Plus Hakkinda
Plus Hakkinda
Beyler ben avrupada yaşiyorum fakat plus alamioyorum avrupada oldugu için.Bunun için ikv destege mail attim ama nafile en son buraya konu acmak istedim.Ben plus alcam fakat ordaki kredi kartlari gecerli degil bankada havale olarak yatirsam bu sefer euro gecerli degil e ben napicam şimdi parada kasamiyorum itemlerde kötü son çare plus ama onda yok yetkililer bi cevap werirseniz iyi olur:)
Re: Plus Hakkinda
bi yetkili cevap wersin ya:S
poffffffffffffffffffff :twisted:
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
alman zor gibi ama AB ye üye olursak çok rahat alabilirsin bide euro paranı döviz büroalrından TL ye çevirip havele
etmeyi dene( yurt dışna havale kaç paradır bilmiyorum bayağı paraya maal olur gibi plus sana )
etmeyi dene( yurt dışna havale kaç paradır bilmiyorum bayağı paraya maal olur gibi plus sana )
Gülesim geldi şimdigirayankara yazdı:alman zor gibi ama AB ye üye olursak çok rahat alabilirsin bide euro paranı döviz büroalrından TL ye çevirip havele
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Ek1nc1 yazdı:Gülesim geldi şimdigirayankara yazdı:alman zor gibi ama AB ye üye olursak çok rahat alabilirsin bide euro paranı döviz büroalrından TL ye çevirip havele
etmeyi dene( yurt dışna havale kaç paradır bilmiyorum bayağı paraya maal olur gibi plus sana )AB yi unutun birkere
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ottomanxölümsüz anısına
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:efsaneottoman yazdı:Ek1nc1 yazdı:Gülesim geldi şimdigirayankara yazdı:alman zor gibi ama AB ye üye olursak çok rahat alabilirsin bide euro paranı döviz büroalrından TL ye çevirip havele
etmeyi dene( yurt dışna havale kaç paradır bilmiyorum bayağı paraya maal olur gibi plus sana )AB yi unutun birkere

o zaman benim işimde zor gibiTeaM09 yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:efsaneottoman yazdı:Ek1nc1 yazdı:Gülesim geldi şimdigirayankara yazdı:alman zor gibi ama AB ye üye olursak çok rahat alabilirsin bide euro paranı döviz büroalrından TL ye çevirip havele
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Şöyle bir yol göstereyim sana. Türkiye de yaşayan akraban varsa onların birinin TTnet hizmet numarasını al. Karakterini bu hesaba aktar ve onların hizmet numarası üzerinden oyuna gir.Pek sorun çıkartcaklarını sanmıyorum.Plus paket konusunda ise internetten www.ttnet.com.tr den direk alırsın.Ücreti de artık akrabanız arasında anlaşırsınız bir yolla iletirsin ?