Arkadaşlar şimdi size sıgnagın ne kadar adaltetsiz oldugunu soyleyecegim [Kendi charlarım uzerinden]
Şifamla plus varken motoru ilk kesişte maraton ayak 2. kesişte ibni cevo asa dustu
Yaklaşız 150 100 kenanda elim boş dondum
Tankımla ilk girişimde daha grw bile dururken evocation kolye dustu[Plussuz]
Bu da bir şans
Buyumlede en az 200 kere motor kestim[Pluslu] fevzi cevriye asa aldım zaten işimide yaramaz
200-300 KERE KENAN KESTİM NUCLEUS KOLYE ALABİLDİM BU DA ÇOK İŞİME YARAMAZ
Şimdi yukarıdaki bilgilere bakarsak sıgnagın adaletsiz oldugunu tamamen şans işi oldugunu arttırıcıların hikaye oldugunu goreceksiniz
İyi forumlar.....
Adalaletsizlik[KANIT VAR]
Adalaletsizlik[KANIT VAR]
umutdeniz
Re: Adalaletsizlik[KANIT VAR]
HADİ BE
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
Eleştürebilirsin ama lutfen saçma sapan yorumlar yapmabbsnake yazdı:HADİ BE![]()
umutdeniz
Tamamumutdeniz yazdı:Eleştürebilirsin ama lutfen saçma sapan yorumlar yapmabbsnake yazdı:HADİ BE![]()
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- MeDiTaSYoN
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
eğer bu sığınak şans işi ise doğru
daha yeni 49 olmustum birkaç abim beni sığınağa aldı motoru kesince dua ettim inşallah maraton düşer diye noldu?düşmedi sonra kenana başladık ben nasıl dua ediyorum görüceksiniz çantayı bi açtım
madalya-[alternator yüzük] ben havalardayım gittim eldivenide aldım sonra abilerim 1 kez daha aldı bu sefer motordan gene maraton düşmedi kenana başladık ve çantayı açtığımda sıralama şöyleydi
Madalya-[Kıyamet Alevi Kolye]-[Alternator Kolye] alternatorlarım tamam olmustu gel gelelim bu güne en az 100 motor kestim 2 haftada ne cıktı Madalya Madalya Madalya söylermisiniz şimdi bende şans varmı yokmu ?
daha yeni 49 olmustum birkaç abim beni sığınağa aldı motoru kesince dua ettim inşallah maraton düşer diye noldu?düşmedi sonra kenana başladık ben nasıl dua ediyorum görüceksiniz çantayı bi açtım
madalya-[alternator yüzük] ben havalardayım gittim eldivenide aldım sonra abilerim 1 kez daha aldı bu sefer motordan gene maraton düşmedi kenana başladık ve çantayı açtığımda sıralama şöyleydi
Madalya-[Kıyamet Alevi Kolye]-[Alternator Kolye] alternatorlarım tamam olmustu gel gelelim bu güne en az 100 motor kestim 2 haftada ne cıktı Madalya Madalya Madalya söylermisiniz şimdi bende şans varmı yokmu ?
MeDiTaSYoN
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı

Sığınaklar ve Migrat grup bölgesi geldiğinden beri Erkek büyücüm ile Sığınak atıyorum fakat Daha dün ilk defa Alternator Yüzük düştü ve o an yaşadığım sevinci kimse bilemez. Yaklaşık 1,5 senedir bu yüzüğün düşmesi için çabalıyordum.
Grup Bölgesi ne zaman geldi derseniz altta detaylı bilgiyi vereceğim.
Grup Bölgeleri yayında!
11 Haziran 2010 Cuma
Merakla beklediğiniz Grup Bölgeleri Eklentisi siz oyuncularımızın beğenisine sunulmuştur! Grup Bölgeleri kurulum dosyasına buradan ulaşabilirsiniz.
Grup Bölgeleri ile beraber İKV'ye nelerin geleceği, nelerin değişeceği ve yapmış olduğumuz düzeltmeleri sizlerle paylaşıyoruz. Yeni sürümümüz bir genişleme paketi özelliğine sahip olmasının yanında pek çok konuda yapılan düzeltme ve eklemeleri ile de önem arz etmektedir.
Yenilikler: Sadece 6 kişilik grupların girebildiği Grup Bölgeleri, Sığınaklar ve Migrat eklendi. (Özellikleri için son kısma bakınız)
Plus oyuncuların eşya düşürme şansları 2 katına çıkarıldı.
Çift efsunlu sarı eşyalardan daha güçlü olan, çift efsunlu mor renkli Nadide eşyalar oyuna eklendi.
Savaşçı, Büyücü ve Şifacı için Şaheser zırhlar ve çok sayıda Nadide ve Şaheser eşyalar oyuna eklendi.
Yeni klan gözlükleri, klan tüccarlarına eklendi.
Bazı Şef(Boss) ve normal yaratıkların belli ihtimallerle özel bir takım eşyalar düşürmeleri eklendi.
Yeteneklerin 5-10-15-20-25-30-40-50 seviyelere gelindiği zaman otomatik olarak sıfırlanması eklendi.
Grupta iken, gruptaki eleman başına normal bölgeler için %10, Grup Bölgeleri için %100 daha fazla deneyim puanı bonusu alınması eklendi.
Şifacıların saldırı değerleri arttırıldı.
Backspace tuşu yardımı ile /g yapmadan Grup kanalına ulaşılabiliyor.
Bazı yaratıklara yeni sesler eklendi. Ses eklenen yaratıklar; Kadim Hidra, Yeşil Hidra,Solucan, Philotheos ve Tepegöz
Suzan, Domuz ve Şarapçı'ya sesler eklendi
Tecrübelerinizi pekiştirebilmeniz ve İKV hakkında daha fazla bilgi edinebilmeniz için Başlat menüsü ve Launcher içerisine İKV Oyun Rehberi kısayolu eklenmiştir.
Grup Bölgesi ne zaman geldi derseniz altta detaylı bilgiyi vereceğim.
Grup Bölgeleri yayında!
11 Haziran 2010 Cuma
Merakla beklediğiniz Grup Bölgeleri Eklentisi siz oyuncularımızın beğenisine sunulmuştur! Grup Bölgeleri kurulum dosyasına buradan ulaşabilirsiniz.
Grup Bölgeleri ile beraber İKV'ye nelerin geleceği, nelerin değişeceği ve yapmış olduğumuz düzeltmeleri sizlerle paylaşıyoruz. Yeni sürümümüz bir genişleme paketi özelliğine sahip olmasının yanında pek çok konuda yapılan düzeltme ve eklemeleri ile de önem arz etmektedir.
Yenilikler: Sadece 6 kişilik grupların girebildiği Grup Bölgeleri, Sığınaklar ve Migrat eklendi. (Özellikleri için son kısma bakınız)
Plus oyuncuların eşya düşürme şansları 2 katına çıkarıldı.
Çift efsunlu sarı eşyalardan daha güçlü olan, çift efsunlu mor renkli Nadide eşyalar oyuna eklendi.
Savaşçı, Büyücü ve Şifacı için Şaheser zırhlar ve çok sayıda Nadide ve Şaheser eşyalar oyuna eklendi.
Yeni klan gözlükleri, klan tüccarlarına eklendi.
Bazı Şef(Boss) ve normal yaratıkların belli ihtimallerle özel bir takım eşyalar düşürmeleri eklendi.
Yeteneklerin 5-10-15-20-25-30-40-50 seviyelere gelindiği zaman otomatik olarak sıfırlanması eklendi.
Grupta iken, gruptaki eleman başına normal bölgeler için %10, Grup Bölgeleri için %100 daha fazla deneyim puanı bonusu alınması eklendi.
Şifacıların saldırı değerleri arttırıldı.
Backspace tuşu yardımı ile /g yapmadan Grup kanalına ulaşılabiliyor.
Bazı yaratıklara yeni sesler eklendi. Ses eklenen yaratıklar; Kadim Hidra, Yeşil Hidra,Solucan, Philotheos ve Tepegöz
Suzan, Domuz ve Şarapçı'ya sesler eklendi
Tecrübelerinizi pekiştirebilmeniz ve İKV hakkında daha fazla bilgi edinebilmeniz için Başlat menüsü ve Launcher içerisine İKV Oyun Rehberi kısayolu eklenmiştir.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
QYuSuFQ yazdı:Bak kardes
Siginaga girer girnez ilk once hangi itemlerin dusecegi belirleniyor her sinif icin 1 adet
Sonra hangi sinifa dusecegi yibe kura ile elirleniyor tabi bunlar siz iceride iken oluyor.
Sonra diyelimki 1 sifa 5 buyu girdiniz odul sifaci sinifina dusecekse direk gruptaki sifaya duser ama diyelimki odul buyucu sinifina dusecek
Tekrar bir kura yapiliyor ve 5 buyucu arasinda kura cekiliyor sebde arttirici varsa isimin 2 kere yazilmis gibi bir sey oluyo.
Ama sizin yaptiginiz yanlis
4 buyucu 1 savasci 1 sifaci giriyorsunuz. %33
sifaci sinifina , %33 savasci sinifina , %33 buyucu sinifina dusecek.
Yani sende arttirici varsa sana dusme olasiligi
%6.6 arttirici ile %12 ama savasciya dusme olasiligi %33 sifaciya dusme olasiligi %33 gerisini sen dusun tamamen sans.
Arkadaş ne güzel açıklamış.
Birde oha dedirtecek kampanya viewtopic.php?f=46&t=81153 onuda siz hesaplayın :mrgreen:

LEPRECHAUN