BUne Yaa
- MeDiTaSYoN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
BUne Yaa
Güncellemeden Sonra Bilgisayar Sapıttı Napcam Ben yaa Banane Çemberlitaşın seslerinden çemberlitaş'a girmiyom etmiyom oyuna girmiyo bile bilgisayar ne biçim oldu oyun başlıcam valla sizin yüzünüzden format mı attırcam ben çözüm bulun suna yada en sonunda kötü şeyler olcak .S
MeDiTaSYoN
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Alem-i Cihan
Re: BUne Yaa
Arkadaş diyor ki : Başlıyacam oyununuza moduna giriyorum, format attırmayın serverlarınıza.MeDiTaSYoN yazdı:Güncellemeden Sonra Bilgisayar Sapıttı Napcam Ben yaa Banane Çemberlitaşın seslerinden çemberlitaş'a girmiyom etmiyom oyuna girmiyo bile bilgisayar ne biçim oldu oyun başlıcam valla sizin yüzünüzden format mı attırcam ben çözüm bulun suna yada en sonunda kötü şeyler olcak .S

- MeDiTaSYoN
- Sahaf Yardımcısı
FERRAND yazdı:Arkadaş diyor ki : Başlıyacam oyununuza moduna giriyorum, format attırmayın serverlarınıza.
yok ne haddime
bilgi ver dediniz al veriyorum
güncelleme gelmeden 1 gün önce heryere tık diye giriyordu güncelleme atıldı 2 saatte giriyor her yere virüs felen mi attınız nedir arkadaş bune yaa :S
MeDiTaSYoN
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
Tekrar Merhaba,MeDiTaSYoN yazdı:
yok ne haddime
bilgi ver dediniz al veriyorum
güncelleme gelmeden 1 gün önce heryere tık diye giriyordu güncelleme atıldı 2 saatte giriyor her yere virüs felen mi attınız nedir arkadaş bune yaa :S
Kullanıcılarımıza virüs yollamak gibi bir eylemi asla gerçekleştirmeyeceğimizi belirterek lütfen bu olumsuzluğu aklınızdan çıkartmanızı rica ediyorum.
Öte yandan sistemde büyük bir değişiklik yok. Sadece ses efektleri eklendi ve bu tarz güncellemeler zaman zaman yapılmaktadır, sisteminiz ile alakalı bir durum söz konusu olabilir.
Bilgi ve Dikkatinize

- MeDiTaSYoN
- Sahaf Yardımcısı
Respected yazdı:Tekrar Merhaba,
Kullanıcılarımıza virüs yollamak gibi bir eylemi asla gerçekleştirmeyeceğimizi belirterek lütfen bu olumsuzluğu aklınızdan çıkartmanızı rica ediyorum.
Öte yandan sistemde büyük bir değişiklik yok. Sadece ses efektleri eklendi ve bu tarz güncellemeler zaman zaman yapılmaktadır, sisteminiz ile alakalı bir durum söz konusu olabilir.
Bilgi ve Dikkatinize
ama yazdıkalrıma dikkat edin lütfen ? güncellemeden sonra diyorum :S
MeDiTaSYoN
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
Tekrardan merhaba,MeDiTaSYoN yazdı:
ama yazdıkalrıma dikkat edin lütfen ? güncellemeden sonra diyorum :S
Yazmış olduklarınızı son derece dikkatli okuduğumdan emin olabilirsiniz. Lakin bu sorun sizin kişisel sisteminizden kaynaklanmaktadır.

- MeDiTaSYoN
- Sahaf Yardımcısı
Respected yazdı:Tekrardan merhaba,
Yazmış olduklarınızı son derece dikkatli okuduğumdan emin olabilirsiniz. Lakin bu sorun sizin kişisel sisteminizden kaynaklanmaktadır.
aman yaa kapat konuyu baslıcam böyle işe :S
KONU KİLİT ATIN LÜTFEN
MeDiTaSYoN