düellloooReverence yazdı:ben kesersem silicenmi :evil:CLoSeR yazdı:Sen benı kessen carı sılerdımMackRuLz yazdı:Hieytt !
Ben olsam bende Keserdim !
Hanedan Loncası
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: Hanedan Loncası

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Oyuna gıremıyorum ünal özelden bana ulasırsan sevınırım
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
- CLoSeR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: SaDaKaT
Sen ne atlıyon be ama hıc bır zaman ws teklıfıne hayır demem set dızıyorum su anda setı tamamladıgım anda atarız :twisted:Reverence yazdı:ben kesersem silicenmi :evil:CLoSeR yazdı:Sen benı kessen carı sılerdımMackRuLz yazdı:Hieytt !
Ben olsam bende Keserdim !
Güzel bir maceraydı...
Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow
Nusret YEŞİLBAŞ
THE END
Merhaba QMCERDEMQ, :lol:QMCERDEMQ yazdı:Oyuna gıremıyorum ünal özelden bana ulasırsan sevınırım
Kanka oyun C'de değilse oyunu oraya kur. Launcher güncellemesi yapıldı ve bu güncelleme C dizinine gidiyor. Bu nedenle oyunun C'de olması gerek.
Bunu dene olmazsa Launcher'i indir oyunun kurulu olduğu yere yağıştır ve var olan dosyayı değiştir. Olmazsa gel yanıma. :lol:
Yemekteyım...
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
- BeoWulfxDeWiL
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Hanedan
Kıyamet ayakkabı Tazeeeeeeeeee Dewil Uçarrr
(eyw Ramo )
BLacKDewiL
DoNCoRLeoNe
HANEDAN
Başlangıç:2007
Bitiş:2013
DoNCoRLeoNe
HANEDAN
Başlangıç:2007
Bitiş:2013
Hallettım canım sagolasın yalnız bana oyle bılgınıze arz ederım falan fılan konusuyosun hızlı destekte havanı alırım senın artıstCuRe yazdı:Merhaba QMCERDEMQ, :lol:QMCERDEMQ yazdı:Oyuna gıremıyorum ünal özelden bana ulasırsan sevınırım
Kanka oyun C'de değilse oyunu oraya kur. Launcher güncellemesi yapıldı ve bu güncelleme C dizinine gidiyor. Bu nedenle oyunun C'de olması gerek.
Bunu dene olmazsa Launcher'i indir oyunun kurulu olduğu yere yağıştır ve var olan dosyayı değiştir. Olmazsa gel yanıma. :lol:
Yemekteyım...
Dunde ramo'ya trans düşürdük ben hariç herkes istedıgını alıyor taskanat zırh x4BeoWulfxDeWiL yazdı:Kıyamet ayakkabı Tazeeeeeeeeee Dewil Uçarrr![]()
![]()
(eyw Ramo )
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
- Gfbramazan
- Cin Avcısı
- Lonca: Never Walk Alone

Deli ikili ; sabahın 9 unda item kasmaya gidiyoruz
[list]GENÇ FENERBAHÇELİLER[/list]
______________________________________________________________________________ [ KillForYou ]
- Gfbramazan
- Cin Avcısı
- Lonca: Never Walk Alone
Demişsin KATILMIYORUM !!1QMCERDEMQ yazdı: Dunde ramo'ya trans düşürdük ben hariç herkes istedıgını alıyor
[list]GENÇ FENERBAHÇELİLER[/list]
______________________________________________________________________________ [ KillForYou ]
-
- İskele Babası
evet gençler bir süre aranızda olmayacağım kendinize iyi bakın ,oyun için kavga etmeyin,derslerinizi aksatmayın,herkese selamlar ATmaCA
- HanedanxBisus
- Sahaf Yardımcısı
Senden Kendine Çok İyi Bak İlyas Abi. Güle Git Güle Güle GelAtmacaxkral yazdı:evet gençler bir süre aranızda olmayacağım kendinize iyi bakın ,oyun için kavga etmeyin,derslerinizi aksatmayın,herkese selamlar ATmaCA
RiSuS DieAnotherDay
HANEDAN
HANEDAN