Menekşe elmas
- xKaBuSx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Delta Force
Menekşe elmas
Sarraf artırıcı %60 1 aylık alıpta pişman olanlar bendensiniz dostlar , 2 ay önce aldıgım 1 aylık sarraf artırıcıdan memnundum Allah için fakat 20 gün önce aldıgım artırıcı için aynı şey geçerli degil 20 günde sadece 2 akik 1 menekse çektim
İnanın sabah aksam cekiyorum arkadaşımda benle birlikte aldı 7 menekse 3 akik 4 sibiryalı cekti o benden daha mı cok elmas vs madenleri cekiyo derseniz hayır emin olun ben daha fazla cekiyorum bu yönetim bana gıcıkmı nedir
ejdere son 2 menekse kaldı 10 gün içerisin İNŞALLAH çekerim bu sarraf artırcı parası 15 tlyi hak ettiler mi ?Orasını bilemem ama bu maden çıkma oranı nasıl bir şeydir neye bağladır bilemiyorum.Artırıcıyı almadan 2 gün önce menekse cekmiştim acep almasam dahamı iyi olurdu ?? 
IıIxDuMaNxIıI
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
- avss123
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Pardonn
Re: Menekşe elmas
kardeş şans artırcılar kesin sonuç dğildir 15 tl verİrken bu riski alarak weriyosun bende 2 kez aldm ilk alışmda 1 menekşe 1 2 de akik falan çıkmıştı 2. Alışmda 2 haftada 4 menekşe cktı toplasan 150 elmas çekmişmdir , 4 menekşdn sonra ashab bastım dahada çekmdm
diyeceğim o ki burda isyan edeceğine 1 2 elmas daha çek daha hayırlı olur senin için .d
diyeceğim o ki burda isyan edeceğine 1 2 elmas daha çek daha hayırlı olur senin için .d
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
- xKaBuSx
- Sahaf Yardımcısı
Yeşil elmas bile zor cıkıyo
yeşil cıkınca seviniyom vallahi 
IıIxDuMaNxIıI
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
xKaBuSx yazdı:Sarraf artırıcı %60 1 aylık alıpta pişman olanlar bendensiniz dostlar , 2 ay önce aldıgım 1 aylık sarraf artırıcıdan memnundum Allah için fakat 20 gün önce aldıgım artırıcı için aynı şey geçerli degil 20 günde sadece 2 akik 1 menekse çektimİnanın sabah aksam cekiyorum arkadaşımda benle birlikte aldı 7 menekse 3 akik 4 sibiryalı cekti o benden daha mı cok elmas vs madenleri cekiyo derseniz hayır emin olun ben daha fazla cekiyorum bu yönetim bana gıcıkmı nedir
ejdere son 2 menekse kaldı 10 gün içerisin İNŞALLAH çekerim bu sarraf artırcı parası 15 tlyi hak ettiler mi ?Orasını bilemem ama bu maden çıkma oranı nasıl bir şeydir neye bağladır bilemiyorum.Artırıcıyı almadan 2 gün önce menekse cekmiştim acep almasam dahamı iyi olurdu ??
Şans artırıcı etkisni göstermektedir lakin maden çıkma oranları ile oynanır belli aralıklarla yani menekse cıkmıyor diye dert etmene gerek yok vakti zamnında apa deniyimiz madenden cıkması için arkdaş 4-5 saat madenin başından ayırlmadan cektiği halde 1 apa bile çıkmamıştır sordugumda halen topluyonu çıkmadı mı daha dedğimde 7-8 tane sibiryalı cıktı ama apa çıkkmadı dedğini iyi hatırlıyorum.
Simdi sibiryalı lazım oldunmu tam tersi bir oran çıkıyor ben elmas madeni cekiyorum oyuna başladıgımdan beri bana o zmanlarda meneksenin değerli olmadıgı zaman durmadan menekse cıkardın satmaya çalısırm alan olmaz takii birileri ileri gören super zekalı arkdaşlar ilerde değerli olacağını öğrenen arkdaşa 30 menekseyi 3 m ye verdim.
Ama o zamanlartda yesil elmas cıkmadı bunuda düşürem bir tek yesil elmasın cıktıgını hatırlamıyorum. Ne zaman menekse çıkmadı oz aman suan 350 yesil elmasım var gel burdan yak bunların içinden bir menekse çıktı şansmı sence.
A R Z L O D O S
- Desqualders
- Cin Avcısı
Evet Para verme Riski var biraz ama ben ejder asa Üretmeyi aklımdan bile gecirmiyordum.
Nedenı belli madende sanssızlıgım. Ama birgün karar verip 1 Haftalık %60 Sarraf artırıcı aldım ve inanırmısınız 10m var ve 4 Gunde Ejder Asa elimdeydi.
Ve bu Sarraf artırıcıdan Cok yararlanmıstım. Sevinmstm
Cektiğim madenleride yazayım
8 menekşe 4 akik 4 sibiryalı
Bence rahat ol fazla stres yapmanı önermem
Siz Kismis Pi ?
- xKaBuSx
- Sahaf Yardımcısı
Arkidaşlar bu gün 1 menekse cektim kaldı 1 menekse insallah bugün onuda çekerim
ejder geliyo xD
IıIxDuMaNxIıI
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
- Samet199020
- Şarapçı'nın Sırdaşı
yaŞaR Ben Aldım ve 1 ayda 17 menekşe 7 Akik ve 2 sibiryaLı çektim
Sen madenleri garanti kaçırıyorundur ondan Boş geçiyordur sana
yoksa bn 2 saatte 3 menekşe çektiğimi biLiyorum 
Panpa
Git bi AbdesT aL 
Panpa
Britneyspears
Mmonsterhunter
ÇAMUROSMAN
eXeLanS
monsterhunter
Mmonsterhunter
ÇAMUROSMAN
eXeLanS
monsterhunter
Merhaba,
Şans artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Şans artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi değerinizi artıracağı söylenmiştir.
Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse saf veya nadir maden kazanamayabilirsiniz.
Bilginize Suna,Keyifli Forumlar Dileriz.
Şans artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Şans artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi değerinizi artıracağı söylenmiştir.
Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse saf veya nadir maden kazanamayabilirsiniz.
Bilginize Suna,Keyifli Forumlar Dileriz.
- xKaBuSx
- Sahaf Yardımcısı
Tmm panpalar ejder bitti
no problem xD
IıIxDuMaNxIıI
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Türkiyemxeczane