Destek mesaja baksın yaa (
Destek mesaja baksın yaa (
Sayın Oyun Yöneticileri ben 2 gün Önce Fundi Tores Kolye Düşürdüm . Ama Bir dalgınlık Olayı İle Yanlısıkla Satmısım onu dusurmek için 82 kenan Kestim .. Çıkınca Cantayı Boşaltmak İçin Sevket beyin orta ticaret actım fundı kolyeyi taktım sanmıştım dedimya bir anda dalgınlık o anda kolyeyi ibni sina cevriye sanıp sattım nasıl oldu bende anlam veremedim ya Onu bana geri veremesmisiniz
ops:
ops:
ops: Destege mail attımda hâla haber gelmedi
Sunucu: Anka/Eminönü
Karakter Adı: Rainhealty- İcewoman
Sınıf: Şifacı - Büyücü
Karakter Adı: Rainhealty- İcewoman
Sınıf: Şifacı - Büyücü
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: Destek mesaja baksın yaa (
Kardeşim onu buraya yazma.Bu konuyla ilgili olan yerler var git oralara yaz.Bunu niye diyorum.Buraya bakmaz o herifller çünkü 
- xXxaRTisTxXx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
ne adamlar var ıbni cevriye kolyeyi 50 paraya satıyor
zenginlik böyle birşey olsa gerek .d
NoTimeToCry - DeaDZoNe

50 parada değil 3de 1'ixXxaRTisTxXx yazdı:ne adamlar var ıbni cevriye kolyeyi 50 paraya satıyor![]()
zenginlik böyle birşey olsa gerek .d
Merhaba,
Yaşamış olduğunuz durum için üzüntülerimizi bildiririz.
Oyun içinde silinen eşyalarınızı veya oyuncu olmayan karakterlere satılan eşyalarınızı geri alabilmektesiniz. Bu konuda destek almak için iletişim/destek formu üzerinden "Oyun Hatası" bildirim tipini kullanarak iletişime geçmeniz gerekmektedir. Bildiriminize eşyalarınızın/karakterlerinizin isimlerini, olay tarihini eklemeyi unutmayınız.
Bunun haricinde; diğer oyuncular ile olan alışverişlerinize müdahale edememekteyiz. Bu konuya göstereceğiniz anlayış için teşekkür ederiz.
Ayrıca üyeliğinizin güvenliğinizi sağlamak adına hazırlanan bu forumu ziyaret etmenizi öneririz: viewforum.php?f=105
Bilginize.
Yaşamış olduğunuz durum için üzüntülerimizi bildiririz.
Oyun içinde silinen eşyalarınızı veya oyuncu olmayan karakterlere satılan eşyalarınızı geri alabilmektesiniz. Bu konuda destek almak için iletişim/destek formu üzerinden "Oyun Hatası" bildirim tipini kullanarak iletişime geçmeniz gerekmektedir. Bildiriminize eşyalarınızın/karakterlerinizin isimlerini, olay tarihini eklemeyi unutmayınız.
Bunun haricinde; diğer oyuncular ile olan alışverişlerinize müdahale edememekteyiz. Bu konuya göstereceğiniz anlayış için teşekkür ederiz.
Ayrıca üyeliğinizin güvenliğinizi sağlamak adına hazırlanan bu forumu ziyaret etmenizi öneririz: viewforum.php?f=105
Bilginize.