Ejderi yere atıyon tike basıyon ejder puf oluyoCanceazi yazdı:kısmı dışında iyiydiByxjeff yazdı:ejder filan atılmış
İKV'den ZEVK alabilmek için qir içeri...
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Re: İKV'den ZEVK alabilmek için qir içeri...
- IIIHaSaNIII
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ejder asa gibi silahlar yere atılmıyor.Diyer bi konu çalınan car eger sana aitse emin ol gereken bilgileri biliyorsan geri alabilirsin he şaheserlerdenmi bahsediyorsun yere atıldıysa ki şayet tekrar yönetici basvurursun alabilirsin bu okadarda büyük sorun deyil bunu da belirtmek isterim bizi burada kimse zorla tutmuyor tutamaz da herkez zevki için oynuyor. o dedigin faturalarda aylık dedıgın gıbı 50 TL gelip o ayda yatırılıyolBlackDeathl yazdı:Ejderi yere atıyon tike basıyon ejder puf oluyoCanceazi yazdı:kısmı dışında iyiydiByxjeff yazdı:ejder filan atılmış
Alkolikbüyü-IIHasaNII

- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Şakasına yazmıştımIIIHaSaNIII yazdı:Ejder asa gibi silahlar yere atılmıyor.Diyer bi konu çalınan car eger sana aitse emin ol gereken bilgileri biliyorsan geri alabilirsin he şaheserlerdenmi bahsediyorsun yere atıldıysa ki şayet tekrar yönetici basvurursun alabilirsin bu okadarda büyük sorun deyil bunu da belirtmek isterim bizi burada kimse zorla tutmuyor tutamaz da herkez zevki için oynuyor. o dedigin faturalarda aylık dedıgın gıbı 50 TL gelip o ayda yatırılıyolBlackDeathl yazdı:Ejderi yere atıyon tike basıyon ejder puf oluyoCanceazi yazdı:kısmı dışında iyiydiByxjeff yazdı:ejder filan atılmışönüne bırıkıp bırıkıp cıkmıyor
![]()
YorgunDEMOKRAT yazdı:Forumda böyle konular sürekli açılıyor.Okadar isyan ediyorsunuz genede gidip akçe plusu alıyorsunuz.Sonrada vay arkadaş bu oyun neden paralı.Bir şey satılırsa satılmaya devam eder.Alan olmazsa satılmaya devam etmez.Arz-Talep diye bişey var.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Melodrama yazdı:YorgunDEMOKRAT yazdı:Forumda böyle konular sürekli açılıyor.Okadar isyan ediyorsunuz genede gidip akçe plusu alıyorsunuz.Sonrada vay arkadaş bu oyun neden paralı.Bir şey satılırsa satılmaya devam eder.Alan olmazsa satılmaya devam etmez.Arz-Talep diye bişey var.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Belki belki oyuna yeni başlamış bilmemne. O zaman adam belki senin gibi aptaldır ve oyuna 10.000 TL verir. Belki çemberlitaşta tek gbmx te 4 ayakkabıyı da verir? Belki belki belki. Bu oyuna para vermeden de oynanılıyor para vermek istemiyorsanByxjeff yazdı:lFeaRl yazdı:1) Plus paket zorunlu değildir keyfi bir şeydir bunu giderlere katmaya hakkın yok.
2) Oyunda grup bölgelerinden item çıkaran kişilerin çoğu arttırıcısız düşürmüştür.
3) Exp arttırıcı olmadan 3 günde 49 level hesap yapabilirsin.
4) Herhangi bir online oyun oynasan da oynamasan da elektrik faturası gelecektir zaten.
5) Şans arttırıcısız ne madenler çektim)
Eğer sen bu oyuna 1000 TL verdiysen
:arrow: Başlat :arrow: Bilgisayarı Kapat
1=)ADAM YENİ BAŞLASIN DEDİM.görevler için plus alır.
2=)Belki Adamında Bizim Gibi Bahtı Karadır...
3=)OYuna Yeni Başlayan Biri İÇİN İMKANSIZ !!!
4=)O oyuna Bağımlı olup bilgisayarı sürekli açarsın ve fatura daha kabarık gelir...
5=) ŞAns Yüzüne Gülmüş Senin....
Şimdi KayBoL Mal mal yorum Yapılmadan Konu KİLİT...
:arrow: s.g
IxFeaRxI
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
Extra-Terrestrial
- yasinus
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
yasinus yazdı:1 , Plus Paket ya da EXP Arttırıcı olmasa da Seviye 49'a ulaşılabilir.
2 , İKV oynamasanda 48 TL Sabit İnternet Parası geliyor. Elektrik Faturası'da aynı şekilde. İKV'yi kapatınca 50 TL fatura gelmeyecek mi?
3 , 3 adet plus alınmış : Toplam 45 TL + Çemberlitaş Yağma Arttırıcı 15 TL + Kasa Erişimi 15 TL = 75 TL demişsiniz Onun yerine Çemberlitaş Kutu alsaydı bu şahıs 30 TL'ye gelecekti.
4, Sığınak Yağma Arttırıcı 14 TL + Migrat Yağma Artıcı 14 TL + Şaheser Parlatma 20 TL
Giderleri Tekrar Sıralıyorum/color]
30 TL Çemberlitaş Kutu (3 Aylık Plus Paket + Sınırsız Çemberlitaş Yağma Arttırıcı + Kasa Erişimi + Oyun Rehberi vs.)
14 TL Sığınaklar Yağma Arttırıcı (1 ay)
14 TL Migrat Yağma Arttırıcı (1 ay)
20 TL Şaheser Parlatma (Sınırsız)
20 TL Yardımcı Hayvan (Sınırsız)
98 TL Bir gideriniz oluyor ki Bunu da çok görmemek lazım . Sonuç olarak Sobee çalışanları bir ücret karşılığında çalışıyorlar.
yasinus yazdı:yasinus yazdı:1 , Plus Paket ya da EXP Arttırıcı olmasa da Seviye 49'a ulaşılabilir.
2 , İKV oynamasanda 48 TL Sabit İnternet Parası geliyor. Elektrik Faturası'da aynı şekilde. İKV'yi kapatınca 50 TL fatura gelmeyecek mi?
3 , 3 adet plus alınmış : Toplam 45 TL + Çemberlitaş Yağma Arttırıcı 15 TL + Kasa Erişimi 15 TL = 75 TL demişsiniz Onun yerine Çemberlitaş Kutu alsaydı bu şahıs 30 TL'ye gelecekti.
4, Sığınak Yağma Arttırıcı 14 TL + Migrat Yağma Artıcı 14 TL + Şaheser Parlatma 20 TL
Giderleri Tekrar Sıralıyorum/color]
30 TL Çemberlitaş Kutu (3 Aylık Plus Paket + Sınırsız Çemberlitaş Yağma Arttırıcı + Kasa Erişimi + Oyun Rehberi vs.)
14 TL Sığınaklar Yağma Arttırıcı (1 ay)
14 TL Migrat Yağma Arttırıcı (1 ay)
20 TL Şaheser Parlatma (Sınırsız)
20 TL Yardımcı Hayvan (Sınırsız)
98 TL Bir gideriniz oluyor ki Bunu da çok görmemek lazım . Sonuç olarak Sobee çalışanları bir ücret karşılığında çalışıyorlar.
20 Tl Şaheser parlatma bu şaheseri nasıl üreticeksizi tabiki sarraf ve lokman artırıcıyla 1 aylık alıcaksınız 28 tl toplam tabiki hayal kırıklığına uğrıyacaksınız ve 1 ayda 1000 elmastan 1000 mantar çıkan 2 menekşe 2 gano olucak sonra akçe satmaya başlıcaksınız 1000 akçe 2000 akçe 3000 akçe derken 150 tl full şaheser için harcıcaksınız ne oldu 150 + 28 + 98 = ?
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- HuNxLuCaGo
- İskele Babası

- Sunucu: Tılsım
Şu ana kadar ;
6 Aylık Plus Paket
Boz Ayı
2x Silah Parlatma
2x Çemberlitaş Kutu
1 Haftalık Sarraf Şans Arttırıcı
1 Haftalık Migrat Yağma Arttırıcı/1 Haftalık Sığınak Yağma Arttırıcı
Bu özellikleri aldım . Ama bu özellikleri bana biri zorla aldırmadı. Yani biri bana bunları alamazsan bu oyunu oynayamazsın demedi ben tamamen kendim oyuna para harcadım. Bu konuda bir problem olmadığını hepimiz biliyoruz böyle konuları açmanın manası yok artık.
6 Aylık Plus Paket
Boz Ayı
2x Silah Parlatma
2x Çemberlitaş Kutu
1 Haftalık Sarraf Şans Arttırıcı
1 Haftalık Migrat Yağma Arttırıcı/1 Haftalık Sığınak Yağma Arttırıcı
Bu özellikleri aldım . Ama bu özellikleri bana biri zorla aldırmadı. Yani biri bana bunları alamazsan bu oyunu oynayamazsın demedi ben tamamen kendim oyuna para harcadım. Bu konuda bir problem olmadığını hepimiz biliyoruz böyle konuları açmanın manası yok artık.
İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim.
Albert Einstein
Albert Einstein
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
insanlar gercekten keyif alarak yaptıkları şeylerin hesabını tutmazlar.Bu oyunu oynuyorsam , ilk başladıgımda bu tarz masrafların olacagını bilerek başlarım ki öyle başlamıştım.
Bu araba alıp ama bu benzin yakıyor ? demek gibi birşey.
Bu araba alıp ama bu benzin yakıyor ? demek gibi birşey.