|| YİĞİTLER LONCASI ||

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Re: || YİĞİTLER LONCASI ||

Mesaj gönderen Rescuer »

Bozkurtensar yazdı:Selamun Aleyküm...
Herkeze Günaydın, Hayırlı Sabahlar İnşallah Bugun Herşey Dahada Güzel ,
Dahada Keyifli Geçmesi Dileklerimle
Saygılar Ensar GÖCELİ.
AleykümSelam Ensar. Hoşgeldin demek nasip olmadı, hoşgeldin kardeşim.

Alp abi, yengemin yönlendirmesini yapamıyorum, önce beni Msn'de kabul etmesi lazım ki profiline girebileyim. :?
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
NaSiHatt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen NaSiHatt »

Selamun Aleyküm :)

Nasılsınız Millet, ben iyiyim :)
Bugün gece 11e kadar oyundayım.
Latifi üretmenin zamanı geldi. Müsait olanlar varsa oyuna beklerim.

Ferdi kardeşim çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.
İnanın haberleri dahi izleyemiyorum. İnsanların o durumu :( Allah yardımcıları olsun.
Aklıma Marmara depremi geliyor. :(

İyi Forumlar..
FATİH
NASİHAT
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Vıy vıy son 2 hidrojen vıy vıy :)
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen lahy1 »

MERHABA ARKDAŞLAR HAYIRLI GÜNLER BOL KAZANCLAR EĞLENCELİ DAKİKALAR DİLERİM ATAKAN YAZAR
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Kullanıcı avatarı
Bozkurtensar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: DAĞ

Mesaj gönderen Bozkurtensar »

Oyuna Giremiorum ..
Kullanıcı avatarı
Alpulu
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Alpulu »

Selam Olsun Dostlara .. Nasılsınz Ailem Görüşmeyeli.Yasin Kardesm YiğitlerTÜRKEŞ Büyücü Karakter Kardesm Savascı Olarak Elmessin Düzeltirsen Sevinirim .. Saygılarımla...
Resim
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

lahy1 yazdı:MERHABA ARKDAŞLAR HAYIRLI GÜNLER BOL KAZANCLAR EĞLENCELİ DAKİKALAR DİLERİM ATAKAN YAZAR
Merhaba Atakan kardeşim kusura bakma cevap biraz gecikmiş , bilmukabele inş kardeşim.

Gençler bir saat sonra oyundaym , görüşmek üzre...
Kullanıcı avatarı
Mysterysun
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen Mysterysun »

Merhabalar,

Allahın izni ile Kıyamet Eldiveni üretiyorum son 5 Galata kaldı.Artık yardımcı olun yahu ! :D
  • MySteRySuN - Melodizamanı
Kullanıcı avatarı
Bozkurtensar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: DAĞ

Mesaj gönderen Bozkurtensar »

Rescuer yazdı:
Resim

YİĞİTLER LONCASI

Lonca Karakter/Görev/İsim Listesi
Gizlenmiş İçerikGöster

[table]
[td]
Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı ve Soyadı
[/td][tr][/tr][td]Fantom[/td][td]YiğitlerALP[/td][td]YiğitlerREİS[/td][td]Lonca Kurucusu-Başkanı[/td][td]Alpaslan AYKAN[/td][tr][/tr][td]YiğitlerNaSiHat[/td][td]Nasihat[/td][td]NaSihatŞifa[/td][td]Lonca Kurucusu-Başkanı[/td][td]Fatih TATAR[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]YiğitlerRescuer[/td][td]Ericponti[/td][td]-[/td][td]Yönetim Kurulu[/td][td]Yasin AY[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerPerfect[/td][td]ÇıkıkÇı[/td][td]Yönetim Kurulu[/td][td]Ali YARAR[/td][tr][/tr][td]YiğitlerBarış(BodrumHakimi)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Lonca Savaş Komutanı[/td][td]Barış[/td][tr][/tr][td]YiğitlerFerdi[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Görev Komutanı[/td][td]Ferdi[/td][tr][/tr][td]YiğitlerÖLMEZ[/td][td]{Rehber}Mysterysun[/td][td]-[/td][td]Forum Sözcüsü&Site Sorumlusu[/td][td]Yiğit ÇALIŞKAN[/td][tr][/tr][/table]
[table][td]Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı ve Soyadı
[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerDOYLAİON[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ali TAŞYÜREK[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerÇırak[/td][td]Üye[/td][td]Hoca[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]YiğitlerBurak[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Burak Aktan[/td][tr][/tr][td]YiğitlerYasemin[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Yasemin[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerAYKAĞAN[/td][td]Klxhippocrates[/td][td]Üye[/td][td]Hande AYKAN[/td][tr][/tr][td]{Rehber}YiğitlerSahra[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Asım KÜÇÜK[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerŞİFA[/td][td]Üye[/td][td]Hüseyin[/td][tr][/tr][td]YiğitlerULUIŞIK[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Mustafa ULUIŞIK[/td][tr][/tr]-[/td][td]YiğitlerTÜRKEŞ[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Emre[/td][tr][/tr][td]YiğitlerÜÇHİLAL[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ensar GÖCELİ[/td][tr][/tr][/table]
Resim Üye listesinde bulunan bazı isimler otomatik yönlendirmelidir. Yani isime tıkladığınızda kişinin Facebook profiline yada mail adresine yönlendirilirsiniz.

Resim Yukarıdaki listede bulunan ve "Yiğitler" ile başlayan isimlerin çoğu henüz oyunda bulunmamaktadır. İsim değiştirme hakları kullanıldıktan sonra isimler bu hale gelecektir. Şuan isimleri değiştirilen karakterler;
YiğitlerŞİFA
YiğitlerDAYLAİON
YiğitlerALP
YiğitlerÖLMEZ

Resim Lonca Kuralları
Gizlenmiş İçerikGöster
1.Lonca üyelerimiz, İKV'nin oyun ve forum kuralarına uymalıdırlar.
2.İKV'nin bir oyun olduğunu üyelerimiz asla akıllarından çıkarmamalı ve ona göre hareket etmelidirler. Her ortamda olduğu gibi ahlak kuralları loncamız içerisinde de gözetilmelidir.
3.Küfür , hakaret ve kötü davranış içinde bulunmamalıdırlar.
4.Loncaya katılmış olan ve katılacak olan kişiler yapılacak toplantıda lonca ile telefonunu paylaşmalı ve loncadaki kişilerin telefon numaralarını almalıdır(iletişim için gerekli).
Resim Resmi Web Sitemiz: Hazırlanma aşamasında.

Resim Loncaya üye alımı şuan için yapılmamakta veya davet sistemiyle gerçekleşmektedir. İlerleyen zamanlarda üye alımları açılacaktır.

Loncadaki arkadaşların aşağıdaki kodu imzalarına yapıştırmaları rica olunur. Dileyen şahsi imzasını düzenleyebilir.
Gizlenmiş İçerikGöster

Kod: Tümünü seç

[center][img]http://b1110.hizliresim.com/11/10/15/10336.gif[/img][/center]

Güncelleme nedeni;
Listeye yeni isimler eklendi, hatalı yazılan karakter isimleri düzeltildi.
Hoşgeldin Ensar.

Selamun Aleyküm..
Hoş Buldum.
Yasin Kardeşim Ellerine Sağlık.
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Resim

YİĞİTLER LONCASI

Lonca Karakter/Görev/İsim Listesi
Gizlenmiş İçerikGöster

[table]
[td]
Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı ve Soyadı
[/td][tr][/tr][td]Fantom[/td][td]YiğitlerALP[/td][td]YiğitlerREİS[/td][td]Lonca Kurucusu-Başkanı[/td][td]Alpaslan AYKAN[/td][tr][/tr][td]YiğitlerNaSiHat[/td][td]Nasihat[/td][td]NaSihatŞifa[/td][td]Lonca Kurucusu-Başkanı[/td][td]Fatih TATAR[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]YiğitlerRescuer[/td][td]Ericponti[/td][td]-[/td][td]Yönetim Kurulu[/td][td]Yasin AY[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerPerfect[/td][td]ÇıkıkÇı[/td][td]Yönetim Kurulu[/td][td]Ali YARAR[/td][tr][/tr][td]YiğitlerBarış(BodrumHakimi)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Lonca Savaş Komutanı[/td][td]Barış[/td][tr][/tr][td]YiğitlerFerdi[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Görev Komutanı[/td][td]Ferdi[/td][tr][/tr][td]YiğitlerÖLMEZ[/td][td]{Rehber}Mysterysun[/td][td]-[/td][td]Forum Sözcüsü&Site Sorumlusu[/td][td]Yiğit ÇALIŞKAN[/td][tr][/tr][/table]
[table][td]Savaşçı
[/td][td]
Büyücü
[/td][td]
Şifacı
[/td][td]
Loncadaki Görevi
[/td][td]
Adı ve Soyadı
[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerDOYLAİON[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ali TAŞYÜREK[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerÇırak[/td][td]Üye[/td][td]Hoca[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]YiğitlerBurak[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Burak Aktan[/td][tr][/tr][td]YiğitlerYasemin[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Yasemin[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerAYKAĞAN[/td][td]Klxhippocrates[/td][td]Üye[/td][td]Hande AYKAN[/td][tr][/tr][td]{Rehber}YiğitlerSahra[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Asım KÜÇÜK[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerŞİFA[/td][td]Üye[/td][td]Hüseyin[/td][tr][/tr][td]YiğitlerULUIŞIK[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Mustafa ULUIŞIK[/td][tr][/tr]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerTÜRKEŞ[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Emre[/td][tr][/tr][td]YiğitlerÜÇHİLAL[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ensar GÖCELİ[/td][tr][/tr][/table]
Resim Üye listesinde bulunan bazı isimler otomatik yönlendirmelidir. Yani isime tıkladığınızda kişinin Facebook profiline yada mail adresine yönlendirilirsiniz.

Resim Yukarıdaki listede bulunan ve "Yiğitler" ile başlayan isimlerin çoğu henüz oyunda bulunmamaktadır. İsim değiştirme hakları kullanıldıktan sonra isimler bu hale gelecektir. Şuan isimleri değiştirilen karakterler;
YiğitlerŞİFA
YiğitlerDAYLAİON
YiğitlerALP
YiğitlerÖLMEZ

Resim Lonca Kuralları
Gizlenmiş İçerikGöster
1.Lonca üyelerimiz, İKV'nin oyun ve forum kuralarına uymalıdırlar.
2.İKV'nin bir oyun olduğunu üyelerimiz asla akıllarından çıkarmamalı ve ona göre hareket etmelidirler. Her ortamda olduğu gibi ahlak kuralları loncamız içerisinde de gözetilmelidir.
3.Küfür , hakaret ve kötü davranış içinde bulunmamalıdırlar.
4.Loncaya katılmış olan ve katılacak olan kişiler yapılacak toplantıda lonca ile telefonunu paylaşmalı ve loncadaki kişilerin telefon numaralarını almalıdır(iletişim için gerekli).
Resim Resmi Web Sitemiz: Hazırlanma aşamasında.

Resim Loncaya üye alımı şuan için yapılmamakta veya davet sistemiyle gerçekleşmektedir. İlerleyen zamanlarda üye alımları açılacaktır.

Loncadaki arkadaşların aşağıdaki kodu imzalarına yapıştırmaları rica olunur. Dileyen şahsi imzasını düzenleyebilir.
Gizlenmiş İçerikGöster

Kod: Tümünü seç

[center][img]http://b1110.hizliresim.com/11/10/15/10336.gif[/img][/center]
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kilitli

“Lonca İletişim” sayfasına dön