SkyBlue yazdı:@Afrodisyak, @Süveyda haklısınız. O paraları Van'da ihtiyacı bulunan kişilere gönderselerdi bir konuya adını yazdırmaktan daha büyük iş yaparlardı.
Arkadaşlar Sancakta 1. olalamışlar Ankada 1. olarak bişeyler yapma çabasındalar ...Oyun bağımlılığı böyle birşeydir Müslüman kardeşi yardıma ihtiyaç duyduğunda ona yardım etmek yerine paralarını israf ediyorlar sırf oyunda hava atma çabası.... İşte Oyuna kendisini çok kaptırmış kişler ne diyeyim allah kurtarsın...Ne zman ki anka sunucundan birisi kesti işite ozman hayırlı olsun derim Saygılarımla....
Konu sahiplerinin yardım da bulunmadığını kimse bilmiyor bence kimse kendi haddine olmayan işlere karışmamalı :roll: [/quote
Sadece yardım konusuna değinmişsin....Adamlar 1. kesemediler diye Yediremediler Ankada 1. olup egolarını tatmin edmek isimlerini duyurup sırf Reklam.....Oyun bağmlıları
SkyBlue yazdı:@Afrodisyak, @Süveyda haklısınız. O paraları Van'da ihtiyacı bulunan kişilere gönderselerdi bir konuya adını yazdırmaktan daha büyük iş yaparlardı.
Arkadaşlar Sancakta 1. olalamışlar Ankada 1. olarak bişeyler yapma çabasındalar ...Oyun bağımlılığı böyle birşeydir Müslüman kardeşi yardıma ihtiyaç duyduğunda ona yardım etmek yerine paralarını israf ediyorlar sırf oyunda hava atma çabası.... İşte Oyuna kendisini çok kaptırmış kişler ne diyeyim allah kurtarsın...Ne zman ki anka sunucundan birisi kesti işite ozman hayırlı olsun derim Saygılarımla....
Konu sahiplerinin yardım da bulunmadığını kimse bilmiyor bence kimse kendi haddine olmayan işlere karışmamalı :roll:
Diyelim ki 1 milyar bğışladın 100 aç doyurdun 10 tl ni çöpe atacağına onuda oraya ver 101. kişinin karnı doysun
Gönderdiğim iletilerde ; söylediğiniz, eleştirdiğiniz her konu için cevaplar bulunmaktadır.İyi okunmanızı ve ne amaçla bu yazıları yazdıklarınızı düşünüp daha dikkatli okumanızı tavsiye ederim Saygılarımla..
Legendxdalgac yazdı:Gönderdiğim iletilerde ; söylediğiniz, eleştirdiğiniz her konu için cevaplar bulunmaktadır.İyi okunmanızı ve ne amaçla bu yazıları yazdıklarınızı düşünüp daha dikkatli okumanızı tavsiye ederim Saygılarımla..
Bu tür tavırları kesmenizi şiddetle tavsiye ediyorum laga lugaya gerek yok
Bir ikincisi ise arkadaş burda böyle lafı dolanbaçlı yollara sokarak ser verip sır vermeyen burnu havada dümbeleklerin yaptığı şeyi yapmış.Kısaca demek istiyor ki biz bu akçeleri oyun parasıyla aldık.
Bende şimdi bu arkadaşa itafhen kardeşim sen onları akçeye çevirebiliyorsan parayada çevir bağışta bulun bu kadar mı zor (brain's free)
ÖNCELİKLE MERHABA ;
NORMALDE KİMSEYLE POLEMİGE GİRMEM AMA BURADA YAZILANLAR GERÇEKTEN ÇOK CANIMI SIKTI.
SANCAK SUNUCUSUNDAN ANKA YA 1 AYLIK KAFA DINLEMEYE GELDİK ÇAR KASMAKLA UGRASMAK ISTEMEDIK
HEM SUNUCUMUZDA MADEN ARAMAKTANSA ANKADA SAKIN SAKIN DOLASMAYI TERCIH ETTIK.
ANKA SUNUCUSUNDA GAFFARIN KESILMEMIS OLMASI BARI BIZ KESELIM DEMEMIZE YOL ACTI.
SU PARA OLAYINA GELIRSEK OYUNDA AKÇE ALINIP SATILMASI YASAK OLDUGU HALDE BU GRUPTAN 5 KİŞİYE OYUN PARASIYLA AKÇE ALIP KARAKTERLERLIMIZI AKTARDIK.
SAHSIM OLARAK TÜRKKIZILAYINA BAĞIŞTA BULUNDUM.BURADAN HERKES ''CARLARINIZI AKTARMADAN PARALARI YARDIMA IHTIYACI OLANLARA GONDERSEYDINIZ'' DIYENLERE SESLENIYORUM.
