Fark Etmeli İnsan
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Re: Fark Etmeli İnsan
Zaten polemiğe gerek yok açmış bir konu ne olduğu bilinsin gerçi bilenlerde var ama görmezlikten geliyorlar çünkü birbirlerinin yalaması olmuşlar 

xXFENOMENXx
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: [Kan Ve Revan]
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Türkxxvakitsiz
Karıştı.
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Küfür içerikli resimler kaldırılmış, forum üyeliğiniz uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırılmıştır.hilalxxfenomen yazdı:Çocuklar artık kendilerini aştılar! fırat denilen kişiliksiz yani oyundaki nickiyle Kabusxshowmaster darness ceco ve masumprens isimleriyle sövüyordu düşünün artık nekadar sıkışık bir ruhlarının olduğunuKaswa yazdı:Aynı Skaype teklifi bana da geldi ama işte az çok tanıdğım için ben girmedimserserixemree yazdı:hilalxfenomene ilk defa katılıyorum bi zevk ugruna senden duymadım hiç ama skype alıp ta mılletın anasına bacısına atasına küfür ediliyo bu olaya son verırsın inşallah
DigitalKumSaati
Arkadaştan ALdıgım Bir Kaç Foto
PiSLiCk
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
Kendi çileden çıkarttığınız sözlerin fotosunuda koyaydınız eyiydi sövdüm inkar etmiyorum ama en azından başkalarının ismini kullanarak değil kendi ismimi kullanarak sarf ettiğim sözlerdir!! keşke isim kısmınıda örtmeseydiniz tam teşekkürlü bir foto olurdu

xXFENOMENXx
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Tr Army
Adam suraya begendigi bir yazıyı koymus onunda icine etmişsiniz kufuru herkes kullanıyor ha bunu dobra yapan var birde laf cambazlıgı yapıp kelimelerle karsındakine kufur eden de var kücük dusurenlerde var tamam Mert size sovmus olabilir bunun kavgasını etmene gerek yok burdaki amac kavga degil kaldıki adam sana tek kelime etmemiş bu sayfasında ama hala uzatıyorsun hala diyorsun ki gel bana burda da saydır ben bu konusmalarından onu anlıyorum neyse konuya kilit bari atsınlar uzayacak cunku muhabbet....
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
Ayyaş sazanlık senin neyine!!
Aldıkları fotoda isimlerini bile gizlemişler sence sövdükleri yerin fotosunu alırlar mı?
Neyse ne desem boş siz birbirinizi gıcını yalamaya devam edin yağcılığa devam.
Aldıkları fotoda isimlerini bile gizlemişler sence sövdükleri yerin fotosunu alırlar mı?
Neyse ne desem boş siz birbirinizi gıcını yalamaya devam edin yağcılığa devam.

xXFENOMENXx
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: [Kan Ve Revan]

Bunumu Kastettin
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Türkxxvakitsiz
Karıştı.
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Türkxxvakitsiz
Karıştı.
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
benim hayla sana küfür ettiğimi soyluyorsun idda ediyorsun. hele hele Masumprens adlı skype acarak doğruluyorsan fotoları koy bakayım
Şunu unutma o günü skype daveti banada gelmişti ve o skype ne girdim nede bir yazı yazdım .
Skype adımda : asdhasd Gibi birşeydi bu yüzden boş hürafelere kapılmış gidiyorsun
Şunu unutma o günü skype daveti banada gelmişti ve o skype ne girdim nede bir yazı yazdım .
Skype adımda : asdhasd Gibi birşeydi bu yüzden boş hürafelere kapılmış gidiyorsun
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
o skype sanada gelmişti alla alla gökten zembille indin sen demi?Mertkinqx yazdı:benim hayla sana küfür ettiğimi soyluyorsun idda ediyorsun. hele hele Masumprens adlı skype acarak doğruluyorsan fotoları koy bakayım![]()
yani bu bir rastlantı demi?
geçen sefer o kabusxshowmaster veledinin olduğu skype ta Mahkum emreye sövdüğünüz zamanda tesadüftü zaten seni nereden tanıyorlarsa her sövdüklerinde sende varsın çok hakkın yenio çookk

xXFENOMENXx
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
hilalxxfenomen yazdı:o skype sanada gelmişti alla alla gökten zembille indin sen demi?Mertkinqx yazdı:benim hayla sana küfür ettiğimi soyluyorsun idda ediyorsun. hele hele Masumprens adlı skype acarak doğruluyorsan fotoları koy bakayım![]()
yani bu bir rastlantı demi?
geçen sefer o kabusxshowmaster veledinin olduğu skype ta Mahkum emreye sövdüğünüz zamanda tesadüftü zaten seni nereden tanıyorlarsa her sövdüklerinde sende varsın çok hakkın yenio çookk
Evet Fırat arkadaşım olabilir , "MaHKuM(Emre)"'ye küfür ederken skypede bende vardım ama şöyle bir durum vardırki ben nedense bizimkileri susturmakta yetiniyordum ?
ve Konumuza gelince hadi koy küfürlü fotoğrafları ?
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK