Dirençler Hakkında Yardım
Dirençler Hakkında Yardım
Ben yeni bir büyücüyüm savaşlarda iyi olmak için hangi dirençlere vermeliyim klan veya vs için
Re: Dirençler Hakkında Yardım
Savaşcı kesmek için
Fiziksel + Bilgi 15-15
Buz + Bilgi 15-15
Direnç Kırma 15
Büyü Bozma 1
Kutup Rüzgarı
Zihin Saldırısı İsteğe göre verilebilir ikisinden biri 15 diğeri 5 puan olacak şekilde. Favorim zihin saldırısıdır.
Ayrıca üstünün bilge kağan olması ve azat efendi olması arasında pek fark yoktur ama bilge kağan daha iyi diyebiliriz.
Dirençler ise
Benim tercihim Hepsine eşit dağıtman
Fiziksel + Bilgi 15-15
Buz + Bilgi 15-15
Direnç Kırma 15
Büyü Bozma 1
Kutup Rüzgarı
Zihin Saldırısı İsteğe göre verilebilir ikisinden biri 15 diğeri 5 puan olacak şekilde. Favorim zihin saldırısıdır.
Ayrıca üstünün bilge kağan olması ve azat efendi olması arasında pek fark yoktur ama bilge kağan daha iyi diyebiliriz.
Dirençler ise

- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
vs için diernçlere vermen ztn çok fazla bir şey fark etmes sırf bir adet direnci full versen bile çok az fark eder ama benim tercihim savaşçılarla wslerde ateş ve elektriige vermektir
Ottomanxölümsüz anısına
hımm ben buz elektrik gitmeyi düşünüyodum sen fiziksel demişsin ne fark var buz-elektrik ve buz-fiziksel arasındaTeaM09 yazdı:Savaşcı kesmek için
Fiziksel + Bilgi 15-15
Buz + Bilgi 15-15
Direnç Kırma 15
Büyü Bozma 1
Kutup Rüzgarı
Dirençler ise
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
fiziksel le savaşçıalra çok az vurusun sakınmayı açınca%60 zıh oluyor buda fizksel in hasarını azaltıyor yani yıldırım daha iyi hatta buzdan bile daha iyi bence ben bilge itemlerimi satıp doğru akım ruh azat cevriye solucan oluyorum tavsiyem budur
Ottomanxölümsüz anısına