TARİKAT RİTÜELİ GİBİ KADİM KESİLDİ!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Serpico
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Re: TARİKAT RİTÜELİ GİBİ KADİM KESİLDİ!

Mesaj gönderen Serpico »

Yeni ileti xsedanterx 29 Ekm 2011 15:24
''Unutmayın, nefret ve kinin ertesi pişmanlıktır ve her canlıya ölüm vardır, insan ölür ama ölmeyen insanlıktır.''Mevlana
bu platformda çok da felsefe yapmak tarzım olmasa da şunu da yazma gereği duydum ;) :arrow:
Herkes kendi benliğinin usta katilidir, çünkü kimse sizden daha iyi öldüremez sizi..... :ugeek:
çakma entel dantel cümlelerden ibaret ilhamdan yoksun, kendini daha aklı selim selim yazılarla ifade etmen dileğinde bulunmak yersiz :)
Tamam çizo sen haklısın)).Ama şunu bil ben senin gibi hokkabazlık yaparak savaşmam göğsümü siper ederim.Bu düzen yıkılır ben yine gelirim.Bakalım ozaman ne yapacan.Göbeğinden öpüyorum lamerim benim.

Ocipres
Kullanıcı avatarı
xsedanterx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xsedanterx »

Serpico yazdı:

''Unutmayın, nefret ve kinin ertesi pişmanlıktır ve her canlıya ölüm vardır, insan ölür ama ölmeyen insanlıktır.''Mevlana
bu platformda çok da felsefe yapmak tarzım olmasa da şunu da yazma gereği duydum ;) :arrow:
Herkes kendi benliğinin usta katilidir, çünkü kimse sizden daha iyi öldüremez sizi..... :ugeek:
çakma entel dantel cümlelerden ibaret ilhamdan yoksun, kendini daha aklı selim selim yazılarla ifade etmen dileğinde bulunmak yersiz :)
Tamam çizo sen haklısın)).Ama şunu bil ben senin gibi hokkabazlık yaparak savaşmam göğsümü siper ederim.Bu düzen yıkılır ben yine gelirim.Bakalım ozaman ne yapacan.Göbeğinden öpüyorum lamerim benim.

Ocipres
Devrelerin de fena karışmış ne diyelim allah şifa versin :lol: hahhahahahah çizo ve ben, ben ve çizo ??Dedem, Gofret ve Ben? 8-)
Ateş, kış meyvesidir....
Kullanıcı avatarı
Serpico
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Serpico »

xsedanterx yazdı:
Serpico yazdı:

Ocipres
Devrelerin de fena karışmış ne diyelim allah şifa versin :lol: hahhahahahah çizo ve ben, ben ve çizo ??Dedem, Gofret ve Ben? 8-)
Tmmda öyle diyonda çizom,yani ben ve çizo derken hayatta birada olunmaycak kişiler demeye getirdin ama çizom bu char 2 sene evvel beraber kadimi yoklarken kesebilirmiyiz diye hemen yanındaydı ve iki senedirde yok ortalıkta.Yaşlıyım ama bunamadım farkındaysan.Bende çok iyi bilkirimki yanındakiler gider neyi var neyi yok sende kalır.Forum hesabı bile)).Çizom bekle sabret biraz sevecem seni.Hemen öldüm sanıp bed-dua okuma peşimden.Tekrar öpüyorom çizom seni gıkından.

Ocipres
Kullanıcı avatarı
Serpico
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Serpico »

Serpico yazdı:
xsedanterx yazdı:
Serpico yazdı:

Ocipres
Tmmda öyle diyonda çizom,yani ben ve çizo derken hayatta birada olunmaycak kişiler demeye getirdin ama çizom bu char 2 sene evvel beraber kadimi yoklarken kesebilirmiyiz diye hemen yanındaydı ve iki senedirde yok ortalıkta.Yaşlıyım ama bunamadım farkındaysan.Bende çok iyi bilkirimki yanındakiler gider neyi var neyi yok sende kalır.Forum hesabı bile)).Çizom bekle sabret biraz sevecem seni.Hemen öldüm sanıp bed-dua okuma peşimden.Tekrar öpüyorom çizom seni gıkından.

Ocipres
Çizo? Ordamısın ?.Bak sana ne diyecem.Hani oyunlarda boslar vardır sağından gidersin solundan gidersin saatlerce günlerce uğraşırsın ölmez.Uyuz olursun.Seninkide böyle bişey.Ama düştüğün bu durumdan şöyle kurtarayım seni.Serpico ve Tantan benim charlarıma koyduğum adlardır.Google gir sen çok seversin google girmeyi.Gir karşına çıkacak iki ortak karakter vardır.Biri flimden biride gerçek hayattan.İkisininde namerde mücadelesi ölümünedir.İkiside etrafındakiler tarafından sevilmez.Ne yaptıysa, ne dediyse yüreklerini ortaya koymuşlardır.En büyük düşmanlarıda etrafındadır.İkiside bıçak sırtında yaşar.ilk charımın adı Serpico dur.Yiğenime kastığım charlarda Tantan ve şuan o charlardayım..Başım sonum hep tutarlı olmuş tıpkı yazılarımdaki gibi.Ben var oldukça namert tabiki rahatsız olacak.Hayata böyle bakan namerdin neler yapacağınıda bilir.Ufak adamsın çizo kaç defa azarlıyacam seni.

