Kasanızın Fotoğrafı (Etkinlik)
Re: Kasanızın Fotoğrafı (Etkinlik)
Buda İnanmayan Arkadaşlara Gelsin

Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Utanıyoruz be ...Chuckyx yazdı:Genellikle Kasalar Üzerine Yorum Yapıyorsunuz İyi, Güzel, Hoşda Sizde İyi Kötü Bir Fotoğraf Koyarsanız Daha İyi Olur
- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kes Yapıştır... Paint Terk Desem Alınırmısın ?Alucard yazdı:Buda İnanmayan Arkadaşlara Gelsin
- Tertip
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
Hiç üşenmedim sizler için kasamın resmini çektim işte;
http://img822.imageshack.us/img822/773/adszdav.jpg

Bu kasa kimsede yok!
http://img822.imageshack.us/img822/773/adszdav.jpg

Bu kasa kimsede yok!

Zonguldakli yazdı:Kes Yapıştır... Paint Terk Desem Alınırmısın ?Alucard yazdı:Buda İnanmayan Arkadaşlara Gelsin
![]()
Aynısını Yap kardeşim buraya koy ardından kuklacıya gel haftasonu beklerim
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: İstiklal
Buqrahan yazdı:Ben yaklaşık 3 ay önce kapalı çarşıya yansıtmıştım 6 Kasa'yı, İlgilenenler bakabilir. Her item hâla satılıktır. Şuan PC'de İKV yok o yüzden tekrar foto çekemedim.
Tek sözüm, Oyuna günde yaklaşık 3 saat giriyordum. 2 Saat'i MADEN çekmek , 1 Saat'i Migrat ve Sığınak'tı. 5 Yıldır oynuyorum. Bakınca anlarsınız ne demek istediğimi...![]()
Link verebilir misin ?
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
- baddxdream
- Şarapçı'nın Sırdaşı
BaLikekmek yazdı:Daha iyi kasası olan arkadaşlarımızda var fakat onlar forum üzerinden bu tür paylaşımlar yapmıyor.baddxdream yazdı:Kuklacı sunucusu Kuklacınınprensi . İnanmayanlar olabilir isteyene gösterilirİKV deki EN BÜYÜK kasa olsa gerek rakipsiz diyebilirim ee emek işi
Direk link : http://c1110.hizliresim.com/q/q/2rnv.jpg
Direk link : http://c1110.hizliresim.com/q/q/2rqt.jpg
Görmek isteyenleri kuklacıya beklerim
Daha ne denilirki10.000 leri aşmış maden sayısı
Bu kasadan iyisi malesef yok bu kasa tek bir kişiye ait tabiki varsa bundan iyisi buyursun koysun ama malesef yok . Ayrıca hava atmak degil bu kasa resmi koyma konusu koydum . 4 senenin emegi ee birazda olur o kadar . En azından kuklacıda bundan iyisi yok olmadı olmuycak
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
LİNK'i bulamadım. Ama artık bir önemi kalmadı zaten pektir oynamıyorum oyunu, şuan başka planlarım var tekrar oynamaya başlarsam belki seneye; ama zannetmiyorum artık ara sıra böyle foruma girerim işte oynamak istersemde tanıdıklar var onlarla, bir oyuna online bağımlısı olmak zaman kaybından başka bir şey değil.ematemax yazdı:Buqrahan yazdı:Ben yaklaşık 3 ay önce kapalı çarşıya yansıtmıştım 6 Kasa'yı, İlgilenenler bakabilir. Her item hâla satılıktır. Şuan PC'de İKV yok o yüzden tekrar foto çekemedim.
Tek sözüm, Oyuna günde yaklaşık 3 saat giriyordum. 2 Saat'i MADEN çekmek , 1 Saat'i Migrat ve Sığınak'tı. 5 Yıldır oynuyorum. Bakınca anlarsınız ne demek istediğimi...![]()
Link verebilir misin ?
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