VAN ( ERCİS) da yaşanan Deprem Ve Üzücü Yorumlar.

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

Bu yazdıklarım Alıntıdır.
ARKADAŞLAR ŞİMDİ SİZİNLE ÇOK VAHİM BİR ŞEY PAYLAŞACAĞIM..SİZE IRKÇILIK VE ŞOVENİZMİN NEREYE GELDİĞİNİ PAYLAŞACAĞIM..İŞTE TÜRKLERİN DEPREM İÇİN YAPTIKLARI YORUMLAR.ANLADIM Kİ BUNLARIN HİÇBİRİ ÖLEN O GARİBİM ASKERLER İÇİN ZERRE KADAR ÜZÜNTÜ DUYMUYOR.. (MARMARA DEPREMİNDE BİR BAYANIN AGZINDAN DÖKÜLEN KELİMELER BU DEPREM NİYE GÜNEYDOGUDA-DOGUDA OLMUYOR... YAZIK) İŞTE O YARUMLAR...ensonhaber.com sitesi......nde deprem haberi altında aşağıdaki yorumları yapan kansızları ve bu yorumları denetimden geçiren site yön...eticilerini lanetliyoruz...

-beter olun insallah!
-şehitlerin kanı yerdemi kalacaktı?
-hakkari ve sirnak topragin altina gomulmustur umarim.
-inşallah daha büyük şiddetle olur taş üstünde taş kalmaz!
-beter olsun yerle bir olsun allahın gazabı..
-hükümetin yapamadığını allah yapacak inşallah.
-allahın sopası yokk beter olun!
-askerler dikkat etsin, yardim edicem diye sehit olmazsinlar?
-beş kuruş yardım yaparsam ellerim kırılsın.
-adamın içinden iyi olmuş demek geçiyor..
-allahım sen çok büyüksün bu daha uyarı.
-allah iste boyle vurur rabbim sana sukutler olsun.
-ohhh, serinledim biraz.
-kullandıkları kaçak elektriğin ve devlete sıktıkları kurşunların hesabını verin!
-allaha şükür allahın sopası yok orda yasıyan herkez ölmeyi zaten hakediyo.
-ayyy çok sevindim bak inşallah biraz vatan hainlerini temizler.
-yerle bir olsunlar kacakcılık onlarda, uyusturucu onlarda beter olsunlar!
-allah diyarbakirada nasip eder insallah..
-valla yerle bir olsa beş kuruş vermem. van'lıya para göndereceğime sokak köpeklerine mama alır yediririm. hiç olmazsa ihanet etmez.
- elektrik kesilmiş iyi zaten bedava kullanıyorlar elektriği faturasınıda biz ödüyorduk en azından 5-10 kuruş eksik fatura gelecek buda iyi bir gelişmedir..
-Bu adiler devleti sevmez devlete kurşun sıkarlar şimdi çıkar bağırırlar devlet bize elini uzatsın yardım yetsin yaralarımı sersin diye beter olun pkk yandaşları Allah keşke birde diyarbakırı yerle bir etsede biraz devlet düşmanı temizlense
-Ohhh, serinledim biraz
-Allah iste boyle vurur rabbim sana sukutler olsun...
-Allahin Laneti Üzerinize yagacak..Nankörlügün cezasini gecikmeden Allah verdi size!!!! sirada Diyarbakir var
-Kullandıkları kaçak elektriğin ve devlete sıktıkları kurşunların hesabını verin adi herifler Yüce Allah hak edene belesanı veriyor
-Habib Allah terbiye edecek inşallah ... Orda sadece vatan haini olmayanlar için üzüldüm. Digerleri enkazlardan dahi kurtarılmasın...

Üstelik Mynet Kanallarında yazılan VaNDA Yaşanan deprem Hakkındakİ Yorumlar Bundan Farksız Değil. Allah Bizi Mahşer Gününde Bağışlasın.
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: VAN ( ERCİS) da yaşanan Deprem Ve Üzücü Yorumlar.

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

HABERLERİN ARAŞTIRMALARINA GÖRE YIKILAN BİNALARIN HEPSİ YENİ YAPILAN LÜX konutlar.

İnsanların Alın terinden Kaçakçılık ve haram olan tüm işlerle kazanılan para ile yapılan Apartmanlar siteler sonunda bu gibi feci olaylara sebep oluyor.

Hiçbir İnsan Oğlu bu şekilde Alın teri dökerek bir ev veya bir konut alamıyor bu devirde.

Yukardaki Yorumada bakacak olursak Arkadaşlar bunları söyleyenler çok uzağımızda değil İçimizdeki Cehalettir.
Cehaleti Ancak Ve Ancak Bu Dünyanın Sonu geldiğinde Anlayacağız.

Ben bu olaydan sonra Valla bu Ülke için Hiç ama Hiç yorum yapmak istemiyorum Yazıklar Olsun İnsanlığınıza Diyorum.Bir insan Bu kadarmı Düşer Ve bu kadarmı Cahil olur.Cahillik Okumakla Olmuyor demekki.YAZIKLAR OLSUN Sizin gibi VATAN Hainlerine Size Müslüman Diyen insanlığa lanet.
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

Yazık gerçekten çok yazık..
Sanki askere sadece batıdan adam alıyorlar
O kadar çok maloz varki gözünü sevdiğim türkiye de bunları görünce hiçte şaşırmıyorum aslında..
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Kullanıcı avatarı
KuTSaLGeNc
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KuTSaLGeNc »

İNSANLARIN İÇİNDEKİ İMAN,MÜSLÜMANLIK, ALLAH'A OLAN İNANÇ HER GEÇEN GÜN BİRAZ DAHA BİTİYO...
RABBİM BİZLERİ KENDİ ÇİZGİSİ DIŞINA ÇIKARMASIN..
BİZİ HER TÜRLÜ BELA,ŞİRKTEN KORUSUN....

Acının ve ölümün coğrafyası yoktur. Çünkü gözyaşının rengi ülkenin heryerinde aynıdır. Başkasının ölümüne gülümseyenler gün gelir kendi gözyaşında boğulur...
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
Kullanıcı avatarı
xMoRtaLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xMoRtaLx »

evet yorumlar çok üzücü, insanlıktan cok uzak bir durum. fakat bu sabah bir olay cereyan etti. yardım ekiplerine taşla saldıran halk :) eğitimli ve donanımlı insanlara ''siz işinizi iyi yapamıyorsunuz'' gibi laflarla satasıp onları taşla uzaklastıran bir halk var. bu ne kadar mantıklı sizce? diyeceksiniz ki olayın sıcagıyla duygusal davranıyolar falan, onlar duygusal davranıyosa herkes duygusal davranıyo :)
‎"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...

xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Tr Army

Mesaj gönderen dreamtr »

xMoRtaLx yazdı:evet yorumlar çok üzücü, insanlıktan cok uzak bir durum. fakat bu sabah bir olay cereyan etti. yardım ekiplerine taşla saldıran halk :) eğitimli ve donanımlı insanlara ''siz işinizi iyi yapamıyorsunuz'' gibi laflarla satasıp onları taşla uzaklastıran bir halk var. bu ne kadar mantıklı sizce? diyeceksiniz ki olayın sıcagıyla duygusal davranıyolar falan, onlar duygusal davranıyosa herkes duygusal davranıyo :)
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yoyu »

DEPREM BÖLGESİNDEKİ belediye başkanı çağrıda bulunuyor :
"İş makinelerini buraya gönderin..." - cevap : İŞ MAKİNALARINI YAKTINIZ...
"doktorları buraya gönderin ;" - DOKTORLARI ÖLDÜRDÜNÜZ....
"polis gelsin..." - POLİSİ TAŞLADINIZ...
"mehmetçik bize yardım etsin..."
... - MEHMETÇİĞİ ŞEHİT ETTİNİZ, EDENLERE YARDIM ETTİNİZ...
"para gönderin" ; - GÖNDERDİĞİMİZ PARALARI BELEDİYELERİNİZ pkk'ya VERDİ...

AMA BİZ İNSANIZ, İNSAN !!! HAİN DEĞİLİZ ... GELİYORUZ..
Van Belediye başkanı! Bak, yardımı Terörist cenâzesin de yanında posterini taşıdığın imralıdakinden değil, Devletten istiyorsun... Anladın mı şimdi?

YÜREĞİNDE HAİNLİK OLMAYAN, ŞEHİT HABERLERİNE SEVİNMEYEN MASUM İNSANLARIMIZA ALLAH RAHMET EYLESİN.. BAŞIMIZ SAĞ OLSUN.. LAKİN ŞEHİT HABERLERİNE SEVİNEN VATAN HAİNLERİ DE HELAK OLSUN...
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Kullanıcı avatarı
necip
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen necip »

QSOMEGOSALENQ yazdı:Bu yazdıklarım Alıntıdır.
ARKADAŞLAR ŞİMDİ SİZİNLE ÇOK VAHİM BİR ŞEY PAYLAŞACAĞIM..SİZE IRKÇILIK VE ŞOVENİZMİN NEREYE GELDİĞİNİ PAYLAŞACAĞIM..İŞTE TÜRKLERİN DEPREM İÇİN YAPTIKLARI YORUMLAR.ANLADIM Kİ BUNLARIN HİÇBİRİ ÖLEN O GARİBİM ASKERLER İÇİN ZERRE KADAR ÜZÜNTÜ DUYMUYOR.. (MARMARA DEPREMİNDE BİR BAYANIN AGZINDAN DÖKÜLEN KELİMELER BU DEPREM NİYE GÜNEYDOGUDA-DOGUDA OLMUYOR... YAZIK) İŞTE O YARUMLAR...ensonhaber.com sitesi......nde deprem haberi altında aşağıdaki yorumları yapan kansızları ve bu yorumları denetimden geçiren site yön...eticilerini lanetliyoruz...

