Kardelen Ayşe'ye yardımlarınız eksik olmasınMackRuLz yazdı:ben 5 yaşındayım abi seneye ana okuluna başlıcam![]()
Bende artık bi kardelen olucam :ugeek:
Hanedan Loncası
- berkayaykut
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Re: Hanedan Loncası
- Hanedanxseff [(^)Ecel Getiren]
- HanedanxYıLdıRım [(^)Ejder Asa]
- HanedanxSeRiFF [Mevlana Asa]

. AykutBerkayYıldırım . . .
- HanedanxYıLdıRım [(^)Ejder Asa]
- HanedanxSeRiFF [Mevlana Asa]

. AykutBerkayYıldırım . . .
- BeoWulfxDeWiL
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Hanedan
Adamlar Liseli Bulaşmayın Duvarınıza işerler
BLacKDewiL
DoNCoRLeoNe
HANEDAN
Başlangıç:2007
Bitiş:2013
DoNCoRLeoNe
HANEDAN
- CLoSeR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: SaDaKaT
can erdi oguz ve dgr leri olm oyununda yaptıgınız cok kotu bir sey orda herkes tek bsına ıken sız ordu gbi onunuze gelenı lndırıyonuz bu sekılde dgr oyuncuların kazanma sansı kalmıyo sızden rıcam olm oyunlarında bı daha bole bısey yapmamanız.....erdi ve can dun sızın yuzunuzden oldum.
Güzel bir maceraydı...
Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow
Nusret YEŞİLBAŞ
THE END
İstek Reddedildi. :ugeek:CLoSeR yazdı:can erdi oguz ve dgr leri olm oyununda yaptıgınız cok kotu bir sey orda herkes tek bsına ıken sız ordu gbi onunuze gelenı lndırıyonuz bu sekılde dgr oyuncuların kazanma sansı kalmıyo sızden rıcam olm oyunlarında bı daha bole bısey yapmamanız.....erdi ve can dun sızın yuzunuzden oldum.![]()

- CLoSeR
- FareAdam Düşmanı
Oguz olum oyunlarındakı adıllgıı bozuyo bu haareket dun sızın yuzunuzden oldum 1 baktım etrafımda hanedanlar herkese esıt sans olması lzm sız bole yaparak adıllıgı bozuyonuz... :roll:Reverence yazdı:İstek Reddedildi. :ugeek:CLoSeR yazdı:can erdi oguz ve dgr leri olm oyununda yaptıgınız cok kotu bir sey orda herkes tek bsına ıken sız ordu gbi onunuze gelenı lndırıyonuz bu sekılde dgr oyuncuların kazanma sansı kalmıyo sızden rıcam olm oyunlarında bı daha bole bısey yapmamanız.....erdi ve can dun sızın yuzunuzden oldum.![]()
Güzel bir maceraydı...
Nusret YEŞİLBAŞ
THE END
- BeoWulfxDeWiL
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Hanedan
CLoSeR yazdı:can erdi oguz ve dgr leri olm oyununda yaptıgınız cok kotu bir sey orda herkes tek bsına ıken sız ordu gbi onunuze gelenı lndırıyonuz bu sekılde dgr oyuncuların kazanma sansı kalmıyo sızden rıcam olm oyunlarında bı daha bole bısey yapmamanız.....erdi ve can dun sızın yuzunuzden oldum.![]()
Nusret dünki ölüm oyununa Benle erdi katılmış olsaydık Sence 1nci Kim Olurdu duyumlarıma göre yokluğum baya hissedilmiş
BLacKDewiL
DoNCoRLeoNe
HANEDAN
DoNCoRLeoNe
HANEDAN
- CLoSeR
- FareAdam Düşmanı
Olm benı dun kesenler qrunt,lıon.rever,var dı daha ama erdı ıle senı gordum bna dalarken .... :twisted:BeoWulfxDeWiL yazdı:CLoSeR yazdı:can erdi oguz ve dgr leri olm oyununda yaptıgınız cok kotu bir sey orda herkes tek bsına ıken sız ordu gbi onunuze gelenı lndırıyonuz bu sekılde dgr oyuncuların kazanma sansı kalmıyo sızden rıcam olm oyunlarında bı daha bole bısey yapmamanız.....erdi ve can dun sızın yuzunuzden oldum.![]()
Nusret dünki ölüm oyununa Benle erdi katılmış olsaydık Sence 1nci Kim Olurdu duyumlarıma göre yokluğum baya hissedilmiş![]()
![]()
Güzel bir maceraydı...
Nusret YEŞİLBAŞ
THE END
- CLoSeR
- FareAdam Düşmanı
Sen benı kessen carı sılerdımMackRuLz yazdı:Hieytt !
Ben olsam bende Keserdim !
Güzel bir maceraydı...
Nusret YEŞİLBAŞ
THE END
ben kesersem silicenmi :evil:CLoSeR yazdı:Sen benı kessen carı sılerdımMackRuLz yazdı:Hieytt !
Ben olsam bende Keserdim !