Eski Hatıralardan Kopup Geldim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Karamandalina
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Eski Hatıralardan Kopup Geldim

Mesaj gönderen Karamandalina »

Arkadaşlar İKV'yi Açık Betadan beri oynuyorum. Beyazköşk ve Teşkilatta bulundum. Fakat çoğu anlaşmazlıklar ve hesaplarımın çalınmasından sonra oyunu uzun süre bıraktım. Şimdi Çemberlitaşı duyunca eski hatıralarımı hatırladım ve oyuna tekrardan başlamaya karar verdim. Şimdilik nerde oynayacağım ne yapacağım henüz karar vermiş değilim. Güzel bir birlik(lonca klan nasıl demek isterseniz) varsa benimle iletişime geçer umarım. Güzelden kastım Ahlaklı güvenilir bir yerde oynamak isterim.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Eski Hatıralardan Kopup Geldim

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

Güzelden kastım Ahlaklı güvenilir bir yerde oynamak isterim.
Bu cümleye en çok uyan sunucu Eminönü.

Ben bıraktım oyunu ve sanada başlamamanı tavsiye ederim. Çemberlitaş demek Akçe/Plus para demek.
Kullanıcı avatarı
Karamandalina
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Çok daha para isteyen online oyunlar oynadım. Plus sorun değilde Akçe konusunda bir fikrim yok ama o kadar fazla olacağını sanmıyorum. Yoksa yanılıyormuyum? :)
Kullanıcı avatarı
Cerfiss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Çakır Keyif

Mesaj gönderen Cerfiss »

Karamandalina yazdı:Çok daha para isteyen online oyunlar oynadım. Plus sorun değilde Akçe konusunda bir fikrim yok ama o kadar fazla olacağını sanmıyorum. Yoksa yanılıyormuyum? :)
Wowda aylık 18 tl para ödüyoruz game cardla bunun harici ekstra bir ücrete gerek duyulmuyor

İkvde ise Yağma artırıcı 15tl plus 12tl etti sana 27 tl jewels arkadaşın dediği gibi hiç başlama daha iyi :D(ayrıca ekstra ücretlerde olacaktır sarraf artırıcı vb.)
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

hoşgeldin
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
super
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen super »

Cerfiss yazdı:
Karamandalina yazdı:Çok daha para isteyen online oyunlar oynadım. Plus sorun değilde Akçe konusunda bir fikrim yok ama o kadar fazla olacağını sanmıyorum. Yoksa yanılıyormuyum? :)
Wowda aylık 18 tl para ödüyoruz game cardla bunun harici ekstra bir ücrete gerek duyulmuyor

İkvde ise Yağma artırıcı 15tl plus 12tl etti sana 27 tl jewels arkadaşın dediği gibi hiç başlama daha iyi :D(ayrıca ekstra ücretlerde olacaktır sarraf artırıcı vb.)

Bunları yapmak zorundasın diye bir kaide yok arz talep meselesi etki altında kalmak yerine kendi tasarruflarını oluşturabilirsin hoşgeldin.
Kullanıcı avatarı
Cerfiss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Çakır Keyif

Mesaj gönderen Cerfiss »

super yazdı:
Cerfiss yazdı:

Bunları yapmak zorundasın diye bir kaide yok arz talep meselesi etki altında kalmak yerine kendi tasarruflarını oluşturabilirsin hoşgeldin.
Plus almadan çemberli atamassın atsan dahil eline bişey geçmez 6m örs parası sana girer bu bir :D

Artırıcı almadan üst dizemessin bu sana en az 500-600 madalyaya patlar bide plussız bunun örsünü hesapla etti sana rahat 60m :D bu iki

Plus almadan şaheser üretemessin ya karizma satarak para kasıcan yada maden yatarak buda sana artırıcı demektir bu üç :D

Hadi diyelim herşeyi yaptın grup nasıl bulucan bu kadar gb atıcak kadar :D (buda bölgeye yazma demek :D )

Son olarak hadi ben birilerinden hesap alıyim dersen bile bu da para ki bunun güvencesi yok

Sonuç olarak oyunu oynayabilmek için

3 ay boyunca 15x3=45 yağma

Aylık 12TL plus

Sarraf Artırıcıda şart tabi en az 7 ay uğraşsa anca para toplar :D 15x7=105 TL

Kutuda şart Gbye kutusuz almazlar 4 çardan 30x4=120

Boz Ayı vb. de şart 20x4=80

Ve oyunda herşeyi dizdikten sonra eline hiçbirşey geçmiyecek çünkü yapılacak birşey kalmayacak :D
Kullanıcı avatarı
Karamandalina
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Başlatmadan tekrar soğuttunuz teşekkürler :D
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen benzombi01 »

başla derim ama kardeşim ilk önce sabır ve 1 2 hafta full maden lazım şah eser için ve iyi bir 5 tane arkadaş lazım bunlar zor olanlar kolay olan işe sadece 1 tane çemberli taş kutu alıp 1 er tanede 1 er haftalık sığınak arttırıcı almak toplam sana 50-60 tl olur ama 1 karakter için bide yükseltme var +20 Tl
Kullanıcı avatarı
Karamandalina
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Kutu zaten var. Diğerleride halledilir. iyi güvenilir bir ortam bulmak zor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön