4 senelik maratonun ardından bizde artık veda etmeye karar verdik.İstanbul Kıyamet Vakti artık bizim için son bulmuştur.Tüm dostlarımıza oyun ve reel hayatlarında başarılar dileriz / BATUHAN & MUSTAFA
Tıesto
Vampyroteuthis
MaRiHuaNa
StylxMaRiHuaNa
Bu çarlar tarafımızca silinmiştir.
Bizdende Bu Kadar { Batu & Musty }
- uAMaRiHuaNa
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
Bizdende Bu Kadar { Batu & Musty }
MaRiHuaNa
Tiesto
> MusTy <
Tiesto
> MusTy <
Re: Bizdende Bu Kadar { Batu & Musty }
Real Hayatınızda Başarılar ..
Sunucu: Anka/Eminönü
Karakter Adı: Rainhealty- İcewoman
Sınıf: Şifacı - Büyücü
Karakter Adı: Rainhealty- İcewoman
Sınıf: Şifacı - Büyücü
- xXxaRTisTxXx
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
hayırlı olsun kardeşim. Normal hayatınızda başarı, sağlık ve mutluluk dilerim sizlere ,) Allah'a emanetsiniz.
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Tr Army
Baslarım ben sizin ikinizede şimdi dellendirmeyin adamı neyse aksam oyunda olurum konusuruz Mustafam Batum 7/24 takılacak degiliz arada girer stresimizi atar dostlara merhaba der cıkarız abim ben bırakmadan size bırakmak yasak 
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
Apo diyosa vardır bir bildiği 
Arada bir takııon hiç değilse ...
Arada bir takııon hiç değilse ...
- uAMaRiHuaNa
- İskele Babası
Buraya kadarmıs dayı ya daha zorlamaya gerek zaten çarları sildik yani ag oyunun herseyi para olmuş para olmadan oynanmıyo
MaRiHuaNa
Tiesto
> MusTy <
Tiesto
> MusTy <
Hahaha len keratalar sizde mi bıraktınız. En kısa zamanda yolumu düşürmem lazım İstanbul'a 

aLpoS
xScHooLBoyx
- uAMaRiHuaNa
- İskele Babası
Bıraktık moruk sonundaRuTkaYx yazdı:Hahaha len keratalar sizde mi bıraktınız. En kısa zamanda yolumu düşürmem lazım İstanbul'a
MaRiHuaNa
Tiesto
> MusTy <
Tiesto
> MusTy <
- Vampyroteuthis
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Nemesis
Dayı normalde seni kıracağıma kafamı kırarım biliyorsun ama bu sefer farklı daha öncede çok uzun aralar verdim yeri geldi 1 sene yeri geldi 6 7 ay oyuna girmedim ama hiç ara verdim veya bıraktım diye foruma konu açmadım bu sefer tamamen bitti bizim için İstanbul Kıyamet Vakti.dreamtr yazdı:Baslarım ben sizin ikinizede şimdi dellendirmeyin adamı neyse aksam oyunda olurum konusuruz Mustafam Batum 7/24 takılacak degiliz arada girer stresimizi atar dostlara merhaba der cıkarız abim ben bırakmadan size bırakmak yasak
Biz zaten görüşmeye devam ederiz dostluğumuz oyunda basladı ama oyunla sınırlı kalmadı bu sunucunun en sevdiğim yanlarından biriside bu büyük bir aile gibi olduk her zaman ama her güzel seyin bir sonu varmış oyuna birdaha girmeyeceğim çarları zaten sildik iyi dileklerini esirgemeyen arkadaslara teşekkür ederim
En son Vampyroteuthis tarafından 27 Eki 2011 21:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.