SİZLER VE TUM İKV OYUNCULARI AKÇE ALMAYIN PLUS ALMAYIN OYUN PARASINI REEL PARAYA DONUSTURUP BURALARDAKI YARDIMA MUHTAC INSANLARA GONDERIN.EGER SİZLER AKCE PLUS ALIP BURADAKI 6 KISI KARAKTER AKTARDIGI İÇİN ONLARI GUNAH KECISI SECİYORSANIZ BU YANLIS OLUR.AT GOZLUGUNU CIKARIN VE ONA GORE YORUM YAPIN.
HERKESE İYİ FORUMLAR
Gkbxxtalat yazdı:ÖNCELİKLE MERHABA ;
NORMALDE KİMSEYLE POLEMİGE GİRMEM AMA BURADA YAZILANLAR GERÇEKTEN ÇOK CANIMI SIKTI.
SANCAK SUNUCUSUNDAN ANKA YA 1 AYLIK KAFA DINLEMEYE GELDİK ÇAR KASMAKLA UGRASMAK ISTEMEDIK
HEM SUNUCUMUZDA MADEN ARAMAKTANSA ANKADA SAKIN SAKIN DOLASMAYI TERCIH ETTIK.
ANKA SUNUCUSUNDA GAFFARIN KESILMEMIS OLMASI BARI BIZ KESELIM DEMEMIZE YOL ACTI.
SU PARA OLAYINA GELIRSEK OYUNDA AKÇE ALINIP SATILMASI YASAK OLDUGU HALDE BU GRUPTAN 5 KİŞİYE OYUN PARASIYLA AKÇE ALIP KARAKTERLERLIMIZI AKTARDIK.
SAHSIM OLARAK TÜRKKIZILAYINA BAĞIŞTA BULUNDUM.BURADAN HERKES ''CARLARINIZI AKTARMADAN PARALARI YARDIMA IHTIYACI OLANLARA GONDERSEYDINIZ'' DIYENLERE SESLENIYORUM.
SİZLER VE TUM İKV OYUNCULARI AKÇE ALMAYIN PLUS ALMAYIN OYUN PARASINI REEL PARAYA DONUSTURUP BURALARDAKI YARDIMA MUHTAC INSANLARA GONDERIN.EGER SİZLER AKCE PLUS ALIP BURADAKI 6 KISI KARAKTER AKTARDIGI İÇİN ONLARI GUNAH KECISI SECİYORSANIZ BU YANLIS OLUR.AT GOZLUGUNU CIKARIN VE ONA GORE YORUM YAPIN.
HERKESE İYİ FORUMLAR
O kadar basit adamın imzasında 9 tane şaheser parlatılmış karakter ismi var utanmadan (^) 9 tanesine yazmış hala yardımda bulun diyo onları yapacagına yardım yapsaydın.
Bizim yardımlarımıza gelecek olursa gerek Van için toplanan yardımlar olsun gerek başka birşey kim biliyor bizim naptığımızı ilk kendinize bakın..
Oncelikle tebrik ederim paralarıda ilgilendirmez
Ancak şuna değenicek olursak
Siz sancak sunucusunda oynuorsunuz ankada deyil
Ankada ki kardeşlerimiz gaffarı kesseydi gerçekten daha güzel olurdu
İyi forumlar..
Kimsenin parasını nereye nasıl harcayacağını, eğlencesini nasıl sağlayacağına karışacak değiliz. Fakat bende hiç bir zaman sunucu listesinde '' Kalabalık '' olarak görmediğim Anka sunucusunda güzel ve çok ama çok zorlu bir rekabet yaşanıyor olduğunu düşünüyordum. Bundan dolayı yerli halkın kesmesini dilerdim.
Sonuçta verilen bir emek, (iksirler,ücretler,dakikalar) akıtılan bir ter var. Tebrik ederim.
Öncelikle talat reklam yapmaz onu bilirim ama Dalgaç bildiğin Reklam meraklısı ismini bir yerlerde duyurmaya çalışan biri neden diyiceksiniz...Facebook ta Çar alım satım yerine Gaffar Pert işte 3 büyü 1 ofansf 1 tank tek şifa gibisinden Ne alaka çar satım yerinde gaffarının.....Rowxalbay 24 saat item yansıtır durur millet görsün tanısın diye...RowxOdeSiS br zmanlar iyidi ama oda reklam meraklısı olmuş.....Talat eyr sen o yazdıklarını kendi loncandaki kişiler için söylesen emin ol savunulurdun ama Gittin insanlar belli zaten İsmini duyurmak için gitmediyseler bende bişey bilmiyor......