Bir devrin sonu.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: M İ R

Bir devrin sonu.

Mesaj gönderen batuhannnn »

Acısıyla tatlısıyla 3 yılımızı beraber geçirdik. Ancak oyunda herşey para oldu ve eskiler meydanda yok. Eskisi gibi zevk alamıyorum ve şuan satranç turnuvalarına hazırlanıyorum. İnş okulumu bu sene satranç ve matematik olimpiyatlarında temsil edeceğim. Burda 3 5 kuruş etmeyecek çocuklar hırsızlık,dolandırıcılık yapıyorlar. Birde okumuş ve çalışması gereken Asosyal kişilikler 24 saat kendilerini harcamaktalar. Bu oyunda parası olanın borusu ötüyor,büyük oyuncu dediklerinizin çoğu yalancı.
Batuhangs karakteri ile serüvene başladım. SBS sınavında 500 alabilecekken 460-465 yapabildim. İKV belki şuan Kabataşta olmamı engelledi. Liseye geçtim geçen sene 100 alacağım sınavdan 45 aldım. İKV yi bıraktıktan sonraki kimya sınavından 90 aldım. Yüzde 50 performansınızı düşürdüm. Bu ne saçmalıyor diceksiniz ki. Anlatmak istediğim sınava hazırlanan ve liseye yeni geçmiş kardeşlerim. 1 menekşe elmas 30m 30 m ye 1500 akçe alırsınız. 15 tl için binlerce 15 tl kazanma fırsatını neden kaçırasınız ki. İleride sizin nickiniz ile değil şirketteki pozisyonunuz olarak hitap edicekler. Hala önünüzde zaman var iken şu oyunu bırakın.
Benim oyuna başlayışım 04.02.2008. Sunucuda nerdeyse herkesi tanıdım. Çoğu zaman haksızlığa uğrayanları savundum. O kendini bilmezler iftiralar attılar. İspatlayamadılar. Küfür ettiler. Sus yediler. Artistlik tasladılar. Ecelimizle kestik. Yaşımla dalga geçtiler. Ben ise gurur duyarak yazdım. Arz devrim karanlık,lodos devrim parlak geçti. Ancak zirve düşüşün başladığı yerdi.

Oyunda hayatını geçiren yaşı büyük arkadaşlar unutmayın ki 16 yaşındaki bir çocuk sizden daha çok şey bilir.
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kullanıcı avatarı
XxTEFOxX
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bir devrin sonu.

Mesaj gönderen XxTEFOxX »

qittin qittin qidemedin sende HayırLısıyLa bi qitseydinde oyun bi veLedden kurtuLsaydı
Resim
Kullanıcı avatarı
IIxSaGoLeRaxII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen IIxSaGoLeRaxII »

XxTEFOxX yazdı:qittin qittin qidemedin sende HayırLısıyLa bi qitseydinde oyun bi veLedden kurtuLsaydı
:arrow: :arrow:
CloneBay
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen CloneBay »

Kendisinin Devir Oldugunu Zannediyor Zavallım :D :D :D :D :D :D :D

Git de oyundan kurtulalım
Kullanıcı avatarı
kursatkaragoz
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kursatkaragoz »

Olumsuz Yorum yapan arkadaşların Hepsinin biyerine Koyim hemi ,Siz onu bile yapamıyosunuz Lavuklar . "Akıl Yaşta Deil Başdadır" Boşa dememişler ...
Kendini Tatmin etmek İsteyenler Kafayı "YAŞ" kelimesine takanlardır. Sebebi ise SöyliyecEk Laf Kalmadıgında Karşısındakinin zaaflarını yaani YAŞ ını vb .. özelliğini kullanmak PEHH tükirim Mantıgınıza Sizin Geri kafalılar.

Bu yaşımda Kendimden Bir çok Kişiyi Yerin Dibine Sokmuş adamım .. Amcam, Babam, Kardeşim dahi olsa önemli olan mantıklı Düşünmek ve zamanında uygulamk Geri kafalılar
UniFoRaKanZee=UniFoRsLaTaLıK=KüRŞaTKaRaGöZ

http://www.youtube.com/watch?v=Jz7mRzLpgBI
http://www.youtube.com/watch?v=kS58AGFIf1M
http://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen secret »

İki Günde bir konu açıp da bırakamıyorsanız açmayın kardeşim bu konuyu burda açtıysa [İçerik Düzenlendi.] oyunda gezmeyeceksin

Forum hesabınız 7 gün süre ile kapatılmıştır.

