Öncelikle adım ercan beyaz köşk sunucusundan teşkilata atılmak istiyorum bu yüzden ve öncelikle saygılı lonca teşkilatta begeni toplamış bilinen loncaya girmek isterim yaşım 25 amasyada oturuyorum merak edenler için bunuda yazıyorum gelelim çarlarıma rütbelerime ve deneyimlerime itemlerime
ROHANXMICAİL (SAVAŞCI 2 YILDIZ PEMBE) alta itemleri
Taşkanat zırh= taşkanat eldiven = taşkanat ayak =bıçak sırtı zırh= bıçak sırtı ayak= bıçak sırtı eld. =bıçak sırtı ceket=
IXROHANXCEBRAİLIı(büyücü 2 yıldız mavi ) (Kıyamet Amplifikatörü ve sıfırı 2 şer adet) (2 şer adet eld ayak.)sıfır kelvin ceket ve kıyamat pantolon.
XXrOhAnIxLİLIT (ŞİFACI)(3 yıldız kahverengi)(mevlana zırh. mevlana pantolon. mevlana ceket ruhdöven ayak. hidrofis ayak.hidrofis eld. ruh döven eld.ruh döven ayak.
(HEPSİNDE ŞAHESER BULUNMAKTADIR)
dedigimgibi saglam lonca varsa bu bilgilerde gelmek isterim ve isim epinim hazırda bekliyor
SAYGILARIMLA GeNcKaPtAn
??SAGLAM LONCA ARANIYOR ??
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- dyb21
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Rock N Roll
Re: ??SAGLAM LONCA ARANIYOR ??
Kardeş Lonca alımları İteme Rütbeye Göre alınmıyor ister çıplak olsun ister full olsun ama yeterki insan olsunWockxspaw02 yazdı:Öncelikle adım ercan beyaz köşk sunucusundan teşkilata atılmak istiyorum bu yüzden ve öncelikle saygılı lonca teşkilatta begeni toplamış bilinen loncaya girmek isterim yaşım 25 amasyada oturuyorum merak edenler için bunuda yazıyorum gelelim çarlarıma rütbelerime ve deneyimlerime itemlerime
Taşkanat zırh= taşkanat eldiven = taşkanat ayak =bıçak sırtı zırh= bıçak sırtı ayak= bıçak sırtı eld. =bıçak sırtı ceket=
IXROHANXCEBRAİLIı(büyücü 2 yıldız mavi ) (Kıyamet Amplifikatörü ve sıfırı 2 şer adet) (2 şer adet eld ayak.)sıfır kelvin ceket ve kıyamat pantolon.
XXrOhAnIxLİLIT (ŞİFACI)(3 yıldız kahverengi)(mevlana zırh. mevlana pantolon. mevlana ceket ruhdöven ayak. hidrofis ayak.hidrofis eld. ruh döven eld.ruh döven ayak.
dedigimgibi saglam lonca varsa bu bilgilerde gelmek isterim ve isim epinim hazırda bekliyor
SAYGILARIMLA GeNcKaPtAn
IıIPaTRoNIıI TOXİC
Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.
Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.
-
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Veyso kekem gerekli cevabı vermiş canemdyb21 yazdı:Kardeş Lonca alımları İteme Rütbeye Göre alınmıyor ister çıplak olsun ister full olsun ama yeterki insan olsunWockxspaw02 yazdı:Öncelikle adım ercan beyaz köşk sunucusundan teşkilata atılmak istiyorum bu yüzden ve öncelikle saygılı lonca teşkilatta begeni toplamış bilinen loncaya girmek isterim yaşım 25 amasyada oturuyorum merak edenler için bunuda yazıyorum gelelim çarlarıma rütbelerime ve deneyimlerime itemlerime
SAYGILARIMLA GeNcKaPtAn
-
- Acemi Savaşçı
tmm kardeş biz de insanız saten dimi :=)
- Briqandx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Zaten genelde iteme bakıyor bir çok lonca 

IAlBaYI & DyBBriqAnd
Herşeyi Bilmene Gerek Yok, Haddini BİL Yeter...!
-
- Acemi Savaşçı
iteme bakarsa itemden bol şey yok insanlıga bakarsa da sonuna kadar insanız loncama baglı biri ve beyaz köşk insanlarıyla iyi ilişkiler kurmak isterim ilk olarak loncam gelir tabi haber bekliyoruz artık olmasada başımızın çaresine bakarız şart degil yani illada loncaya girmek