Er Meydanına Girmekten Farksız olacak sanırım sıgınaklar ve migrat bölgelerine girmek grup halinde girilebilecek muhtemelen grup kurucusu hangi birinin yazısma penceresine yazacagı kodlarla etkinleşecektir...
İyi Eğlenceler...
Yeni gelecek bölgelere giriş kapısı !!!
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Yeni gelecek bölgelere giriş kapısı !!!
Lastsamurai / Eminönü
Er meydanına nasıl giriliyorsa grup halinde girilecek GM söyledi.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
Yer Altı 2 Sene Hidra 9 Ay Mahsen ve Migrat bölgeside 4 seneyi bulur heralde benım torunlarla oynarım artık yeni bölgeyi
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Arkadaşlar ikv de yeni bir seviye yükselimi olursa bu oyunda çok büyük bi düzensizlük olur ve bu düzensizlüği düzeltmek öle kolayda değildir örneğin Yeraltı ikv ilk açıldığı günlerden berri üzerinde çalışılıyormuş ve 49 lwl bile oyunu epeyi sartı 59 çok fecii sarsar gibime gelior.empire yazdı:O zaman 59 lvl açılınca giriş kapısı olur
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
yeni gelcek bölge sığınaklarsa em halinde girilcek eğer başka birşeyse orası olcağını hiç sanmıyorum
- burgazli39
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sehran
Senfony yazdı:er meydanı giriş kapısı nerede ise bu yeni bölgelerin giriş kapısıda orada
uhahahah helal olsun iyi yapıştırmışsın aynen öyle kapı falan yok :=))
- Sevimsiz
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Çok haklısın ben 49 seviye geldiğinde 39 levelde binbir zorlukla dizdiğim savaşçımı sildim çünkü itemler çöp oldukuccukhusam1 yazdı:Arkadaşlar ikv de yeni bir seviye yükselimi olursa bu oyunda çok büyük bi düzensizlük olur ve bu düzensizlüği düzeltmek öle kolayda değildir örneğin Yeraltı ikv ilk açıldığı günlerden berri üzerinde çalışılıyormuş ve 49 lwl bile oyunu epeyi sartı 59 çok fecii sarsar gibime gelior.empire yazdı:O zaman 59 lvl açılınca giriş kapısı olur
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Anlaşılan o ki İKV oyuncularını yeni seviyeler baya sarsmış.Bundan sonra Sobee yeni seviyeler değil Lonca Eklentisi , Ufak Tefek Eklentiler, Oyunu Daha Eğlenceli Hale Getirecek olan etkinlikler düzenlerse herkes adına hayırlısı olur
_______________________________________________________________________________________________________
Ben şahsen yeni seviye yerine " Lonca Eklentisini " tek geçerim.Eşya almak ve dizmeğin çok pahalı olduğu şu İkv döneminde yeni bir seviye artırımı oyuncuları çıldırtır (Tekrar Üst Dizmeyi Çabalayan Arkadaşları Özellikle)
_______________________________________________________________________________________________________
Ben şahsen yeni seviye yerine " Lonca Eklentisini " tek geçerim.Eşya almak ve dizmeğin çok pahalı olduğu şu İkv döneminde yeni bir seviye artırımı oyuncuları çıldırtır (Tekrar Üst Dizmeyi Çabalayan Arkadaşları Özellikle)
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
merhaba;
Herkes başka şeyler söyleyebilir ama bence Şah kobradaki beyaz mermerli bir kapı var şu an üstü kapalı bence ordan olcak.Gidip incelerseniz bana katılabilirsiniz...
Herkes başka şeyler söyleyebilir ama bence Şah kobradaki beyaz mermerli bir kapı var şu an üstü kapalı bence ordan olcak.Gidip incelerseniz bana katılabilirsiniz...