29 Ekim'e Özel Fırsatlar!
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: 29 Ekim'e Özel Fırsatlar!
Bizleri düşünüp böyle bir Fırsat sundugunuz için teşekkürler
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :arrow: :evil: :evil:SeRRuh yazdı:Bizleri düşünüp böyle bir Fırsat sundugunuz için teşekkürler
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şimdiden kutlu olsun. Bu güne özel sunulan fırsatlar için teşekkürler..
2009-2013
GERÇEK HAYATTA BİLE BUGÜN 29 EKİM KUTLAMALARI YAPILMIYOR AMA OYUN DA NE KUTLANIYOR NEDENSE. HİÇ HABERLERE BAKMIYOR MU BU YÖNETİMMM....
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
1 haftalık migrat yağma artırıcı aldım düşen sadece cevrıye modeli yüzük çift efsunlu mor boşu boşuna para verdim desteğede yazdım sonuç alamadım. Milletimizi Kandırmayalım Bari Boş vaatlerle 

Bu ulkede Cumhuriyet Bayramini kutlamak isteyen herkes kutlar. Kimse de kimseyi bunun icin suclamaz.
Resmi kurumlarin belli bazi yerler icin aldiklari kararlar cumhuriyet bireylerini ilgilendirmez.
Uzuntuler olsa da cumhuriyeti kutlamak garip karsilanmaz. Zira Sov degildir bu, elimizdeki en buyuk degere saygidir. Bu gune ozel yapilan kucuk buyuk butun jestler bu ulkenin butun insanlari tarafindan mutlulukla karsilanir. Cunku hatirlamak ve yasatmak amaclidir.
Hepinizin cumhuriyet bayrami kutlu olsun. Yasasin Turkiye Cumhuriyeti.
Athos
Tesko - 49 Buyucu
Resmi kurumlarin belli bazi yerler icin aldiklari kararlar cumhuriyet bireylerini ilgilendirmez.
Uzuntuler olsa da cumhuriyeti kutlamak garip karsilanmaz. Zira Sov degildir bu, elimizdeki en buyuk degere saygidir. Bu gune ozel yapilan kucuk buyuk butun jestler bu ulkenin butun insanlari tarafindan mutlulukla karsilanir. Cunku hatirlamak ve yasatmak amaclidir.
Hepinizin cumhuriyet bayrami kutlu olsun. Yasasin Turkiye Cumhuriyeti.
Athos
Tesko - 49 Buyucu
- amanedenolmuyor
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
31 Ekim'e Kadar sürecekmiş.Ben dün aldım hediyemi bugün bitince bugünde alabilir miyim ?
Fenerbahçelı (49) (^)Latif

- MeNTHoLoKaLiPTuS
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Tebrikler, Nihat kardeşim.
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.
MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]