Şaheser Silah Reçeteleri Hakkında!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
cevhar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Şaheser Silah Reçeteleri Hakkında!

Mesaj gönderen cevhar »

ama o zmanalar sert vurus yetenegı kullana kısıyı etkılıyordu.Sımdı ıse agır vurusta var aradakı fark baya artıor.Gm ın yazdıgıkları yeteneksız ws ler ıcın gecerlıdır.Yetenek kullanmadan sadece ecelın farkı gorulur.
Kullanıcı avatarı
kackin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kackin »

Silalar yeterli ilgiyi görmüyor.Oyuncular yeni gelcek gözlük ve zırhların peşinde hep kp kasıyorlar...
Son..
Kullanıcı avatarı
Hirs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Hirs »

süpermiş :P
Hırs
Kullanıcı avatarı
Unicorn
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: DUMAN

Mesaj gönderen Unicorn »

Kp ile alınacağı belli değil ki daha
Kullanıcı avatarı
TcmagRady
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TcmagRady »

Oh be saoLun
~~ ChoosensxMagRaDy ~~
Kullanıcı avatarı
MasumprenS
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: ---

Mesaj gönderen MasumprenS »

kackin yazdı:Silalar yeterli ilgiyi görmüyor.Oyuncular yeni gelcek gözlük ve zırhların peşinde hep kp kasıyorlar...
Ya kp ile alınmayacaksa o kadar eşya o kadar kp ne işe yarayacak ? :)
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...

İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]

"MasumprenS"
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen FreedommakeR »

İşte kendinizde dediniz okadar kp ne olucak ozaman Lodos yada Arz olamanın savasın manası kalmaz o yüzden yine kp li olur bence.
Bide gözlüklerde bi düzeltilme yapılsa iyi olmazmı ??
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Kullanıcı avatarı
mfkaya58
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mfkaya58 »

katılıyorum kardeş bnm 2 hedef gözlüğüm var yenisi çıkınca napıcam atıcam mı onları :D (Kimseye vermem bana ver diye cvp yazmayın :mrgreen: ) gözlüklerin lvl i yükseltilse harika olur
Paşaxfascia-Paşaxtabip
~~İstanbul'u Dinliyorum Gözlerim Kapalı~~
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen snmz35 »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

ben Bu aksam ecel hakkında yapılan bır bolume Gm bır arkadasın yazdıgı bence cok mantıksız bır yorum uzerıne yazdıgım mesajın kopyasıdır ve ıcınde hakaret var dıye sılınmıstır.. Bunu okuyan arkadaslardan uslup ve harakret konusunda her hangı bır sıkıntı oldugunu dusunen varsa buyrun sızlerın yorumuna bırakıyorumm.. Ince bır alaycılık olabılır oda boyle basıt ve bıze karsı yapılan alaycı yorumlara karsı normal oldgu kanatındeyım ..

Arkadasım.. ben emınım bu yazdıklarında cıddı degılsın ama ne dıyeım .. bır kere kım nıye bu sılahalr super olmus dıye destege maıl atar kavramıs degılım 2.. sılahlar cıddı anlamda hıkaye.. 3. madde serı dıyorsun 2 sn. ıle 3 sn arasındakı farkı ben cozemedım arkadasım serı dedıgın sılah 1 sn olur anlarım ecel ıle kafanın arasında oynuyan sure bır sn 15 sn degıl .. bIzlerın bu konu hakkında kafadan yazdıgımızı yazmıssın anladıgım kadarıyla.. ama kusura bakma da sızın onlıne oyun tecrubenız sadece ıkv ıle sınırlı olabılır ama ben hemen hemen her onlıne oyunu ıyı takıp eden ve uzun zamandır bu oyunları oynuyan bır kısıyım .. yanı essekle atı ayırt edecek sevıyede bır kullanıcıyım .. ama sız ısrarla dıyorsunuzkı .. Sız bu ısı bılmıyorsunuz bız bılıyoruz kusura bakmayın ama sızde sıradan oyuncuyken buralara gelmıs bırer arkadaslarsınız yanı ne olayın teknık boyutunu ne matemmatıgını acıklıyacak bır teknık donanıma sahıp oldgunuzu dusunmuyorum . Artı benım sılahlarla ılgıılı artık bır sıkayetım yok acıkcası cunku uretmedım ve uretmem az cok oynamsını bılen herkezde bunu yapar buyu harıcı hepsı sıradan efsunlu sılahlar cunku .. bunun ustune basa basa tekrar soyluyorum.. Benım tek takıldıgım nokta sız Gm ve Dev ekıbının takınmıs oldugu sız ne bılırsınız bız yaptık bu en ıysı havalarında olmanız ama kusura bakmayın oyle degıl .. meteor donemınde herkezde hafıf sılahlar vardı demıssınız .. arkadasım .. sen gm sın o zmanalrda gene yonetıcıydın bılmen lazım yaa o zman agır sılah dedgın sılah kara basandı ve efsun sıstemı su ankı sıztemde degıldı.. yanı bahana bulda duzgun bır bahane bul derım
en kıral efsunlar o zman mev meteor gıbı cıft hasarlı efsunlardı ve skıl yeteneklerınde ne agır vurus nede sert vurus vardı elbette hasarın tepe noktasında oldugu bır ıtem daglımında serılıgın onemı vardı .. Su an kullanılan sıstemde hafıf sılahın ne manası var bunu bırde 29 lvl kıyasladıkdan sonra sızınle zaten bu konuları tartısmıs olmak bıle su an zaman kaybı olarak goruyorum .. AMa BIZ SABIRLI INSANALRIZ HOCAM 2-3 ay sonra umarım bu yaptıgınız trajı komık acıklamalrı gorurde sılahsandıgnız sahıcoplerı herkezın elınde gorur su an en guclu olan kafalarıda kımse kullanmadıgını gorursunuz .. Ama sanırm ruyal alemınde :9 onlıne alemde degıl
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön