Bir devrin sonu.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
lodossovalyesi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Bir devrin sonu.

Mesaj gönderen lodossovalyesi »

Hayata dönmen sevindirici batuhancığım :)
İkvxkritikçisi
Kullanıcı avatarı
BarisLord
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen BarisLord »

Oyundan gitmene sevindim diyebilirim. Çünkü aşırı kıskanç, fesat, bencil, sürekli böbürlenen ona buna sataşan bir kişiliğin var. Ayrıca bacım dediğin kişilere yan gözle bakabilecek kadar kalitesiz bir insansın. Ama katıldığım yönleride var bu yazdıklarının, bazı konularda haksız sayılmazsın. Oyun sadece parayla dönen bir değirmen oldu, kimi insanlar için sosyal hayattan çeken bir canavar. Ama sen ne kadar sadece olumsuz yönlerinden bahsetsende benim ve başka arkadaşlarım gibi okuluna gidip, derslerine çalışıp, bazı sosyal aktivitelere katılıp, kız arkadaşlarınla dolaşıp, sıradan takılanlar var. Para mevzusuna gelirsek kantinden sürekli yiyeceğine atıyorum ki, günde 3-4 lira kenara atıp sadece gerekli oyun materyallerini alanlarda oyunda mevcut. O senin dediğin arkadaşlarımız hayattan bir beklenti beklemeyip sadece oyunda umut arayan arkadaşlarımız. Oda bir düşünce onada bir saygı duyuyorum. Emin ol ki planlı bir şekilde hayatına devam etseydin SBSden 500de çekerdin. Oyunda sürekli başarısızlar var diceksin sen niye başarılı olmayasın, sen niye ilk 500 çeken kişi olmayasın? Boş bu yazdıklarının coğu sadece oyunun adını çıkarmak, insanların oyuna olan ilgisini azaltmak için yapılan bir plan. Planlı yaşadıktan sonra oyuna yatırcak paran, tenefüste içeceğin kolan, yanında manitan, annene babana göstereceğin güzel bir karnen olur. Neyse hayatta başarılar.
gladioxbaris MaXPayNe LetMeKisSYou IIfReqaNsII Comando NeGaTiVe
atakan1296
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen atakan1296 »

Fazla Söze Gerek yk Realde Başarılar ...
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kerim73 »

Ergi'mi sana yolluyorum batu :P :lol: reelde başarılar
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen freze61 »

Öncelikle selamlar

Batuhan öncelikle reelde basarlar dilerim. Oyunda yasn kuck olmana raamn bir cok insndn agr bslı oldgnı soylyeblrm ancak suna katlmyrm. Oyun yuzndn snfta kalanlar yada aklmza glmyn br cok sey bunlarn hepsi iradeye baglıdr . Ben oyunu oynamama raamen snv zmnı ara verdm hukuk kazandm oturup 10 saatmi pc bsnda gcrmyrm. Kisilr kendine hakm olamazsa oyun degl hersy engl olablr oyn bahanedr. Oyunu brkma svndm cnku yasn kuck lise hayatni pc bsnda gcrme hayatn en gzl yllari lisr yllllrdt kymtni bil bol sans
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
UnDeRWoRLDDD
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen UnDeRWoRLDDD »

Bu çocuk bır turlu gıdemedı arkdas :D Def olup gıtseydı de bı rahat etsek :D
.
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

UnDeRWoRLDDD yazdı: Bu çocuk bır turlu gıdemedı arkdas :D Def olup gıtseydı de bı rahat etsek :D
O günleri bir göremedik emreciğim.Kene mübarek yapıştı gitmek bilmiyor.

(KaPTaNYaĞıZ)
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
PIRASA
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen PIRASA »

bu 20 yada 30. gidişin galiba :)
Seviyorum seni desem.. Sever misin sen de bilmem..?
- - - - - - - - -
Teşkilat
IIAntMustiII
IIEfSaNeII
IIMusTafaII
IITüRkII

- - - - - - - - -
Kuklacı
IIMusTafaII
IITüRkII
Mrsturk

- - - - - - - - -
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

batuhannnn yazdı:Acısıyla tatlısıyla 3 yılımızı beraber geçirdik. Ancak oyunda herşey para oldu ve eskiler meydanda yok. Eskisi gibi zevk alamıyorum ve şuan satranç turnuvalarına hazırlanıyorum. İnş okulumu bu sene satranç ve matematik olimpiyatlarında temsil edeceğim. Burda 3 5 kuruş etmeyecek çocuklar hırsızlık,dolandırıcılık yapıyorlar. Birde okumuş ve çalışması gereken Asosyal kişilikler 24 saat kendilerini harcamaktalar. Bu oyunda parası olanın borusu ötüyor,büyük oyuncu dediklerinizin çoğu yalancı.
Batuhangs karakteri ile serüvene başladım. SBS sınavında 500 alabilecekken 460-465 yapabildim. İKV belki şuan Kabataşta olmamı engelledi. Liseye geçtim geçen sene 100 alacağım sınavdan 45 aldım. İKV yi bıraktıktan sonraki kimya sınavından 90 aldım. Yüzde 50 performansınızı düşürdüm. Bu ne saçmalıyor diceksiniz ki. Anlatmak istediğim sınava hazırlanan ve liseye yeni geçmiş kardeşlerim. 1 menekşe elmas 30m 30 m ye 1500 akçe alırsınız. 15 tl için binlerce 15 tl kazanma fırsatını neden kaçırasınız ki. İleride sizin nickiniz ile değil şirketteki pozisyonunuz olarak hitap edicekler. Hala önünüzde zaman var iken şu oyunu bırakın.
Benim oyuna başlayışım 04.02.2008. Sunucuda nerdeyse herkesi tanıdım. Çoğu zaman haksızlığa uğrayanları savundum. O kendini bilmezler iftiralar attılar. İspatlayamadılar. Küfür ettiler. Sus yediler. Artistlik tasladılar. Ecelimizle kestik. Yaşımla dalga geçtiler. Ben ise gurur duyarak yazdım. Arz devrim karanlık,lodos devrim parlak geçti. Ancak zirve düşüşün başladığı yerdi.

Oyunda hayatını geçiren yaşı büyük arkadaşlar unutmayın ki 16 yaşındaki bir çocuk sizden daha çok şey bilir.
belkide ölmüştür (ne kadar zahirisiniz)
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen batuhannnn »

freze61 yazdı:Öncelikle selamlar

Batuhan öncelikle reelde basarlar dilerim. Oyunda yasn kuck olmana raamn bir cok insndn agr bslı oldgnı soylyeblrm ancak suna katlmyrm. Oyun yuzndn snfta kalanlar yada aklmza glmyn br cok sey bunlarn hepsi iradeye baglıdr . Ben oyunu oynamama raamen snv zmnı ara verdm hukuk kazandm oturup 10 saatmi pc bsnda gcrmyrm. Kisilr kendine hakm olamazsa oyun degl hersy engl olablr oyn bahanedr. Oyunu brkma svndm cnku yasn kuck lise hayatni pc bsnda gcrme hayatn en gzl yllari lisr yllllrdt kymtni bil bol sans

]saol halil sen zaten arkadan gelenlere gösterilebilecek en güzel örneksin

UnDeRWoRLDDD yazdı: Bu çocuk bır turlu gıdemedı arkdas :D Def olup gıtseydı de bı rahat etsek :D

fotonu koymuşsun arkadaşım ya senin beynin çok gelişmiş bedenin küçük kalmış yada o kadar beyin o kdr vücut yapıyor. 18 yaşındayım diyorsun ancak 9-10 yaşlarındasın tahminen nese senin gibi serserilerle münakaşa etmediğim için huzurluyum. teşekürler. ayrıca yazacağın başka mesajada cevap vermeyeceğim.
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön