Anadolu Akıncıları yeni neferlerini bekliyor !

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
HOPDEDIKS
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of AnatoliA

Anadolu Akıncıları yeni neferlerini bekliyor !

Mesaj gönderen HOPDEDIKS »

Selam olsun Eminönü neferlerine,

Eminönü sunucusunda temeli atılan ve zaman içerisinde de başka sunucularda bu ismi temsil edenler olarak, Loncamız; nam-ı diğer Raiders of Anatolia(Anadolu Akıncıları), gerek misyon gerek vizyonumuza en iyi şekilde uyum sağlayabilecek yeni neferler aramaktadır.

Süre gelen bu zaman içerisinde Eminönü sunucusu kanadı olarak bizlere katılacak üyeleri seçerken referans sistemi baz alınmıştır. Fakat hızla büyümeye devam eden, İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzun düzenine en iyi şekilde ayak ritmi sağlanabilmesi için artık başvurularınız eskiye oranla daha dikkat edilecek ve aramıza katılmanız için ilk adım olacaktır.

MİSYONUMUZ
İlk ve tek Türk DVO’su olan İstanbul: Kıyamet Vakti’nde sahip olduğu bilgi birikimi ve yapısında barındırdığı yaratıcı ve hâkim üyeleri ile oyun evrenindeki en üst noktaya ulaşmak; oyun evrenini paylaştığı diğer oyuncu ve gruplara etkinlikleri, davranışlar ve yapısı ile DVO kültürü adına örnek teşkil ederek yol gösterici olma üzerine kurulmuştur .

Bunların ötesinde loncamız İstanbul: Kıyamet Vakti oyununu kendi evreni dışında gönüllü olarak temsil edip tanıtarak geniş kitlelere yayılmasına katkı sağlarken, üstleneceği sorumluluklarla beraber İKV Yapım ve Yönetim ekibinin yanında yer alıp oyunun gelişim surecinde aktif katkıda bulunmayı öncelik olarak benimsemiştir.

VİZYONUMUZ
RoA gerek İKV evreninde gerekse diğer ortamlarda üyeleri arasında var olan, temelini saygı ve sevgiden oluşturduğu takim ruhu ile bir bütün olarak üyelerinin İKV evreninkinden en yüksek hazzı almasını sağlamaktadır.

RoA hem takim ruhu hem de her bir üyesi ile İKV Camiası’na örnek olmaktadır. RoA üyeleri halen pek çok mevki de ve konuda gönüllü olarak İKV’yi daha ileri taşımak adına aktif olarak çalışmakta veya çalışmalar üretmektedir. Temeli Nisan 2007’de atılan RoA halen yoluna hedefleri doğrultusunda, çevresiyle iletişime acık, dürüst bir çizgide ilerleyerek, İKV’nin en tecrübeli ve yetenekli oyuncularını aynı çatı altında toplamayı başarmıştır.

DEĞERLERİMİZ
  • Hoşgörü
  • İnanç
  • Bağlılık
  • Birlik ve Beraberlik
  • Sorumluluk
Sen nefer!
"Ben de bu oluşuma katılmalıyım, oyun içerisinde bir adım daha öne geçmeliyim" diyorsan;
HEMEN başvurunu gönderebilirsin.

Lonca başvuruları için : http://basvuru.raidersofanatolia.com
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.
Kullanıcı avatarı
mustafa95x
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Anadolu Akıncıları yeni neferlerini bekliyor !

Mesaj gönderen mustafa95x »

web sitenizi düzenlerseniz ikv oyun severlerı sızınle daha iyi irtibata geçeceğine inanıyorum...

İyi Forumlar..
Kullanıcı avatarı
HOPDEDIKS
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of AnatoliA

Re: Anadolu Akıncıları yeni neferlerini bekliyor !

Mesaj gönderen HOPDEDIKS »

Vermiş olduğum nick başvuru sayfasının linkidir.Forum sitesinin değil.
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.

“Genel Sohbet” sayfasına dön