Haklısın, benim suçumRescuer yazdı:Olum boşuna mı yönetim şifre paylaşımı yapmayın diyor? Olur olmaz kişilerle paylaşırsan şifreni olacağı budur. Hayır sen niye tutup cine şifreni veriyosun anlamıyorum yani.YusufATMACA yazdı:Yasin içime cin girdi parmağım yamuldu, yardım et![]()
![]()
|| YİĞİTLER LONCASI ||
- YusufATMACA
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: || YİĞİTLER LONCASI ||
PASLIBIÇAK - xCENTERx

Celil Abim Ejderin Hayırlı Olsun Allah Kullandırmayı Nasip Etsin .. güle güle Kullan .. Bu arada Herkeze Selamlar ...

- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Alp, msn'e gel sana çok özel küfürler ürettim.
Yasin, Trabzon - Galatasaray maçına iki bilet aldım. Sana almadım elbette öbür bileti
Ben ve lise arkadaşımla gideceğiz. Yanımıza birde PS 3 kolu almayı düşünüyoruz. Kurban bayramı da yaklaşıyor acaba bir danaya mı girsek?
Yusuf, charın parmağını kırmışsın. Sıra kaval kemiğinde.
Yasin, Trabzon - Galatasaray maçına iki bilet aldım. Sana almadım elbette öbür bileti
Yusuf, charın parmağını kırmışsın. Sıra kaval kemiğinde.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Bana alsan da gelmem zaten. Sonucu belli olan maça neden geleyim.SkyBlue yazdı:Alp, msn'e gel sana çok özel küfürler ürettim.
Yasin, Trabzon - Galatasaray maçına iki bilet aldım. Sana almadım elbette öbür biletiBen ve lise arkadaşımla gideceğiz. Yanımıza birde PS 3 kolu almayı düşünüyoruz. Kurban bayramı da yaklaşıyor acaba bir danaya mı girsek?
Yusuf, charın parmağını kırmışsın. Sıra kaval kemiğinde.![]()

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Evet sonucu belli. CSK gibi 3 tane atarız.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Aman CSK'yla eşleşmeyin bi yerde çünkü bence size 5 atar.SkyBlue yazdı:Evet sonucu belli. CSK gibi 3 tane atarız.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa