Merhabalar.Tılsımda oynamaktayım.Senelerdir oynadığım bu oyunda tek başıma mücadele verdim , tek başıma ayakta kalmaya çalıştım.Tek başıma bişiler ürettim kendimi geliştirdim.Fakat bu oyunda çevre olmadan hiç işini yapamayacağımı biliyorum.Aslında loncaya girmeyi pek istemiordum ilk başlarda.Kısacası oyun geliştikçe tek başına oynamanın zorluğu artıyor.Migrat , Sığınak derken ÇEMBERLİTAŞ ın gelişi işleri tamamen değiştirdi.ÇEMBERLİ taş hariç diğer gblere girerken fazla sıkıntı çekmiyor olmama rağmen iş çemberlitaşa gelince oyuncu arkadaşlar beni görmezden gelior.Kısacası benimde artık bu yoğunluğu tek kadırcak halim kalmadı. Artık can sıkıntısından kendimi maden çekmeye vurdum.Aralarına kabul edebilecek lonca varsa mutlu olurum.Oyunda maddi bi beklenttim yok.Sadece iyi bi ortam yakalarsam , çemberlitaşın sırrını çözsem ve adam gibi dosluklar (!) elde etsem bana yeter.Biraz hayat hikayesi gibi oldu ama kusura bakmayın. Herkese iyi oyunlar....
TILSIM : IxIxBuRaKxIxI , XCyberBURAKx , Beşiktaşkım
**** LONCA aranıyor ****
**** LONCA aranıyor ****
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Re: **** LONCA aranıyor ****
bunu tılsıma yazsaydın daha mantıklı olurdu sanki
Çevre loncayla olacak bir iş değildir çevre sen istemeden artar bence. Bu arada uyarayım bu konunun altında çok dalga geçeceklerdir 
IxFeaRxI
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
Extra-Terrestrial
dalga geçen geçer.geçen olursa da umrumda değil.reklamın iyisi kötüsü olmaz.kendini bilmez 3 , 5 velete de verecek cevabımız vardır elbet
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
sobee'ye kaç yıldır anlatamadığımız şeyi arkadaş çözmüş, tebrik koyuyom sana yönetime örnek olman dileğiyleBurak8154 yazdı:...reklamın iyisi kötüsü olmaz...