-beter olun insallah!

Umut cok güzel iyi bi konu acmıssın tesekkür ederim ama konuya başlarken sende bi hata yapmıssın kardesım .
ırkcılıkdan bahsediyosun ve türklerin yaptıgı üzücü yorumlar diosun ... Bu vatan toprakları üzerinde yaşıyan her müslüman ve vatandaşlarımız , halkımız Türktür cünkü burası TÜRKİYE !!!
Depremde ölen ve yaralanan bütün insanlar ve müslümanlar icin Allahtan rahmet dilerim geride kalanlarada allah sabır versin hele ki bu kış aylarında cok ama cok zor :(
-ohhh, serinledim biraz.
-kullandıkları kaçak elektriğin ve devlete sıktıkları kurşunların hesabını verin!
-valla yerle bir olsa beş kuruş vermem. van'lıya para göndereceğime sokak köpeklerine mama alır yediririm. hiç olmazsa ihanet etmez.
- elektrik kesilmiş iyi zaten bedava kullanıyorlar elektriği faturasınıda biz ödüyorduk en azından 5-10 kuruş eksik fatura gelecek buda iyi bir gelişmedir..
-Bu adiler devleti sevmez devlete kurşun sıkarlar şimdi çıkar bağırırlar devlet bize elini uzatsın yardım yetsin yaralarımı sersin diye beter olun pkk yandaşları Allah keşke birde diyarbakırı yerle bir etsede biraz devlet düşmanı temizlense
-Ohhh, serinledim biraz
-Allahin Laneti Üzerinize yagacak..Nankörlügün cezasini gecikmeden Allah verdi size!!!! sirada Diyarbakir var
-Kullandıkları kaçak elektriğin ve devlete sıktıkları kurşunların hesabını verin adi herifler Yüce Allah hak edene belesanı veriyor
-Habib Allah terbiye edecek inşallah ... Orda sadece vatan haini olmayanlar için üzüldüm. Digerleri enkazlardan dahi kurtarılmasın...

Üstelik Mynet Kanallarında yazılan VaNDA Yaşanan deprem Hakkındakİ Yorumlar Bundan Farksız Değil. Allah Bizi Mahşer Gününde Bağışlasın.
Kayserilixbaşqan
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Irkçılığı başlatan kişilere sorcaksın neden böyle bed dua etiklerini...

İstanbul,İzmir,Adana,Ankara'da ve bir çok ilimizde yardım için boş kamyon bulamadıklarını o site belirtmemiş sanırsam.Bir kaç kişinin ettiği ırkçı sözler ile tüm herksesi sorumlu tutmak aptanlıktır.Kim bilir o bed dua edenlerin hangi eylemlerden ötürü canı yandıki ırkcı bir düşünce güttüler...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

İleti QSOMEGOSALENQ 24 Ekm 2011 00:13
Bu yazdıklarım Alıntıdır.

-beter olun insallah!
-ohhh, serinledim biraz.
-Ohhh, serinledim biraz
Bu yazılanlar hoş bişey değil ama bunu yazanlara Türkler diye hitap etmek ırkçılıktan şikayet eden birine yakışmıyor.Yazı alıntıysa sözüm yazana.
Türkler diye yazarsan kendini başka bir yana çekmiş olursun işte bu ırkçılıktır bak bunu sende yapıyorsun.Bende Kürdüm güzel kardeşim.Yaşadığımız kurak coğrafyanın vebalini devlete yüklemeyelim.Homojen dağılmayan devlet yapısının acısını bu ülkenin evlatları çekmemeli.Kandırılmayalım.Kanmayalım.Bir onursuzun,bir soysuzun peşinden gitmeyelim.Bayrağımıza sahip çıkalım.Vatanımıza sahip çıkalım.Tarihi iyi bilelim,coğrafyayı,sınırdaki ülkeleri bizle alaklı sıkıntılarını,Fransayı,Ermenistanı,Amerikayı,Rusyayı,İranı,İsraili,Yunanistanı,Suriyeyi iyi tanıyalım.Bu nifağın nerden içimize girdiğini bilmezsek yaşayıpta görme süreci bizim için işlerki burdan bize kalan sadece esaret olur.Dünya üzerinde özgürlüğü yaşayan tek Kürt Topluluğu bu bayrağın altında yaşayanlardır.Lütfen aydınlanalım.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön