Kontörle plus alımı...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Kontörle plus alımı...

Mesaj gönderen Rotary »

Arkadşlar uzun süredir konuşuluyor kontörle plus alımı... ama bi sonuç alamadım Kontörle plus alımı varmı? Alım varsa nereden alablirim ltfen yardım
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Kullanıcı avatarı
byprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: M İ R

Re: Kontörle plus alımı...

Mesaj gönderen byprens »

bana göre kontur ile plus alımı olmıcak
faturalı hattı olanlar alabilecek plusu ?
TuuKTuuK
ıIıSeCTuSıIı

MİRTV
Kullanıcı avatarı
zembekoğlu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen zembekoğlu »

Merhabalar;

Kontörle plus alımı sistemimizde yapılabilecekler arasında ama zamanı hakkında bir bilgi veremiyoruz maalesef. Faakt şimdiden söyleyeyim kontör ile plus alımı pek hesaplı olmayacak. Özellikle Turkcell ile plus alımları oldukça pahalı olabilmekte çünkü Turkcell anlaşmaları gereği oyun ve eğlence konusunda biraz sert. %40 lara yakın komisyon alıyor buda plus ücretinin çok pahalıya geleceği anlamına gelir. Bence kontörle alımı bir yana bırakın plus kart almaya çalışın. 12 TL ye alacapınız bir e-pin kartını kontörle yaklaşık 20 TL ye satın alacaksınız çünkü :(

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

zembekoğlu yazdı:Merhabalar;

Kontörle plus alımı sistemimizde yapılabilecekler arasında ama zamanı hakkında bir bilgi veremiyoruz maalesef. Faakt şimdiden söyleyeyim kontör ile plus alımı pek hesaplı olmayacak. Özellikle Turkcell ile plus alımları oldukça pahalı olabilmekte çünkü Turkcell anlaşmaları gereği oyun ve eğlence konusunda biraz sert. %40 lara yakın komisyon alıyor buda plus ücretinin çok pahalıya geleceği anlamına gelir. Bence kontörle alımı bir yana bırakın plus kart almaya çalışın. 12 TL ye alacapınız bir e-pin kartını kontörle yaklaşık 20 TL ye satın alacaksınız çünkü :(
Bu konuda hakveriyorum. Turkcell bu konularda acayip -halk ağızıyla- kazık atan şirket.Kontörle plus alacağınıza çok kolay yöntem olan TTnet hesabına geçin .Online işlemlerden tıklama ile alın plusunuzu bekleme yok direk devreye girer plus.Ne kartla ne başka birşeyle uğraşmazsınız.Telefon faturanıza eklenir plus ücreti.Zaten her ay telefon faturası yatırıyoruz. TTnet Plus Paket konusunda iyi.
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

ORHANBEY yazdı:

Bu konuda hakveriyorum. Turkcell bu konularda acayip -halk ağızıyla- kazık atan şirket.Kontörle plus alacağınıza çok kolay yöntem olan TTnet hesabına geçin .Online işlemlerden tıklama ile alın plusunuzu bekleme yok direk devreye girer plus.Ne kartla ne başka birşeyle uğraşmazsınız.Telefon faturanıza eklenir plus ücreti.Zaten her ay telefon faturası yatırıyoruz. TTnet Plus Paket konusunda iyi.
Evet bu açıklama iyi olmuş.Ben zaten birçok online oyundan üyelik hizmetini turkcell mobil ödeme aracılığıyla aldığım için bu durumdan haberdarım örneğin metin2,karahan,airrivals.Oynayanlar mutlaka bilecektir.

Ama geriye 2 seçenek kalıyor ki bunda da çok ters durumlar var.

1.si kredi kartı:

Oyunda 18 yaşından küçük olup kendilerine ait kredi kartı alamayacak çok kişi var.Bazı aileler de kart ile plus almıyor.Gerek internete güvenmemeleri,gerek ikv,plus nedir bilmemeleri,gerekse bilse bile anlamayacakları o yüzden boşverecekleri...

Havaleye gelirsek iş değişik bir hal alıyor,PTT ve banka havalesi yapmakta sorun yaşan birçok kişi var.

Yukarıdaki alıntımda bulunan arkadaşın yorumuna da gelince: TTnet üyeliği bence iyi değil.Ne olduğu belirsiz bir kere.O email sana ait değil,sadece para ödediğin sürece.Ama ben zaten hep ödüyorum diyorsanız da,en iyisi kendiniz bir email alıp oynamanızdır derim.Ayrıca plus almasanız bile TTnet her ay bedavadan 8 lira geçiriyor faturanıza :)
2006-2013
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen olcaytoo »

Ya Avea :)
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Mesaj gönderen girayankara »

olcaytoo yazdı:

Avea TT grup şirketi olduğundan Turkcell den ucuz olabilir
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

girayankara yazdı:
olcaytoo yazdı:

Avea TT grup şirketi olduğundan Turkcell den ucuz olabilir

katılıyorum...
Kullanıcı avatarı
zembekoğlu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen zembekoğlu »

İnanamıyorum gerçekten. 12 TL ye satılan bir ürünü 20 TL civarında alabilmek için can atıyorsunuz. Havale yapmakta hiç bir sorun yok ! Eskiden ilkokulda havale nasıl yapılır öğretirlerdi PTT den havale formu alınıp nasıl doldurulacağı bile uygulamalı öğretilirdi. Artık öğretilmiyormu bilemiyorum.

www.uyelikal.com adresine girin oradan size en yakın e-in satış noktasını bulun ve satın alın. En yakınınızda yokmu ? O halde www.uyelikal.com ile irtibata geçin bir alo diyin. Size nasıl para yollayacağınız izah edeceklerdir.

Ptt Havalesi ile 13,5 TL
İş bankası havalesi ile 15 TL ye size mal olacaktır.
Turkcell ve diğer mobil ödeme seçenekleri ile 20 TL civarının altına inmeyecektir..

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kullanıcı avatarı
fetih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen fetih »

zembekoğlu yazdı:İnanamıyorum gerçekten. 12 TL ye satılan bir ürünü 20 TL civarında alabilmek için can atıyorsunuz. Havale yapmakta hiç bir sorun yok ! Eskiden ilkokulda havale nasıl yapılır öğretirlerdi PTT den havale formu alınıp nasıl doldurulacağı bile uygulamalı öğretilirdi. Artık öğretilmiyormu bilemiyorum.

www.uyelikal.com adresine girin oradan size en yakın e-pin satış noktasını bulun ve satın alın. En yakınınızda yokmu ? O halde www.uyelikal.com ile irtibata geçin bir alo diyin. Size nasıl para yollayacağınız izah edeceklerdir.

Ptt Havalesi ile 13,5 TL
İş bankası havalesi ile 15 TL ye size mal olacaktır.
Turkcell ve diğer mobil ödeme seçenekleri ile 20 TL civarının altına inmeyecektir..
Bu konu hakkında bilgilendirme yapmanız güzel olmuş gerçekten. ;)
Turkcell'i olarak bu duruma sıcak bakmıyorum daha.Yeniden eski sistem e-pin şifresi alarak devam edelim o halde.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön