Şimdi Nerull hocam size sormak istediğim şeyler var. Benim anlamadığım 7. madde, burada bahsedildiği üzere GBM-0B ile üretim ve toplama puanlarımı sıfırlayabileceğim yazılmış bunun Çemberlitaş kutu ile ne alakası var? Çemberlitaş kutu yüklemeyen arkadaşlarda kullandığına göre kutu yükleyenlere avantajı ne? Kutu yükleyenlere ücretsiz olsa daha iyi olmazmıydı? Cevaplarsanız sevinirim. Kolay gelsin. İyi forumlar.Nerull yazdı: Neden Çemberlitaş Kutu almalıyım?
1. 29 TL değerinde 3 aylık Plus Paket E-Pin
Plus Paket avantajlarını görmek için buraya tıklayın
2. Kasa Erişimi E-Pini
Çantamda yer kalmadı derdine son! Kasa Erişimi ile karakterinde kasana dilediğin yerden eriş!
3. +5 Yetenek Puanı E-Pini
Karakterine +5 Yetenek Puanı yükle, süresiz olarak kullanabileceğin +5 Yetenek puanı ile daha güçlü ol!
4. Süresiz Sınırsız %60 / %60 lık Çemberlitaş Yağma Artırıcı etkisi
Tüm sunuculardaki tüm karakterlerin için Çemberlitaş'ta daha fazla eşya düşürme şansına sahip ol
5. Tüm Grup bölgelerinde %36 'ya varan, 'Düşmanlara Enerji Düşüşü' etkisi
Kasa Erişimi yüklediğin karakterlerinle tüm grup bölgelerindeki düşmanlarına korku sal! Düşmanlarının enerjileri %4 ila %6 aşağı düşsün. Üstelik grubunda Kasa Erişimi yüklemiş karakter sayısı kadar düşmanların enerjisi aşağı düşer.
6. Çok özel kutu içeriği
Devasa Haritalar, Posterler, Müzikler, Videolar, Özel Rehber
7. GBM-0B ile üretim ve toplama puanlarını sıfırla
Mısır Çarşısında bulunan GBM-0B ile üretim ve toplama puanlarını istediğin zaman sıfırla
8. Hesabından silinen karakterlerini kurtar
Hesabınıza en az 1 defa Çemberlitaş Kutu Plus Paket yüklediyseniz silinen karakterlerinizi dilediğiniz zaman kendiniz üyelik işlemlerinden kurtarabilirsiniz.[/color]
Çemberlitaş Avea Shop'larda! Çemberlitaş Yağma Artırıcı
- Ctrlxaltxdelete
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çemberlitaş Avea Shop'larda! Çemberlitaş Yağma Artıcı
Ctrlxaltxdelete -----------> [(^)Ecel Getiren] , [(^)Latif]
VipVieWer -----------> [(^)Ejder Asa]
BeYKoZLuII -----------> [(^)Ashab-ı Kehf]
VipVieWer -----------> [(^)Ejder Asa]
BeYKoZLuII -----------> [(^)Ashab-ı Kehf]
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Merhaba
Bu güncellemeyi en çok bekleyen kişi kim diye sorarsanız kendimi gösterebilirim. Hayırlısı olsun.. Emeği geçenlere teşekkürler..
İyi Forumlar..
Bu güncellemeyi en çok bekleyen kişi kim diye sorarsanız kendimi gösterebilirim. Hayırlısı olsun.. Emeği geçenlere teşekkürler..
İyi Forumlar..
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Hangi Avea Shop satış noktalarından İKV Çemberlitaş Kutu bulabileceğiniz kısa bir süre içerisinde web sitemiz üzerinden duyurulacaktırCanceazi yazdı:AVEA'NIN SİTESİNDE BUNUNLA İLGİLİ HİÇ BİR AÇIKLAMA YOK YİNE GİDİP AVEAYA İSTANBUL KIYAMET VAKTİ SORUP BÖN BÖN BAKIŞLARA MARUZ KALIP REZİL OLMAYALIM BARİ. VARSA DA BİZ GÖREMEZDİYSEK PAYLAŞIN LÜTFEN.
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Mısır çarşısında GB-Anı'nın hemen yanında bulunan ve üretim/toplama puanlarının sıfırlanmasına yarayan GBM 0-B makinesi yalnızca İKV Derindeki Sır veya İKV Çemberlitaş Özel Sürüm kutu içerisinden çıkan Plus Paketi yüklemiş hesaplar tarafından kullanılabilmektedir. En büyük avantajı budur.Ctrlxaltxdelete yazdı: Şimdi Nerull hocam size sormak istediğim şeyler var. Benim anlamadığım 7. madde, burada bahsedildiği üzere GBM-0B ile üretim ve toplama puanlarımı sıfırlayabileceğim yazılmış bunun Çemberlitaş kutu ile ne alakası var? Çemberlitaş kutu yüklemeyen arkadaşlarda kullandığına göre kutu yükleyenlere avantajı ne? Kutu yükleyenlere ücretsiz olsa daha iyi olmazmıydı? Cevaplarsanız sevinirim. Kolay gelsin. İyi forumlar.
Re: Çemberlitaş Avea Shop'larda! Çemberlitaş Yağma Artırıcı
Peki bu kadar arttırıcı oldugu halde bu kadar şans oldugu halde her girip item çıkmadıgında sizlere nasıl küfür ettimizi bile bile bizi kandırma geregi neden gerek duyuyorsunuz ? parasını veriyorum bu oyunun ama siz hayla yok şanş var yok şunu yükle yok bunu yükle yüklemedigimiz paketmi kaldı hayla yalan dolan yeter !!!
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
oyunu bırakmama rağmen bendede var yani 
- xrtoo
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Neden maltepede hiç bir yerde yok.
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
- Sparow
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Dıstrıct Area
cemberlı tas yagma artırıcı. daha önceden aldıgımız kutu ıcınde geçerlı olucakmı . yoksa yenı bı tane almakmı gerekıyor ?
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Z Y N
Çemberlitaş kutu aldıysan geçerli kardeş ama benim anlamadığım bir nokta konu açıldığı andan itibaren aktifleştimi şu %60-%60 yoksa daha edilecek mi?Sparow yazdı:cemberlı tas yagma artırıcı. daha önceden aldıgımız kutu ıcınde geçerlı olucakmı . yoksa yenı bı tane almakmı gerekıyor ?

xXFENOMENXx
Peki TTnet Bayiilerde ki bütün kutular yeni kutular mı? Alırız eski kutu çıkar boşa para vermeyelim