek aradım 6 noktanın bir tanesinde bile kutu yok diyorum siz aynı adresi ısıtıp ısıtıp önüme koyuyorsunuz verdiginiz adreslerde kutu bulunmuyor diyorum kutu gönderginizi bi yerin adresini verin bana bu adreslerede kutuyu yeni gönderdiyseniz söyleyin tekrar arıyayım arıyalı 3 gün oldu bu adresleri bir tanesi bile kutu var demedi hepsi kutu olmadıgını söylüyor...

viewtopic.php?f=46&t=81894 Bakınız şayet aynı durum bendede var ve her seferinde aynı cevapla konuyu kapatıyorsunuz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön