İçerik düzenlendi. Forum hesabınız kapatıldı.
Sosyolog
Cumhuriyet Bayramını İstemeyen QSOMEGOSALENQ
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: Cumhuriyet Bayramını İstemeyen QSOMEGOSALENQ
Adam diyor Ankara sen diyorsun hani benim nerem Kara 
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: I Ergenekon I
HahahaxTANIMSIZx yazdı:Adam diyor Ankara sen diyorsun hani benim nerem Kara
-
- Acemi Savaşçı
Kekem dünyanın en alakasız postunu görüyorum burdaxTANIMSIZx yazdı:Adam diyor Ankara sen diyorsun hani benim nerem Kara
Raiders of chaos Seni yalaka 15lik bebe. Sen kimsin bilip bilmeden benim konuma yorum yaparsın ? Dünki veled diyecem ben bunu dün de görmedim Kim La Bu RoA Çakması BEBE ?
Deprem oldu kayıplar oldu ama bu önemli bir gündü kutlama yapılmalıydı.Gönderilen yardımlar için bir facebook sayfasında kolilerin içinde olan türk bayraklarına tuvalet kağıdı diyen köpekler için cumhuriyet bayramı kutlamaları iptal edilemez :!:
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
-
- Acemi Savaşçı
Yoyu yazdı:Deprem oldu kayıplar oldu ama bu önemli bir gündü kutlama yapılmalıydı.Gönderilen yardımlar için bir facebook sayfasında kolilerin içinde olan türk bayraklarına tuvalet kağıdı diyen köpekler için cumhuriyet bayramı kutlamaları iptal edilemez :!:
İşte bunu belirtmek istedim. O facebooktaki olayıda koydum foruma ama kaldırıyolar. Aynen öyle ''YOYU''
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
Bir Hayranım Olması ve beni devamlı takip etmesi Gerçekten Çok ama Çok duygulandırıcı
ops:
Bunun İçin sana Teşekkür ederim Arzınkekeleri.Beni Sizler Yüceltiyorsunuz. Sağolun Varolun.
Ayrıca
Bunun İçin sana Teşekkür ederim Arzınkekeleri.Beni Sizler Yüceltiyorsunuz. Sağolun Varolun.
Ayrıca
xTANIMSIZx yazdı:Adam diyor Ankara sen diyorsun hani benim nerem Kara
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

-
- Acemi Savaşçı
QSOMEGOSALENQ yazdı:Bir Hayranım Olması ve beni devamlı takip etmesi Gerçekten Çok ama Çok duygulandırıcıops:
AyrıcaxTANIMSIZx yazdı:Adam diyor Ankara sen diyorsun hani benim nerem Kara
Heheyt
Bkz. Forum kuralları madde 1.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti