atabey yazdı:19. kesim /color] BASİ: Tuna abimize Taşkanat Tabanca düşürdük. Yine bir ilk yine bir RoA, hiç evocati olmayan çara Taşkanat Tabanca Şans sistemine selamlar...
Taşkanat tabanca ilk mi :S ? :lol:
Not: Hayırlı olsun tuna abi
Merhabalar
Öncelikle şu yanlış bilgilendirilmeyi düzeltelim ilk Taşkanat Tabanca SuSveİzLeye düşmüştü gaLiba bir diğer konu ise Turgay(MAJEZİKXBÜYÜ) gerek oyunda gerekse forumda RoA'ya göstermiş oldugun ilgiden dolayı çok tşkler. Bizi takip etmen sevindiri :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
atabey yazdı:19. kesim /color] BASİ: Tuna abimize Taşkanat Tabanca düşürdük. Yine bir ilk yine bir RoA, hiç evocati olmayan çara Taşkanat Tabanca Şans sistemine selamlar...
Cümlenin devamını okuyabilme kabiliyetin var mı bilmiyorum ama umarım vardır, burada bir nevi şans sistemine yakınıyorum. Evocati olmayan çara Taşkanat tabanca düşüyor. Bunu belirtmek istedim.
Cümlenin devamını okuyabilme kabiliyetin var mı bilmiyorum ama umarım vardır, burada bir nevi şans sistemine yakınıyorum. Evocati olmayan çara Taşkanat tabanca düşüyor. Bunu belirtmek istedim.
Bunu sölüceğin belliydi ama sunucuda böyle bi şansın ilk olduğunu düşünüyosun öylemi hımm sende haklsıın :twisted: :twisted:
Tüm arkadaşlarmn itemlerini kutlarm . Derslerin yoğunluğundan dolayı 15 gün daha online olamayacağım . Sevabına benim cara birini soksanzda carın görevi olsa çok güzel olabilir mesela .d herkezi kutlar başarılarn dewamnı dilerm