SAVCILIK SUÇ DUYURUSU

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
bekir
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

SAVCILIK SUÇ DUYURUSU

Mesaj gönderen bekir »

BORBİ KULLANICI ÇALINMIŞTIR VE BUGÜN İTİBARİ İLE SAVCILIĞA DİLEKÇE VERİLMİŞTİR. BENİM İÇİN CAR ÖNEMLİ DEĞİL MAİLİM ÖNEMLİ CARI ALIN YİNE MAİLİMİ BANA GERİ VERİN. EĞER 3 GÜN İÇİNDE ÇALAN KİŞİ YADA KİŞİLER BANA KULLANICI ADIMI VE ŞİFREMİ TEKARAR GÖNDERMEZLERSE HIRSIZLIK VE DOLANDIRICIKTAN CEZA ALACAKLAR İLGİLİ MAKAMLARCA HABERİNİZ OLSUN LÜTFEN BU MASAJI HERKES BİRBİRİNE İLETSİN. KULLANICI ADIMI VE ŞİFREMİ
ileti düzenlenmiştir . Telefon numarası yayınlamak yasaktır NUMARAYA GÖNDERİN DAVAMDAN VAZGEÇİYİM. UNUTMA 3 GÜNÜN VAR GÖNDER VE BENDE DAVAMI GERİ CEKİYİM.
Kullanıcı avatarı
zembekoğlu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: SAVCILIK SUÇ DUYURUSU

Mesaj gönderen zembekoğlu »

Merhabalar;

Öncelikle geçmiş olsun. Bunlar hep dikkatsizliklerinizden meydana geliyor. Vakti zamanında benimde mail adresimi bir kendini bilmez çalmıştı, dediğiniz gibi oyun önemli değil önemli olan o mail adresi. Durumu savcılığa bildirdim ve savcılık gerekeni yaptı. Yaklaşık 2 sene sürdü ama sürdüğüne değdi.

Çalan kişi askere gitti. HAkim sürekli askeriyeye yazı yolladı. Çalan kişiye askerlik zehir oldu. Askerlik döndüğünde Antalyada gözaltına alındı nezarethanede kaldı, kişi gerçekten zor durumda ve ailesine bakmak zorunda olan bir kişiydi ve özür dilemesinin ardından davadan çekildim. Olay siciline işlendi...

Bilişim suçlarının cezası çok ağırdır arkadaşlar 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası gerektirir bu tür hareketler. Korkutmak için falan demiyorum. Bu oyunu oynayan avukat savcı polis asker ve diğer kamu çalışanı var. Her an birinin canını yakabilir ve sizinde başınız çok fena belaya girebilir. Bir silah ya da materyal çalayım derken hayatınızı mahvedebilirsiniz.

İşlemi gerçeklleştirmeden önce sadece bir kez düşünün.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
bekir
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen bekir »

evet arkadaşım cok haklısın...bilgilerin ve uyarıların için teşekkür ederim.. sanırım bunu yapanın yaşı daha küçük.. anlıyorum onu, birşey olmaz dicek ama işe işten geçince anlıycak. mail benim için önemli bir cok resmi sitede o mail kayıtlı... bunun için önemli bunun için verdim savcılığa ama yine diyorum calan kişi yada kişiler yukarıda verdiğim telefona şifreyi mesaj atarlarsa vazgeçerim davamdan... yok eğer atmazlar bende yukarıdaki arkadaşımın yaptığını yapcam ve en sonunda o maili alıcam.. tüm ikv halkı paylaşırsanız sevinirim...
Kullanıcı avatarı
Gltsry
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Şehr-i İstanbul

Mesaj gönderen Gltsry »

Bekir kardeşim O Kişi Biraz zor yollar şifreyi.Savcılığa geç olmadan başvurmanı tavsiye ederim.Eğer Bir kişi şimdiden şifre vb. şeyleri çalıyorsa onun karşısına geçilmezse daha neler yapabilir.(Bu Kişi Küçükse Büydüğünde Deha Kötü Şeyler Olabilir.)

İnşallah Kötü Bir Şey Olmada Kazanırsın :)
bekir
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen bekir »

inşallah kardeşim ilginiz için teşekürler.. o zaman kendi bilir kendi kaybeber. ilerde anlar yanlış yaptığını ama iş işten geçmiş olur. yapıcak bişi yok gereğini yapalım o zaman...
Kullanıcı avatarı
FERRO
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FERRO »

geçmiş olsun.
bu konuyu oynadığın sunucunun genel etkileşimine açarsan mesaj gereken yere ulaşacaktır diye düşünüyorum.
konuyu kendi oynadığın sunucunun bölümüne açmalısın.
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL
Resim
Kullanıcı avatarı
insanbul
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen insanbul »

Merhabalar,

Öncelikle çok geçmiş olsun, 3-4 hafta öncesine kadar aynı durum benimde başıma gelmişti fakat daha sonraları telefon mesajı ile hesabı geri almıştım, gerçekten berbat bir durum. Malum aylarca kimileri'nin yıllarca uğraştığı emekler bir densiz yüzünden heba oluyor. Belirttiğiniz gibi bunlar gene önemli değil bazı kişiler için mail'de önemli bundan ziyade de eğer kredi kartı kullanıyorsanız kredi kartı bilgileriniz de kayıtlı oluyor (mynet hesabı için) dolayısıyla o zaten art niyetli olan kişiler art niyetini devam ettirme tehlikesi yaratıyor her daim. Benim merak ettiğim bu savcılığa suç duyurusunu ne şekilde yaptığınız, bir çok kişi eminim bu konuda benim gibi bilgisizdir, suç duyurusu için neler gerekli bilgi verirseniz hem yapanlar için bir engel teşkil eder bu konu hemde dileyen uğraşır. Hesabınıza umarım kısa sürede ulaşırsınız tekrar.

Sevgiler
Kullanıcı avatarı
Mummy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Mummy »

abi başvur gitsin canı yanarsa yansin bugn senin carini caldi yarin hepminizikini calar o malum kişi
bekir
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen bekir »

tşklr arkadaşlar bilişim suçları emniyet genel müdürlüğüne git bilişim suçlarına danış... yada herhangi bir savcılığa git bir dilekçe ver. onlar halleder gerisini
Kullanıcı avatarı
RESTORATIVE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen RESTORATIVE »

Arkadaşım geçmiş olsun bır ay once durumu bende yaşadım ve abım savcı olduğu için durumu hemen ona bıldırdım ve hemen mynetı aradım hesabımı mynet blokladı şifremi geri verdi Çalan densiz ortaya çıktı ama mlsf yaşı küçük olduğu için affetim ve kendisine bir araba nasihatte bulundum bundan sonra yapacağın işlerde insanlar benim kadar merhametli olmayacaktır dedim ailesinede durumu anlattım ve babası bilgisayarını gözümün önünde kırdı ve özür dilemek için ne gerekiiyorsa yaparım dedi sadece çocuğunuza sahip olun bunun sonu çok farlı olur dedim en nihayetinde bende bir babayım benim çocugumun basına else ne yaparım bilmem herhalde onun için affettim ve ailesinin daha kontrollu olması gerektiğini izah ettim ama bir dahaki seferde bole bişey olmayacak bunu iyi biliyorum belkide affederek hata yapıyoruz diğerlerini cesaretlendiriyoruz nasıl olsa affederler gibisinden neyse tekrar gecmıs olsun.
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön