TARİKAT RİTÜELİ GİBİ KADİM KESİLDİ!
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk Birliği
Re: TARİKAT RİTÜELİ GİBİ KADİM KESİLDİ!
Hayatta insanların yapamayacağı şey yoktur, zor dediğin şey kendi gözünde abartıp büyüttüğün bir Everst'den başka bir şey değildir. Kim bilir belki bir ah çeksen ... !
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
- xsedanterx
- Sahaf Yardımcısı
Fos an mu yelas
Fos san mu milas
Ah, mi me fovase
Mi mu to halas
Fos se dio kardies
Pes o, ti thes me ta filia
Fos tuto to fos
Svini pliyes ke misi palia
FOS
......
Fos san mu milas
Ah, mi me fovase
Mi mu to halas
Fos se dio kardies
Fos tuto to fos
FOS
Ateş, kış meyvesidir....
Devamlı kuduruk çekememezliğin, birçoğu gibi rahatsız bir şekilde gelip gider.Hiçbir kayda değer bişey yapmışlığın en azından başı sonu belli bir yazın yokken beni kendine muhatap almanı doğrusu bir hastalık belirtisi olarak görüyorum.Oyunda,forumda ne kadar pislik varsa temizlenecek ve ezilecek.Şimdi uza sen.Re: TARİKAT RİTÜELİ GİBİ KADİM KESİLDİ!
İleti xsedanterx 23 Ekm 2011 20:50
Fos an mu yelas
Fos san mu milas
Ah, mi me fovase
Mi mu to halas
Fos se dio kardies
Fos tuto to fos
FOS......
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- xsedanterx
- Sahaf Yardımcısı
Sen hiç H harfini O harfini böyle harcadığımı gördünmü ? Mongolmusun nesin hala cevap yazıyorsun.Seviyenle yazış hadi güzel kardeşim hadi.Re: TARİKAT RİTÜELİ GİBİ KADİM KESİLDİ!
Yeni ileti xsedanterx 23 Ekm 2011 23:00
hohoho :lol:
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Op!cres 1 kere senin şu çekemezlik lafına kılım aslında sana kılım biliyomusun hayat ne kadar garip başkalarına laf atıcam derken kirli çamaşırlarını ortaya döktün o değilde içinde bulundugun durumlar içler acısı HER ZAMAN DEDĞİM GİBİ İLK ÖNCE KALIBININ SONRA YAŞININ ADAMI OL.

Mori xDeaTHSooNx
Yeni ileti oLiweKs 24 Ekm 2011 01:08
Op!cres 1 kere senin şu çekemezlik lafına kılım aslında sana kılım biliyomusun hayat ne kadar garip başkalarına laf atıcam derken kirli çamaşırlarını ortaya döktün o değilde içinde bulundugun durumlar içler acısı HER ZAMAN DEDĞİM GİBİ İLK ÖNCE KALIBININ SONRA YAŞININ ADAMI OL.
Gömdüğüm Guam çukurundan bir daha çıkmanız mümkün değil.Tabiki kıl olacaksın.Mekanınız guam çukuru hiç debelenmeyin.Ucuza aldığım iksirleremi kirli çamaşır diyorsun)).Benim hesabın banı açılır.Açılmazsada o hesap aslan gibi bir hesaptır numune olarak kalsın soobede.Bugünde nerde bir yaralı keklik var ziyarete geliyor.
Ocipres
Hoşt.Ocipres yazdı:Re: TARİKAT RİTÜELİ GİBİ KADİM KESİLDİ!
Gömdüğüm Guam çukurundan bir daha çıkmanız mümkün değil.Tabiki kıl olacaksın.Mekanınız guam çukuru hiç debelenmeyin.Ucuza aldığım iksirleremi kirli çamaşır diyorsun)).Benim hesabın banı açılır.Açılmazsada o hesap aslan gibi bir hesaptır numune olarak kalsın soobede.Bugünde nerde bir yaralı keklik var ziyarete geliyor.
Ocipres

Mori xDeaTHSooNx
"Hoşt" tabirini eminim sık sık duymuşundur.Sana kullanılan tabirleri başkasına kullanma olurmu,şimdi kaybol.oLiweKs yazdı:Hoşt.Ocipres yazdı:Re: TARİKAT RİTÜELİ GİBİ KADİM KESİLDİ!
Ocipres
Ocipres
- xsedanterx
- Sahaf Yardımcısı
''Unutmayın, nefret ve kinin ertesi pişmanlıktır ve her canlıya ölüm vardır, insan ölür ama ölmeyen insanlıktır.''Mevlana
bu platformda çok da felsefe yapmak tarzım olmasa da şunu da yazma gereği duydum
:arrow:
Herkes kendi benliğinin usta katilidir, çünkü kimse sizden daha iyi öldüremez sizi..... :ugeek:
çakma entel dantel cümlelerden ibaret ilhamdan yoksun, kendini daha aklı selim selim yazılarla ifade etmen dileğinde bulunmak yersiz
bu platformda çok da felsefe yapmak tarzım olmasa da şunu da yazma gereği duydum
Herkes kendi benliğinin usta katilidir, çünkü kimse sizden daha iyi öldüremez sizi..... :ugeek:
çakma entel dantel cümlelerden ibaret ilhamdan yoksun, kendini daha aklı selim selim yazılarla ifade etmen dileğinde bulunmak yersiz
Ateş, kış meyvesidir....