29 EKİM CUMHURİYET BAYAMI
29 EKİM CUMHURİYET BAYAMI
29 Ekim CUMHURİYET Bayramımızı kutluyor, bu toprakları ve bu büyük değeri bize bahşeden başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm Çılgın Türkleri, minnet, rahmet, özlem ve saygıyla anıyorum...
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
- PHFoRum
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 29 EKİM CUMHURİYET BAYAMI
xMoRtaLx yazdı:29 Ekim CUMHURİYET Bayramımızı kutluyor, bu toprakları ve bu büyük değeri bize bahşeden başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm Çılgın Türkleri, minnet, rahmet, özlem ve saygıyla anıyorum...
PHxKıRKDöRT ●» PH Lonca Müdürü ve Forum Yetkilisi
┌──●Web Sitemiz : http://www.PhClan.OrG●──┐
....
....
┌──●Web Sitemiz : http://www.PhClan.OrG●──┐
....

-
- Cin Avcısı
Ben özellikle son günlerde öyle bir özlüyorum ki...
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
:arrow:xMoRtaLx yazdı:29 Ekim CUMHURİYET Bayramımızı kutluyor, bu toprakları ve bu büyük değeri bize bahşeden başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm Çılgın Türkleri, minnet, rahmet, özlem ve saygıyla anıyorum...
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
:arrow:xMoRtaLx yazdı:29 Ekim CUMHURİYET Bayramımızı kutluyor, bu toprakları ve bu büyük değeri bize bahşeden başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm Çılgın Türkleri, minnet, rahmet, özlem ve saygıyla anıyorum...
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

29 ekım kutlu olsun. daha nıce 8888 senelere
MarshaLL - Shumps - MaXeLL