|| YİĞİTLER LONCASI ||

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Re: || YİĞİTLER LONCASI ||

Mesaj gönderen Rescuer »

Rescuer yazdı:
Resim

YİĞİTLER LONCASI

Lonca Karakter/Görev/İsim Listesi
Gizlenmiş İçerikGöster

[table]
[td]
Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı ve Soyadı
[/td][tr][/tr][td]Fantom[/td][td]YiğitlerALP[/td][td]YiğitlerREİS[/td][td]Lonca Kurucusu-Başkanı[/td][td]Alpaslan AYKAN[/td][tr][/tr][td]YiğitlerNaSiHat[/td][td]Nasihat[/td][td]NaSihatŞifa[/td][td]Lonca Kurucusu-Başkanı[/td][td]Fatih TATAR[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]YiğitlerRescuer[/td][td]Ericponti[/td][td]-[/td][td]Yönetim Kurulu[/td][td]Yasin AY[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerPerfect[/td][td]ÇıkıkÇı[/td][td]Yönetim Kurulu[/td][td]Ali YARAR[/td][tr][/tr][td]YiğitlerBarış(BodrumHakimi)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Lonca Savaş Komutanı[/td][td]Barış[/td][tr][/tr][td]YiğitlerFerdi[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Görev Komutanı[/td][td]Ferdi[/td][tr][/tr][td]YiğitlerÖLMEZ[/td][td]{Rehber}Mysterysun[/td][td]-[/td][td]Forum Sözcüsü&Site Sorumlusu[/td][td]Yiğit ÇALIŞKAN[/td][tr][/tr][/table]
[table][td]Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı ve Soyadı
[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerDOYLAİON[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ali TAŞYÜREK[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerÇırak[/td][td]Üye[/td][td]Hoca[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]YiğitlerBurak[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Burak Aktan[/td][tr][/tr][td]YiğitlerYasemin[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Yasemin[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerAYKAĞAN[/td][td]Klxhippocrates[/td][td]Üye[/td][td]Hande AYKAN[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerŞİFA[/td][td]Üye[/td][td]Hüseyin[/td][tr][/tr][td]YiğitlerULUIŞIK[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Mustafa ULUIŞIK[/td][tr][/tr]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerTÜRKEŞ[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Emre[/td][tr][/tr][td]YiğitlerÜÇHİLAL[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ensar GÖCELİ[/td][tr][/tr][/table]
Resim Üye listesinde bulunan bazı isimler otomatik yönlendirmelidir. Yani isime tıkladığınızda kişinin Facebook profiline yada mail adresine yönlendirilirsiniz.

Resim Yukarıdaki listede bulunan ve "Yiğitler" ile başlayan isimlerin çoğu henüz oyunda bulunmamaktadır. İsim değiştirme hakları kullanıldıktan sonra isimler bu hale gelecektir. Şuan isimleri değiştirilen karakterler;
YiğitlerŞİFA
YiğitlerDAYLAİON
YiğitlerALP
YiğitlerÖLMEZ

Resim Lonca Kuralları
Gizlenmiş İçerikGöster
1.Lonca üyelerimiz, İKV'nin oyun ve forum kuralarına uymalıdırlar.
2.İKV'nin bir oyun olduğunu üyelerimiz asla akıllarından çıkarmamalı ve ona göre hareket etmelidirler. Her ortamda olduğu gibi ahlak kuralları loncamız içerisinde de gözetilmelidir.
3.Küfür , hakaret ve kötü davranış içinde bulunmamalıdırlar.
4.Loncaya katılmış olan ve katılacak olan kişiler yapılacak toplantıda lonca ile telefonunu paylaşmalı ve loncadaki kişilerin telefon numaralarını almalıdır(iletişim için gerekli).
Resim Resmi Web Sitemiz: Hazırlanma aşamasında.

Resim Loncaya üye alımı şuan için yapılmamakta veya davet sistemiyle gerçekleşmektedir. İlerleyen zamanlarda üye alımları açılacaktır.

Loncadaki arkadaşların aşağıdaki kodu imzalarına yapıştırmaları rica olunur. Dileyen şahsi imzasını düzenleyebilir.
Gizlenmiş İçerikGöster

Kod: Tümünü seç

[center][img]http://b1110.hizliresim.com/11/10/15/10336.gif[/img][/center]
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Bu arada arkadaşlar kasa karakterlerinin isimleri aşağıdaki gibidir;

Madenlerimnerede (Madenlerin ve görev materyallerinin bulunduğu kasa)
Derilerinsuçune (7'den 70'e deri ve kumaşların bulunduğu kasa)
Dikkatkafayapar (Adından da anlaşılabileceği gibi iksir kasası)
Çalmakyasaktır (Silah, pantolon, eldiven vs. eşyaların koyulacağı kasa)

Orjinal isimlerden ötürü kendime teşekkür ediyorum. :lol:
Loncaların eşya kasaları genellikle boş kalır ancak yine de şuan var olanları koyabilelim diye açtım onu, sonra biri tutar eşya vermeye çalışır nere koyacam derdi olmasın. :)
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
ScorpioN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen ScorpioN »

Loncanıza katılmak istiyorum, saygılar.
[list=1]Shefa-Doktorshefacı[/list]
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Alp, Yiğit ve Fatih kardeşlerim olmak üzere diğer Yiğitler Loncasının yiğitlerine başarılar dilerim. Umarım sunucuda örnek lonca olmaya hak kazanır ve başarılar üzerine başarılar elde ederler.

RebeLsxEsedullah olarak, siz değerli kardeşlerime sonsuz destek/ler verebileceğimi bilmenizi ister, tekrardan başarılar dilerim..

Hayırlı geceler,
RebeLsxEsedullahŞifa | Muhammed Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
NaSiHatt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen NaSiHatt »

Bugün mustafa sa-la-ğıyla yaptığım aktarımda ;

5 Kızıl Zümrüt
5 İridyum
15 Yonca
14 Budaksız
3 Mavi Topaz
1 Karbon Çeliği
11 Safkrom
9 Sibiryalı
42m para

Bana vereceğine başka 1 seviye karaktere vermiş ; Ve hepsi çalınmıştır.

Hayırlı Akşamlar.!
FATİH
NASİHAT
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

ScorpioN yazdı:Loncanıza katılmak istiyorum, saygılar.
Şu an için alım yapmıyoruz.
Esadullah yazdı:Selamlar,

Alp, Yiğit ve Fatih kardeşlerim olmak üzere diğer Yiğitler Loncasının yiğitlerine başarılar dilerim. Umarım sunucuda örnek lonca olmaya hak kazanır ve başarılar üzerine başarılar elde ederler.

RebeLsxEsedullah olarak, siz değerli kardeşlerime sonsuz destek/ler verebileceğimi bilmenizi ister, tekrardan başarılar dilerim..

Hayırlı geceler,
RebeLsxEsedullahŞifa | Muhammed Ali
M. Ali kardeşim başarı dileklerin için teşekkürler.
İnş söylediğin gibi örnek Loncalar dan biri olma yolunda ilerlemektir amacımız.
Güzel dileklerin ve desteğin için gönülden teşekkürler.

Ve Fatih , ah Fatih ah , insan bizden birini çağırmazmı yardıma.
Neyse , sıkma canını , en yakın zamanda kayıplarını telafi ederiz.

Yarın akşam saat 7 de toplantımız var , mutlaka ama mutlaka , mazeretsiz katılım bekliyor ve istiyorum.
Sonrasında Yiğitler Olarak Yeraltını bi dağıtalım , ne varsa halledelim , kalın sağlıcakla...
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

NaSiHatt yazdı:Bugün mustafa sa-la-ğıyla yaptığım aktarımda ;

5 Kızıl Zümrüt
5 İridyum
15 Yonca
14 Budaksız
3 Mavi Topaz
1 Karbon Çeliği
11 Safkrom
9 Sibiryalı
42m para

Bana vereceğine başka 1 seviye karaktere vermiş ; Ve hepsi çalınmıştır.

Hayırlı Akşamlar.!
Vardır ondada bi hayır yavru..
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
fener19071981
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen fener19071981 »

Es_selamun aleyküm hayırlı cumalar dileklerimle bu zamana kadar belkide hep birbirimizden soğuk birbirimizi kırarak bir çok aşamadan geçtik ama ALLAH insana öyle bir yerde sıkıştırırki hayata dair ne varsa biranlık göz önünde şerit gibi geçiverir belkide yaşayabileceğim en acı günü en kötü zamanı yaşıyorum yaradandan gelen bir felaqketse sözün bitiği yer demektir elbette insanın içi kan ağlar ama ilahi taktirdir RABBİM geride kalanlara can sağlığı ve uzun ömür vers,n bu acı günümde benimle beraber acımı yaşayan ve benimle beraber acımı paylaşan başta alp paşam olmak üzere bütün lonca üyeleri ve havva kardeşim e tşk ederim giden giti zaten geride kalanlar adına birşeyler yapma çabası içindeyiz RABBİM cümlemize yardımcı olsun tekrardan hayırlı cumalar dileğimle saygılarımla FERDİ
Kullanıcı avatarı
Doylaion
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Doylaion »

fener19071981 yazdı:Es_selamun aleyküm hayırlı cumalar dileklerimle bu zamana kadar belkide hep birbirimizden soğuk birbirimizi kırarak bir çok aşamadan geçtik ama ALLAH insana öyle bir yerde sıkıştırırki hayata dair ne varsa biranlık göz önünde şerit gibi geçiverir belkide yaşayabileceğim en acı günü en kötü zamanı yaşıyorum yaradandan gelen bir felaqketse sözün bitiği yer demektir elbette insanın içi kan ağlar ama ilahi taktirdir RABBİM geride kalanlara can sağlığı ve uzun ömür vers,n bu acı günümde benimle beraber acımı yaşayan ve benimle beraber acımı paylaşan başta alp paşam olmak üzere bütün lonca üyeleri ve havva kardeşim e tşk ederim giden giti zaten geride kalanlar adına birşeyler yapma çabası içindeyiz RABBİM cümlemize yardımcı olsun tekrardan hayırlı cumalar dileğimle saygılarımla FERDİ
Aleyküm Selam Ferdi Abi Senle Hemfikirim dile getiripte söyleyemediklerimi dile getirip yazmışın sağol var ol,Tekrar Başın Sağolsun Abi Geride Kalanlara Sabır Ölenlere Gani Gani Rahmet Diliyorum.Sanada Hayırlı Cumalar Abi

Cumanız Mübarek Günleriniz Hayırlı Geleceğiniz Aydınlık OLsun Allah'ın Rahmeti Ve Bereketi Hepinizin Ve hepimizin Üzerine Olsun
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Doylaion
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Doylaion »

[youtube]http://youtu.be/vxBQWNI4MS4[/youtube]
[youtube]http://youtu.be/GZyq8PEVpGM[/youtube]