Respected
En son Respected tarafından 28 Eki 2011 21:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Küfürlü İçerik
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ibrahimking »

benden kurtuldunuz kardeşim oynuyor çarlarla :).daha da gırmem :)
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

Ben KaPTaNYaĞıZ forum üyeliğim banlı olduğundan dolayı buradan yazıcağım.Ayda bir bırakıyorum diyorda oyunda sürtüyor :D bir göremedik bıraktığını.Yani gerçekten bıraksa kurban kesicem :D :D
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
lodossovalyesi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen lodossovalyesi »

Selamlar,
Başkalarının yorumlarını okumadan direk yazdığını okudum batuhan.Ve inan bana o kadar etkileyici ve doğru yazmışsın ki seni desteklememek elde değil ," Birde okumuş ve çalışması gereken Asosyal kişilikler 24 saat kendilerini harcamaktalar. "lafın çok hoşuma gitti.Haklısın,İkv bana göre Türkiye'de gelmiş geçmiş en iyi MMORPG ve çok güzel bir oyun.Ama şuda var ; Bazı insanlar kendilerini oyun için paralıyor , buda demek oluyor ki o beyinsizler 2 işi bir arada götürmiyicek kadar zekasız :).Bir insan 10 saat oyun oynayıp 2 saat çalışıyorsa ben ona işçi değil , oyuncu da değil tamamen boş insan derim.Bi insan 10 saat çalışıp 2 saat oynuyorsa ona da akıllı insan derim.Sen doğru bi seçim yaptın ama geri gelirmisin gelmezmisin orası tartışılır.Sen hayatında güzel yerlere gel Kız,para,oyun,arkadaş hepsi senin himayende olucak batuhancığım,sağlıcakla kal.
İkvxkritikçisi
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen batuhannnn »

lodossovalyesi yazdı:Selamlar,
Başkalarının yorumlarını okumadan direk yazdığını okudum batuhan.Ve inan bana o kadar etkileyici ve doğru yazmışsın ki seni desteklememek elde değil ," Birde okumuş ve çalışması gereken Asosyal kişilikler 24 saat kendilerini harcamaktalar. "lafın çok hoşuma gitti.Haklısın,İkv bana göre Türkiye'de gelmiş geçmiş en iyi MMORPG ve çok güzel bir oyun.Ama şuda var ; Bazı insanlar kendilerini oyun için paralıyor , buda demek oluyor ki o beyinsizler 2 işi bir arada götürmiyicek kadar zekasız :).Bir insan 10 saat oyun oynayıp 2 saat çalışıyorsa ben ona işçi değil , oyuncu da değil tamamen boş insan derim.Bi insan 10 saat çalışıp 2 saat oynuyorsa ona da akıllı insan derim.Sen doğru bi seçim yaptın ama geri gelirmisin gelmezmisin orası tartışılır.Sen hayatında güzel yerlere gel Kız,para,oyun,arkadaş hepsi senin himayende olucak batuhancığım,sağlıcakla kal.

isim vermek istemediğim bir abimiz var recep abi. bu adam zilfallon vahşi satıra bile para harcadı. 23 adet çarı var ve 25 yaşında çalışmıyor. 10 çarında şaheserden 200 tl. gece gündüz 20 saat oyunda uyurken pc yi açık bırakıo 350-400 tl elektrik,maden arttırıcı alıyor 3 ünüde ayda oda 30 tl,plus paket bütün çarlarına alıo 23 çar 4 çar olsa en az 6 hesaba plus 12x6 72tl,kutu satıo 30 tl,k.p arttırıcı 15 tl
yaklaşık 750 tl bu ana babanın suçu ne maddiyi geçtim manevi yönden arkadaşı yok en yakın arkadaşı ismet bey ve handan hanım. ileride yaşayacağı sorunlarda cabası.
yaklaşık 2 haftadır oyuna girmiyorum sildim oyunu. onun yerine satranç oynuyorum,kitap okuyorum,kızlarla takılıyorum hafta sonu bir sinemaya gitmeyeli uzun zaman olmuş. Dediğim gibi ben bu oyunu bıraktım. Ama hala oyunu bıraktığımı kabullenemeyen gel benle tartış sana küfrediyim diyen ilkokuldaki kardeşlerimiz var.

Unutmayın en güzel örneği vereyim ismini vermek istemediğim oyuncu kamyonlara yük koymada çalışıyor. Veya gazixdooms ikv yüzünden lise okuyamadı veya mf okan ve selim ikv yüzünden sınıfta kaldı. ikv sizin gözünüzü boyuyor. madem bu kadar yaşa geldiniz aklınız ericek yaşta neden kanıyorsunuz?
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön