Sevgili Kürt Kardeşim..
Burası Türkiye Cumhuriyeti. Kanunlara Uyduğun sürece Bu Ülkede, Doktor, Öğretmen, Polis, Asker, Savcı, Hakim, Emniyet Müdürü, Jandarma Genel Konutanı, Kaymakam, Vali, Milletvekili, Bakan, Başbakan Ve Hatta Cumhurbaşkanı Oldun. Gelecekte De Olmaman İçin Hiçbir Engel Yok. ... Çünkü Biz Tek Devlette Birçok Etnik Kökenden Gelen Kardeşleriz. Benden Sahip Olduğum Herşeyi İste Ekmeğimi Suyumu Aşımı Paylaşırım Seninle.Diğer Etnik Kökenden Gelen Kardeşlerimle Paylaştığım Gibi. Çünkü Bu Ülke Hepimizin. Ama Bir Gün Yahudi Ve Ermenilerin Gazına Gelip Benden Toprak İstersen, Merak Etme, Bencillik Etmem Seninle Onu Da Paylaşırım;
ALTI SENİN, ÜSTÜ BENİM...
...
Re: ...
Merhabalar,
Konunuzun İKV Dünyaları ile bağdaşan hiç yanı yoktur.Bu konunun tartışılacağı farklı platformlar mevcuttur.Lütfen formumuzda bu tarz konular açmayınız.Konuyu Forum Kuralları'nın bir ve ikinci maddesi gereği kilitliyorum.
İyi eğlenceler dilerim.
Konunuzun İKV Dünyaları ile bağdaşan hiç yanı yoktur.Bu konunun tartışılacağı farklı platformlar mevcuttur.Lütfen formumuzda bu tarz konular açmayınız.Konuyu Forum Kuralları'nın bir ve ikinci maddesi gereği kilitliyorum.
İyi eğlenceler dilerim.