Raiders Of Anatolia - Tanıtım Yarışması
- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Raiders Of Anatolia - Tanıtım Yarışması
BASİT bir çalışma. Gönderdim. Güzel bir video hazırlamayı düşünüyorum. Uzun zamandır video hazırlamak için bahane arıyordum İyi oldu bu 

- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Çemberlitaş Kutu ödülü olmasını tercih ederdim. Bu zamana kadar sürekli ödüllerden falan plus kazanarak karşıladım plusımı artık bi 500 akçe daha verip 3 aylık plus alırım kazanırsam
Herkese bol şanslar umarım çok yaratıcı fikirler çıkar.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
Oyunun ilk loncası olduğumuzdan böyle bir tanıtım yarışması düzenledik herkezin katılmasını istiyorum bide resimleri videoları vs. Buraya tıklayarak Yarışabilirsiniz.
Çok güzel bir yarışma olacağından eminim İYİ OLAN KAZANSIN
Çok güzel bir yarışma olacağından eminim İYİ OLAN KAZANSIN

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Merhaba,Alucard yazdı:Böyle anlamınıza üzüldüm gerçekten RoA daki kişilerin çok iyi tasarımcılar olduğunu bildiğim için katılmayı bile gerek görmüyorum artık yani yoksa haksız seçim falan alakası yok Arkadaşlar Dürüst bir lonca olduğunuzu biliyoruz
Yorumunuz için teşekkürler. Raiders of Anatolia'daki tasarımcılar(Grafik,Video,Yazım) yarışmanın jürileri olduğundan dolayı katılım göstermeyecekler. Son derece adaletli bir yarışma olacağının altını çizmek isterim.
Eserinizi çekinmeden gönderin lütfen içiniz rahat olsun, başarılar..
Hak eden kazansın!
- • RoA Grafik Sorumlusu * Tanıtım Yarışması Koordinatörü
2009-2013
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Video formatları arasında .wmv formatınında olmasını rica ediyorum. Yoksa vermiş olduğunuz formatlar ile video boyutu çok fazla büyük olacaktır.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
- Kralxxkerem
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Yarışmamıza katılımlar için son bir hafta! Katımlarınızı bekliyoruz İKV..
29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun..
29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun..
2009-2013
Not olarak eser özgün bir şekilde olmalıdır, daha önce İKV Fan Art ta katılım gösterilmiş eserler geçersiz sayılacaktır.
buna paint terk demek painte hakaret olur -.-Kralxxkerem yazdı:Bende yapıyım dedim işte:![]()
![]()