xSeRGeYx VEDA

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
crazybuyu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

xSeRGeYx VEDA

Mesaj gönderen crazybuyu »

Aslında oyunu çoktan bırakmıştım 2 aydan fazladır girmiyorum sadece bu konuyu biraz geç açtım.Arkadaşlarım ve oyunda soranlar merak edenler oluyormuş sağolsunlar,arkadaşlar bildiğiniz üzere ikv artık sarmıyor oyun herşey paraya bağlı hatta paraya bile bağlı değil adam parasını veriyor şans artırıcı alıyor yine istediğini alamıyor.Yani bu oyunun sonu yok arkadaşlar çemberlitaş biter başka bir yeni bölge gelir, neyse fazla uzatmanın alemi yok arkadaşlar bu oyun insanları sosyal hayatında ailesine arkadaşlarına vakit ayıramamasına neden oluyor.Bu oyunu gerçekten oynayan kişinin benim böyle bir problemim yok demesi olanaksız.Bu oyunu betadan beri oynuyorum.Arada sırada hal hatır sormaya girerim eğer birilerini kırdıysam hakkını helal etsinler.Benim sadece 1 kişi haricinde hakkımı herkese helal ediyorum.
SKULLBREAKER ejder asalı çarımı çaldı.

Ve benimle hep dost kalan arkadaşlarım unuttuklarım warsa affola , aQuaLand,ReVeNqewOw,İNFERNAL,Afrodizyak,Darkemperör(İbo Kardeşim),IıICANIMSINıII,absoLutionS,Goldberg
Eski çarlarımdan birini illa ki tanıyorsunuzdur eski çarlarımın isimleri
Burakshow
ShowNomercy
Crazybüyü
Ayazwow
xSeRGeYx

Not:Benden de size tavsiye bu oyuna fazla takılmayın,Zaman kaybından başka birşey değil hadi herkes ALLAH'a emanet olsun saygılar ve sevgiler...
xSeRGeYx - Ayazwow - Crazybüyü
Suskunluğum asaletimdendir.Lakin her söze söylenecek bir cevabım var.Önce lafa bakarım lafmı diye ; Sonra söyleyene bakarım adammı diye
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: xSeRGeYx VEDA

Mesaj gönderen Lestrange »

Reel Hayatında Başarılar... :!:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
MeNTHoLoKaLiPTuS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MeNTHoLoKaLiPTuS »

Merhaba,

Öncelikle 3 boyutlu MMORPG online oynanan oyunların zaten bir sonu olmadığını hatırlatır, devamlı oyun geliştirilerek kişinin oyunu bırakması engellenmeye çalışılmaktadır. Ayrıca oyunu bırakmak kişinin kendi tercihine bağlıdır.

İyi forumlar.
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.

MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

crazybuyu yazdı:Aslında oyunu çoktan bırakmıştım 2 aydan fazladır girmiyorum sadece bu konuyu biraz geç açtım.Arkadaşlarım ve oyunda soranlar merak edenler oluyormuş sağolsunlar,arkadaşlar bildiğiniz üzere ikv artık sarmıyor oyun herşey paraya bağlı hatta paraya bile bağlı değil adam parasını veriyor şans artırıcı alıyor yine istediğini alamıyor.Yani bu oyunun sonu yok arkadaşlar çemberlitaş biter başka bir yeni bölge gelir, neyse fazla uzatmanın alemi yok arkadaşlar bu oyun insanları sosyal hayatında ailesine arkadaşlarına vakit ayıramamasına neden oluyor.Bu oyunu gerçekten oynayan kişinin benim böyle bir problemim yok demesi olanaksız.Bu oyunu betadan beri oynuyorum.Arada sırada hal hatır sormaya girerim eğer birilerini kırdıysam hakkını helal etsinler.Benim sadece 1 kişi haricinde hakkımı herkese helal ediyorum.

Ve benimle hep dost kalan arkadaşlarım unuttuklarım warsa affola , aQuaLand,ReVeNqewOw,İNFERNAL,Afrodizyak,Darkemperör(İbo Kardeşim),IıICANIMSINıII,absoLutionS,Goldberg
Burakshow
ShowNomercy
Crazybüyü
Ayazwow
xSeRGeYx

Not:Benden de size tavsiye bu oyuna fazla takılmayın,Zaman kaybından başka birşey değil hadi herkes ALLAH'a emanet olsun saygılar ve sevgiler...

En doğru kararı vermişsin.Reel hayatında başarılar dilerim.Unumadığın için sağol :) Ben de bıraktım oyunu 2 hafta önce.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
crazybuyu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen crazybuyu »

Afrodisyak yazdı:
crazybuyu yazdı:Aslında oyunu çoktan bırakmıştım 2 aydan fazladır girmiyorum sadece bu konuyu biraz geç açtım.Arkadaşlarım ve oyunda soranlar merak edenler oluyormuş sağolsunlar,arkadaşlar bildiğiniz üzere ikv artık sarmıyor oyun herşey paraya bağlı hatta paraya bile bağlı değil adam parasını veriyor şans artırıcı alıyor yine istediğini alamıyor.Yani bu oyunun sonu yok arkadaşlar çemberlitaş biter başka bir yeni bölge gelir, neyse fazla uzatmanın alemi yok arkadaşlar bu oyun insanları sosyal hayatında ailesine arkadaşlarına vakit ayıramamasına neden oluyor.Bu oyunu gerçekten oynayan kişinin benim böyle bir problemim yok demesi olanaksız.Bu oyunu betadan beri oynuyorum.Arada sırada hal hatır sormaya girerim eğer birilerini kırdıysam hakkını helal etsinler.Benim sadece 1 kişi haricinde hakkımı herkese helal ediyorum.

Burakshow
ShowNomercy
Crazybüyü
Sinanım senin adına da sevindim Sanada real hayatta başarılar.
Ayazwow
xSeRGeYx

En doğru kararı vermişsin.Reel hayatında başarılar dilerim.Unumadığın için sağol :) Ben de bıraktım oyunu 2 hafta önce.
xSeRGeYx - Ayazwow - Crazybüyü
Suskunluğum asaletimdendir.Lakin her söze söylenecek bir cevabım var.Önce lafa bakarım lafmı diye ; Sonra söyleyene bakarım adammı diye
Kullanıcı avatarı
IIIKaNuYKuSuIII
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen IIIKaNuYKuSuIII »

Reel hayatında başarılar herşey gönlünce olsun..
IıIGaLLaRDoIıI (IIIKaNuYKuSuIII)
Kullanıcı avatarı
TopalBoncuk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen TopalBoncuk »

Her ne kadar tanımasamda reel hayatında başarılar dilerim umarım herşey gönlünce olur.
Kullanıcı avatarı
Asabi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Asabi »

Öpüyorum yanacıklarından görüşürüz canım.
ASABİ(Savascı)
RAKI(büyücü)

BENİM KUDRETİMİN ULAŞTIGI YERE ONLARIN HAYALLERİ ERİŞEMEZ...!

“Genel Sohbet” sayfasına dön