Ocipres
Kullanıcı avatarı
Shumps
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Shumps »

İçerik düzenlendi. Forum hesabınız kapatıldı.

Sosyolog
MarshaLL - Shumps - MaXeLL
Resim
Kullanıcı avatarı
Serpico
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Serpico »

İleti Shumps 30 Ekm 2011 00:45
bak kardeşim.

Daha düne kadar yanına müridlerini toplamış bir tarikat lideriydim. sabahlara kadar demli çay eşliğinde sohbet yapar, zikir çekerdik. bir gün ışığımızı geniş alanlara yayma ve tebliğ için evime bilgisayar alıp internete bağlandım. çeşitli chat ve oyun sitelerinde çok muhterem arkadaşlarla helal dairesi içinde
ibretlik paylaşımlarda bulunduk. o siteden bir kardeş burayı tavsiye etti. müspet bir yerdir dedi. günaşırı girmeye başladım, namazı niyazı boşladık, sabah akşam bu oyunu oynar oldum ve sık sıkta forumu takip ediyorum. Fakat yüce rabbim şefkat tokadını akşetmekte gecikmedi ki insanlığın deccalı, yani seninle karşılaştım. insan demekten haya ediyorum ama sen ne ne boş bir adammışsın be. bu foruma yazdığın yazılar yüzünden pisikolojim bozuldu. bilgisayarı açarken acaba diyorum, acaba bu kez ne saçmaladı bu güzel kardeşim diyorum. yazıdığın her post'u okuduktan sonra ağzından tek bir kötü kelime çıkmamış olan ben, hunharca küfürler savurmaya, kötü laflar söylemeye başladım.
Ama sen hiç merak etme, istişareye yattım ve rüyamda ip numaranı gördüm. Bu IP numarandan nerede olduğunu tespit ettim. En yakında zamanda seni bu gaflet uykusundan uyandırmak için, muritlerimle beraber, ceviz kıracağı ile senin kestaneleri sıkmaya geliyorum, son duanı et kardeş.
Dün hesabı açtın 29.iletini yazdın aynı bu tehtidle 30. yine bana yazıyorsun..Bunu yazılarım kapansın diye yapan bu kokuşmuş sistemden birisin.Ama bu kokuşmuş sistemi senle beraber gömmekte benim boynumun borcudur.

Şimdi çok saygıdeğer forum yetkilisi Sosyolog Bey, benim Ocipres hesabını sobee ye gidecem deyip gittiğim yazıyı tehdit diye algılayıp kapatıyorsun.Dün yazdı ve bugün hala tehdit yazılarını yazabiliyor kimse hesabını kapatmıyor, ilginç.Sosyolog Bey sizin şahsınızda tüm forum yetkililerine sesleniyorum görevinizi adil yapacaksanız yapın.Bu 27 iletiyi 3 saate yazıpta bu hesabın, benim yazılarımı baltalamak için açtığı anlaşılmasın diye hokkabazlığa başvuran bu kişiyi ya tehdite giren hakkettiği cezasını veriniz yada bana bırakınız ben haledim bu finoyu.Forum yazıma bi evvelki gibi dokunmayın.

Ocipres
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

Shumps yazdı:bak kardeşim.

Ama sen hiç merak etme, istişareye yattım ve rüyamda ip numaranı gördüm. Bu IP numarandan nerede olduğunu tespit ettim. En yakında zamanda seni bu gaflet uykusundan uyandırmak için, muritlerimle beraber, ceviz kıracağı ile senin kestaneleri sıkmaya geliyorum, son duanı et kardeş.

Dede bak adam senin kestanelere göz koymuş :mrgreen:
Keserle Sapı
Samanla çöpü ayırman dilegiyle
Kestanelere el koyarlarsa ıspanak yemeyide unutma malum demir yapar (Temel Reis Misali) :mrgreen:
Resim
leones non capit muscas
Kullanıcı avatarı
Serpico
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Serpico »

İleti CIZIK 30 Ekm 2011 17:18

Shumps yazdı:bak kardeşim.

Dede bak adam senin kestanelere göz koymuş :mrgreen:
Keserle Sapı
Samanla çöpü ayırman dilegiyle
Kestanelere el koyarlarsa ıspanak yemeyide unutma malum demir yapar (Temel Reis Misali) :mrgreen:
Temaşa sanatına özlem duyuyorsun galiba.Forumun senle Hacivat-Karagözü olmak başkalarına eğlenceli gelebilir,banada eğlenceli gelebilir.Binbir kılığa bürünüp kişiliğini bölmekten iyidir ama.İstersen yer değiştirelim ben Karagöz olayım sen Hacivat.Yeterki bir kılıkta dur.Ha bu arada mısır çarşısındaki Salvador Dali resmini sorduğumda bilmiş olmanın google la alakası yok kesin datalardan bakmışındır)).Muhteşem lamerim benim.Tonton yanaklarından sıkarım.Ne şeker şeysin sen öyle.

Ocipres
Kullanıcı avatarı
Sosyolog
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sosyolog »

Bkz. Forum kuralları madde 2.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön