Yasal işlem
Yasal işlem
benim çarım 2 gün önce haksız yere banlanmıştır ve bugün aklıma geldi o gün oyuna girerkende hakkınızda yasal işlem diyo mahkemelikmi oldum şimdi :evil: ulan bi oyun yüzündenki haksız yere mahkemeyemi gidicem Babam duysa öldürür valla bune ya 
Whippetx
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Yasal işlem
İşte bu bakış açısıyla insanların emekleriyle oynadınsa bir oyun nasıl olsa dedinse olacaklara katlanmaktan başka bir şey yok.

LEPRECHAUN
kesinlikle öle bişi yapmadım haksız yere diyorumya banladırlar haksız yere bide mahkemeyemi gidicem 
Whippetx
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Kardeş durumu tam olarak bilmiyorum ama mahkemelik bir durumunun olduğunu düşünmüyorum. Muhtemelen size gelen mail de Sobee hakkınızda yasal işlem başlatma hakkını saklı tutar yazıyor. Yani ileride oluşabilecek ağır sorunlar yüzünden böyle bir haklarının olduğunu ve bunu gerektiğinde kullanabileceklerini ifade ediyorlar. Umarım yasal işlem başlatmalarını sağlayacak kadar kötü bir duruma düşmemişsindir . / düşmessin.
Ek olarak bu gibi konuların forumlar üzerinden konuşulması / değerlendirme yapılması bence yanlış. En doğru bilgiyi destek ekibinden alabilirsin.
Keyifli forumlar.
Ek olarak bu gibi konuların forumlar üzerinden konuşulması / değerlendirme yapılması bence yanlış. En doğru bilgiyi destek ekibinden alabilirsin.
Keyifli forumlar.
En son WHiTexDeWiL tarafından 23 Eki 2011 19:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
saten kardeşim çarı haksız yere bloklamalarını geçtim mahkemelik olucamki öle bi şey yaptıysam Şimdi öliyimya şimdi of
Whippetx
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
geçmis olsun.
- Kralxxkerem
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk