Çemberlitaş Avea Shop'larda! Çemberlitaş Yağma Artırıcı
- Damir
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Meclis-i Ayan
Re: Çemberlitaş Avea Shop'larda! Çemberlitaş Yağma Artırıcı
Çemberlitaş kutu hesabınızda yukluyse (yüklendiği tarih fark etmez) artırıcıyı kullanabilirsiniz.
FATALFORCE
- jakups90
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Üyelikal.com'dan alınan paketler içinde geçerlimidir çemberlitaş yağma artırıcı?
Jakupss (49) (^) Ecel Getiren
Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa
The Power Of Dreams HONDA
Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa
The Power Of Dreams HONDA
- xrtoo
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
Tekrarlıyorum neden Maltepede hiçbir satış noktasında satılmıyor hatta Küçükyalı telekomda bile yokmuş neden?
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Evet geçerli.jakups90 yazdı:Üyelikal.com'dan alınan paketler içinde geçerlimidir çemberlitaş yağma artırıcı?
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Himm samsun'a gelmedi hala ama.

LEPRECHAUN
- Fahrenheit
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Vatansever
Merhabalar;
Ben İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş Kutuyu güncelleme gelmeden önce yüklemiştim.Yapılan açıklamada daha önceden yükleyenlerin de bundan faydalanabileceği yazıyor, ancak benim ürünlerim bölümünde "Çemberlitaş Sınırsız Yağma Artırıcı" gözükmüyor.Acaba bu kimsede mi gözükmüyor yoksa benim hesabımda mı bir sorun var?

Ben İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş Kutuyu güncelleme gelmeden önce yüklemiştim.Yapılan açıklamada daha önceden yükleyenlerin de bundan faydalanabileceği yazıyor, ancak benim ürünlerim bölümünde "Çemberlitaş Sınırsız Yağma Artırıcı" gözükmüyor.Acaba bu kimsede mi gözükmüyor yoksa benim hesabımda mı bir sorun var?

Merhaba ,
sayın Nerull birşey sormak istiyorum.
daha önce plus paket yok iken silinmiş karakterler ÇEMBERLİTAŞ ÖZEL SÜRÜM KUTU yüklendiğinde geri alınabilirmi ?
bu konuda cevap verirseniz memnun olurum...
sayın Nerull birşey sormak istiyorum.
daha önce plus paket yok iken silinmiş karakterler ÇEMBERLİTAŞ ÖZEL SÜRÜM KUTU yüklendiğinde geri alınabilirmi ?
bu konuda cevap verirseniz memnun olurum...
Kayıplarda,
Hellriders yazmıştı bunu. Hani süresizdi?Merhaba;
Dükkan ürünlerinizde Çemberlitaş Kutu yazdığı sürece Arttırıcınız aktif oluyor, diğer bir deyiş ile Çemberlitaş kutu dan gelen plus paketiniz bittiğinde Arttırıcınızda bitmiş oluyor.
IxFeaRxI
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
Extra-Terrestrial
Nerull yazdı:Çemberlitaş Avea Shop'larda!
İKV Çemberlitaş Özel Sürüm Kutuya erişmek artık daha kolay! TTNET satış noktalarının yanı sıra artık Avea Shop satış noktalarından da Çemberlitaş Kutu'yu temin edebileceksiniz.
Çemberlitaş Özel Sürüm Kutu'nun Avea Shop'lara dağıtımına başlanmasıyla birlikte bugünden itibaren Çemberlitaş Özel Sürüm Plus Paket Pinini hesabına yükleyen/yüklemiş herkese tüm sunuculardaki tüm karakterleri için süresiz olarak Çemberlitaş Yağma Artırıcı (%60/%60) etkileri verilmektedir!
HellRiDerS yazdı:Merhaba;
Dükkan ürünlerinizde Çemberlitaş Kutu yazdığı sürece Arttırıcınız aktif oluyor, diğer bir deyiş ile Çemberlitaş kutu dan gelen plus paketiniz bittiğinde Arttırıcınızda bitmiş oluyor.
IxFeaRxI
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
Extra-Terrestrial
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Re: Çemberlitaş Avea Shop'larda! Çemberlitaş Yağma Artıcı
Avea Shop'lara dağıtılmaya başlandı. Eklenen satış noktaları haricinde yeni noktalarda eklenecek. Hangi bölgede olduğunu ve daha önce hangi noktalardan ulaşamadığını yazarsan inceleyebiliriz ematemax.ematemax yazdı:Büyük şehirde oturanlar için çok iyi bir haber . Lakin bizim gibi ilçede oturanların yüzünün güleceğini pek sanmam. Daha TTNET Satış Noktası diye hitap ettiğiniz -aslında satmayış noktası olan- yerlere bile gelmedi . Avea Shop'lara geleceğini hiç sanmam.
İlçelerdekileri de insan yerine koymanız temennisiyle .
Teşekkürler