Resimlere o kadar baktım ama hırsızlıla ilgili bişey göremedim:=))))))ve yroumda bulunan arkadaşlarada (mesela ferro ya) hemen hırsız yakıştırmasında bulunmuş...tamam ben uzun süredir oyunda yokumda kimin ne mal olduğunuda az çok hatırlıyorum şimdi bu vatandaş banada bi yakıştırma bulur.Yaw kardeşim madem bi idda da buluncanız elle tutulur somut foto falan koyun bebeleşmeyin :=))
Emrah kardeşim ben eski çarlarımla 6 ay aradan sonra tekrar oyundayım görüşelim...
Genelde maden diplerindeyim eee 6 ay sonunda itemsiz kaldık iteme maden lzm :=))
ORHANBEY yazdı:Ferro ya hırsız hırsız diyosunda hiç kanıt yok :?: olamaz da . Çamur at izi kalsın burada işlemez :roll:
ORHAN BEN BENDEN İYİ TANIYAMAN O ŞRFSZİİ BELKİ SEN GİRME ARAYA KÜFÜR HAK ETME SONRA ADIM ÇIKIYOR :):):) DEDİM YA NUMARAMI YAZDIM SORUNU OLAN BEN ERKEĞİM DİEN ARAR
Laflara Bak La Sen Adam Mısın? Bu İşler Telefon Vermekle Adres Vermekle Olmuyor Seni Benden İyi Tanıyan Yok Bu Oyunda 2 Senedir Uğraşıyorum Seninle Her Lafın Yalan Dolan Millete Hırsız Diyorsun Önce Kendine Bak Neymiş Babam Öldü Acısını Unutmak İçin Oyuna Döndüm Bak İşine Eski Tas Eski Hamam Hiç Değişecek Halin Yok EŞŞEĞE ALTIN SEMER VURSAN EŞŞEK YİNE EŞŞEK..