CEza sistemi işleyişindeki sıkıntılar...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Celikbey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

CEza sistemi işleyişindeki sıkıntılar...

Mesaj gönderen Celikbey »

Merhaba,

şimdiden vereceğim rahatsızlıktan dolayı özür dileyerek konuya girmek istiyorum ,Beyazköşk sunucusunda 25.10.2011 akşamı bölgeden 2 kişiniz sözlü sataşmasına muhattap olmak zorunda kaldım söylediğim tek söze istinaden 3 gün susturulma aldım lakin o kişilerin susturulma alıp almadıklarına dair bir bilgi mesajı gelmedi , ceza zoruma gitmedi göze alarak o şahıslara içimi boşalttım neden derseniz ceza sistemi çalışmıyor ve yeterli deil cezalar klan veya bölge kanalından yazışmaları biraz incelemeleri yeterli oyun yetkililerinin ve ne demek istediğimi anlarlar , yakşalık 6 aylık süreçte düzenli olarak neredeyse her gün oyuna girdim ve o günlerin çoğunda bölge veya klan dan başkasına veya şahsıma hakaret ve küfürleri şikayet ettim o kişilerin ceza aldığına şahit olmadım bir tane bile bilgi mesajı gelmedi tarafıma ,Sayın GM veya destek veya forum sözcüsü yani herhangi bir konu muhattabı bu Ceza sistemi kimin tarafında küfürbazların mı yoksa onların tahriklerine muhatap olmak zorunda kalan biz normal oyuncuların mı buna bir karar verin artık ona göre herkes istikametini çizsin...

Bilgilendirici cevap bekliyorum İyi forumlar ...
Celikbey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: CEza sistemi işleyişindeki sıkıntılar...

Sanırım yetkililer fazla laubali yada cevap atmaya tenezzül etmiyorlar bu şekilde bir yere varamazsınız,

ciddiyetten böylesine uzak bir oluşum illaki bir gün sarsılacaktır ,

çalıştığım firmada müşterime cevap vermezsem yada dönüş yapmazsam birkaç seferden sonra kendimi kapıda

bulurum ve bu pek çok işyerinde böyledir, lakin Sobee de durum farklı sanırım bizler müşteri deil BAĞIMLI

olarak görülüyor ve ciddiye alınmıyoruz. Ama kararlıyım adam gibi bir cevap vermediğiniz takdirde bu konuyu

devamlı karşınıza çıkartıcam..

Saygılar hakedenlere..
Kullanıcı avatarı
lFeaRl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen lFeaRl »

Celikbey yazdı:Sanırım yetkililer fazla laubali yada cevap atmaya tenezzül etmiyorlar bu şekilde bir yere varamazsınız,

ciddiyetten böylesine uzak bir oluşum illaki bir gün sarsılacaktır ,

çalıştığım firmada müşterime cevap vermezsem yada dönüş yapmazsam birkaç seferden sonra kendimi kapıda

bulurum ve bu pek çok işyerinde böyledir, lakin Sobee de durum farklı sanırım bizler müşteri deil BAĞIMLI

olarak görülüyor ve ciddiye alınmıyoruz. Ama kararlıyım adam gibi bir cevap vermediğiniz takdirde bu konuyu

devamlı karşınıza çıkartıcam..

Saygılar hakedenlere..
Öncelikle bu konunun yerinin burası olduğunu sanmıyorum ve konuyla bağımsız olarak ben de bize yeterli saygının verildiğini düşünmüyorum =)
IxFeaRxI
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı

Extra-Terrestrial
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Onları şikayet ettinmi ? Onlar seni şikayet etmiş ve susturulmussun demekki karşı tarafı şikayet eden olmamış yada onların şikayet bildirimi henüz okunmamıs.

Kimseye özel moderasyon yapılmıyor isimler görünmüyor çünkü.
Resim

LEPRECHAUN
Tabut
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tabut »

27.10.2011 saaat 11:45 te banlandım suçum da bakın şu: sabah 07:00 den beri bolge ve Lodos klanından bırısı gozluk hılesı 90 milyon diye dolandıracak adam arıyordu adam 1 lvl plus almış bırde yazıyor bolgeye VE klana adama madem hılesını bılıyosun yansıt bır gozluk dedım,90 m olsa gozluğu zaten piyasadan satın alırım,senin hıleni napayım,kimse kanmasın bu adam dolandırıcı yazdım ve banlandım,adamı banladılarmı bılmıyorum,2 defa ıtıraz ettım 2 defa incelendi ban kaldırıldı maili gelmesine rağmen açılmadı,artık itirazıma cevapta gelmıyor.oyunda işgüzar Rehberle dolu zaten sabah 7 den beri ortada olmazlar sonra kım var kım yok cezayı yapıstırırlar,plus ucretimle rehberlerinize çalarsaat alında zamanında uyanabılsınler,beceremıyolarsa yapmasınlar,kımseyıde madur etmesınler bu oyunda ceza almamak için illa bazıları gıbı rehberlerin arkasında dolanıp,onlarla çıkarcı arkadaşlıkmı yapmak gerekıyor. adımda TABUTTARÖVAŞATA,EMERGENCYEXİT kimseyede eyvallahım olmaz,bunuda yazmamın sebebı hakkımı haram etmektır ıstersenızde silin hesabımı çokta umrumda,sadece beni tanıyan arkadaşlarıma helalleşmek vedalaşmak için yazdım kendinize iyi bakın kolay gelsin,Tavsiyemde siz siz olun haksızlık gorduğunuzde gormedım bılmedım duymadım 3 maymunu oynayın sesınızı çıkarmayın yoksa bu oyunda benım gıbı banlanırsınız. :ugeek:
Celikbey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Oyuna girdiğimde bana bölgeden küfür eden ve benim peşpeşe 4 veya 5 kez şikayet ettiğim adam halen sus yememiş ve bana ''abilerinle uğraşma başına iş açılır'' diyebilecek kadar pişkin halen de insanlara hakaret edebiliyor sanırım bu işin altını eşelersek birşeyler çıkabilir çifte standart ayyuka çıkmış..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön