Yarın akşam 6dan sonra oyunda ol bak bakıyım sıkılıyonmusnigers yazdı:canım da hiç istemıyo artık oyuna gırmek cok canım sıkılıyo oyuna girdiyimde kımselerı goremıyorum 1 2 saat zaten oyunda oluyorum herkez oyunda olsun bundan snra![]()
|| YİĞİTLER LONCASI ||
Re: || YİĞİTLER LONCASI ||
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
ınadına 6 dan sabahakadar oyunda olucam bakalım gorucezNaSiHatt yazdı:Yarın akşam 6dan sonra oyunda ol bak bakıyım sıkılıyonmusnigers yazdı:canım da hiç istemıyo artık oyuna gırmek cok canım sıkılıyo oyuna girdiyimde kımselerı goremıyorum 1 2 saat zaten oyunda oluyorum herkez oyunda olsun bundan snra![]()
Hop dedik Yiğitler , ne sıkılması yav
Yarın msn de toplanıp Yiğitleri bir de meydanlarda görmek isterim.
Yarın msn de olurum Hoca konuşuruz.
Msn mi özeline atıyorum ya da yarın oyunda veririm sana görüşürüz.

Mesele etme , beni de dellendirme ona göre...
Neyse , yarın sabah dan toplanmaya başlarız , önemli bir husus paylaşıcam , hepinniz ama hepiniz msn em de olun ...
De haydin görüşürüz...
Yarın msn de toplanıp Yiğitleri bir de meydanlarda görmek isterim.
Aleyküm selam Hoca foruma hg hele.cirak yazdı:slm
alpaslan msn demisin
Yarın msn de olurum Hoca konuşuruz.
Msn mi özeline atıyorum ya da yarın oyunda veririm sana görüşürüz.
Giden para olsun , sen sağ ol , sapa sağlam Loncanın başında ol zararını gideririz Başkanımsnigers yazdı:100M GITSE ne olur gitmese ne olur oda paramıNaSiHatt yazdı:snigers yazdı:boş ver fatıh ım merkez bankası gıbı uyen duruyo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mesele etme , beni de dellendirme ona göre...
Neyse , yarın sabah dan toplanmaya başlarız , önemli bir husus paylaşıcam , hepinniz ama hepiniz msn em de olun ...
De haydin görüşürüz...
En son AlpAykan tarafından 28 Eki 2011 20:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Scary Team
Selamun Aleyküm Bensiz Bir lonca Kuruyorsunuz Alp abi Alındım Doğrusu ..
ops:
Memo çık sayfadan virüs kapacak :lol:SCaRyx yazdı:Selamun Aleyküm Bensiz Bir lonca Kuruyorsunuz Alp abi Alındım Doğrusu ..ops:
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
Çıktım Dahada Gelmem Bu sayfaya..NaSiHatt yazdı:Memo çık sayfadan virüs kapacak :lol:SCaRyx yazdı:Selamun Aleyküm Bensiz Bir lonca Kuruyorsunuz Alp abi Alındım Doğrusu ..ops:
Yarın Akşam Herkesi 18:00 itibariyle oyuna bekliyorum.
Hayırlı Akşamlar..
Hayırlı Akşamlar..
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
viewtopic.php?f=31&t=81346SCaRyx yazdı:Selamun Aleyküm Bensiz Bir lonca Kuruyorsunuz Alp abi Alındım Doğrusu ..ops:
Aleyküm selam Memo , Memo.
Yukarıda ki link seninle alakalı sanırım yanlışıyım...
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Gelirsen ?SCaRyx yazdı:Çıktım Dahada Gelmem Bu sayfaya..NaSiHatt yazdı:Memo çık sayfadan virüs kapacak :lol:SCaRyx yazdı:Selamun Aleyküm Bensiz Bir lonca Kuruyorsunuz Alp abi Alındım Doğrusu ..ops:
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
Evet abi Ben yazmıstım ama Kablomu buldum buralardayım ArtıkAlpAykan yazdı:viewtopic.php?f=31&t=81346SCaRyx yazdı:Selamun Aleyküm Bensiz Bir lonca Kuruyorsunuz Alp abi Alındım Doğrusu ..ops:
Aleyküm selam Memo , Memo.
Yukarıda ki link seninle alakalı sanırım yanlışıyım...