Rutin yapılan kontrollerde bir oyun hatasının kullanımı tespit edilmiş ve Teşkilat sunucusunda bazı hesaplar kısa süreli kapatılarak inceleme altına alınmıştır.
İnceleme altına alınan hesaplar içerisinde oyun hatasının kullanımı ile haksız kazanç sağladığı ve bu kazançtan elde edilen Akçe tutarları ile alınan İksirleri oyun içinde satın alan ve bu iksirlerin dağıtımında kasti olarak rol oynayan tüm hesaplarla ilgili şimdilik yasal işlem başlatılmamış ve verilmiş olan cezalar süresize çevrilmiştir. Sizin hesabınızda ise OcipresIIŞİFAII ve karakterinizle ilgili kayıtların incelenmesi sonucunda hesabınız kapatılmıştır.
Meail bu.500 tane iksiri 125m almışım ve alırkende bunun oyun hatasından kaynaklı olduğunuda bilmiyorum kayıtlardada görmüşlerdir.Birde kasti ibaresi var.Aldığım kişiyide bulmuşlar heraldeki aldığım kişi bunu bana verirken nasıl vermiş nerden bulmuş onuda biliyorlardır.Ben alırken bunun hileli olduğunu bilmiyorsam nasıl suçlu olurum.Sonradan bunu bana satan kişi olayı açıklayınca ve ortalıkta böyle iksirle dolunca ben ne yapmışım.Sürersiz banlıyorsunuz 500 ejder iksiri için oda bilmeden aldım diye öylemi.Yahu adam sizi 85milyar zarara soktu şuan gmlerle dolaşıyor bide charlarının bloğunu kaldırdınız.İnsan bi sıkılır.Galipmi gelmiş oldunuz yani şimdi).Teşkilat perşembe pazarı gibi her türlü sebze meyve 'ejderli satılır anlayana' satılıyor gizli gizlide değil bölgeden klandan)).500 ejder iksiri haberi olmadan alanı buluptamı bu cezayı veriyorsunuz )).Yani çaresiz kalmak demekki böyle bişey.Allah akıl fikir versin size.
O 500 ejderi ben 500bn den yansıttım soranların hepsi şahittir.Onlardanda 55 tanesini sattım oda tanıyırom diye adamı 400bn e taneyi.Bu 500 ejderin arkasının olacağını uman kişi böylemi davranır)).Yani olayın neresinden bakarsanız bakın sağından solundan önünden arkasından kayanın arkasından taş atmayı bırakıp kayayı yuvarlamışlar)).Şimdi diyoırlarki mahkeme hakımızı saklı tutacağız.Hakim soracak ne yaptı bu ? Oyundan oyun parasına hileli 500 iksir aldı peki alıpta ne yaptı bu ? Tekrar oyundan birine 55 tanesini sattı.Bunları alırken hileli olduğunu bildiğine dair kanıtınız varmı ? Yok .Siz ne yaptınız ? Süresiz hesabını kapattık.Bide mahkemeyemi veriyorsunuz ? Ama burası adil yargılama yeri dingonun ahırı değil.Hakimin söyleyeceği bu.500 ikisiri alırken bilip bilmediğim üzerine karar verir.Bu oyun açığına katkım dahilinde karar verir.Ki bana o iksiri yönlendiren kişiden ben çok ikisrde almışlığım var daha evvelden.Bitonda para trafiğim var.Devamlı iksir çöpleri almışlığımda var.Bazılarına para bile almadı.Para almadan verdiği ikisrde var.Ama bu oyunun içinde ben yokum. Bu ceza keyfidir.Adi bir suçlu gibi benimle kimse muhatap olamaz.Mahkeme hakkınızı saklı tutmayın verebilirsiniz.
Ben yarın psikoloğa gidecem çizo.Doktor soracak bana neyin var ? Diyecemki bi onaline oyun var bihalt işlediğimi iddia ediyorlar ve büyük bir ceza verdiler bana ama ben kendimi suçlu gibi hissetmiyorum rahasızlığım bu, acil beni iyileştir)).
Seni Mevlüt Bey bile kurtaramadı demek :lol: Ne oldu aslan? kuyruğuna diken mi battı? muhauhaua Kendine aslan diyen sen, şimdi herkesin gözünde kediCİKsin
SOVE yazdı:Seni Mevlüt Bey bile kurtaramadı demek :lol: Ne oldu aslan? kuyruğuna diken mi battı? muhauhaua Kendine aslan diyen sen, şimdi herkesin gözünde kediCİKsin
Kişinin başkasının gözünde ne olduğu o kadar da önemli olsaydı, zürafalar zebralarla sevişir çekik gözlü fil çocukları olurdu.
Yeni ileti SOVE 26 Ekm 2011 20:07
Seni Mevlüt Bey bile kurtaramadı demek :lol: Ne oldu aslan? kuyruğuna diken mi battı? muhauhaua Kendine aslan diyen sen, şimdi herkesin gözünde kediCİKsin
Bu forum yazısı bana gelen mealle beraber yazıldı.Bu yazım daha evvelki yazışlarımdan, tavrımdan farkı varmı? Hissettinmi ?Oysa o meal benim hesabın süresiz banlandığına dair bana yollanan bir mealdir.Daha evvelki Ocipres tavrından bir farklılık varmı ? Peki hesabı sürekli banlanmış biri için yukarıdaki yazındaki halin tavrın daha evvelki tavrına benziyormu hiç ? Bu banlanma olayıma okadar sevinmişsinki sevincin kontrolden çıkmış.Şimdi sorayım sana kim aslan,kim kedi)).Bir online oyunda hesabı var diye kimseye aslan demezler.Bunun içinmi kendime aslan dediğini sandın)).Mevlut Bey bir rapor istemiştir önüne bana gelen meal doğrultusunda bir rapor gelmiştir.Onun sadece bunu yapması bile bana yeterli zaten çok beyefendi biri benide iyi karşıladı.Her itiraza tutup kendisi bizzat inceleyemez.Benim bilmeden bu şekilde elde edilmiş bir iksiri almayı,inceleme raporunu hazırlayanların tanıdık biri yapmış onuda geçtim tanımadığı biri dahi yapmış olsa bunu, bu mealde yazılan haline getirirlermi o ömür boyunca onların boynunda kolye olarak kalacak.Mevlut Beyle konuşmam,kendi hakkımı aramam senin cephenden öyle görünebilir bunuda tutup herkesin böyle görebileceği fikrine kapılman enteresan.
Sonuş itibariyle sovecim,senle aramızda inanılmaz uçurumlar var.Benle çokta yazışma istersen hiçte rahat olamıyacağın bir aydınlanma bilinçlenme ve insan olma sürecine girersinki kimse seni toparlayamaz sonra.
İleti avss123 27 Ekm 2011 08:59
onu bunu bırakta meal ne abi ya mail değilmiydi o
Doğru haklısın mail i meal diye tutturup gitmişim.Şu bölgede klanda yansıtılan sebze meyve gibi olmuş).Belkide bu olayın mealide(açıklamasıda) olacak yakında ondandır)).