Merhaba
Tüm karakterlerim Çalınmış 3 gündür Oyuna gelmediğim halde tüm herşeyim çalınmış Arkadaş bu sabah telden aramasa anlamıcam lanet olsun Hiç bir şekiLde güvenip birsey vermeyin Arkadaştan epe ve Buluşma almış ödünç Ama Yemin ederim ben oyuna 3 gündür girmiyordum msn'i geri almaya çalısıyorum Umarım çarları boşaltmaz Lütfen çarları geri alana dek BANLAYIN çarlarımı GMler
Tüm nbilgilerımı verebılırım GM'ler Yeterki Banlayın Şu Çarları
Saolasın Çarlara üzülmüyorum Serhat Arkadaşımdan Buluşma ve epe almasına üzüLdüm off yemin ederim bi bulayım o kişiyi Burnundan getircem Yemin'im var ...
ßekleriz , Gönderdim mal'i ama O gelene kadar ya bu arkadaşın Epesini buluşmasını atarsa , Aktarırsa ? Çarlarım ö . değiL Şu adımı boklayan adamı bulun Buluşma epesini verinn ..
ßekleriz , Gönderdim mal'i ama O gelene kadar ya bu arkadaşın Epesini buluşmasını atarsa , Aktarırsa ? Çarlarım ö . değiL Şu adımı boklayan adamı bulun Buluşma epesini verinn ..
Tekrardan merhaba adresbu,
Destek takımı olayı inceleyerek gerekli işlemleri gerçekleştirecektir. İKV Forumları üzerinden ne yazık ki bu tür isteklerinize talep alamazsınız.
Tekrardan merhaba adresbu,
Destek takımı olayı inceleyerek gerekli işlemleri gerçekleştirecektir. İKV Forumları üzerinden ne yazık ki bu tür isteklerinize talep alamazsınız.